Nieuwsberichten over elektrosmog

Een opvallend levendig gevoel bij het rijden

Op zoek naar een goede manier van leven, ben ik via Internaat bij Memon terecht gekomen. Gefascineerd door de ontdekking en het idee nam ik korte tijd later deel aan een seminar bij over de Memon technologie. Terwijl ik toen al mijn eerste ervaringen met de MemonizerCOMBI en de MemonizerWATER achter de rug had. De urenlange presentaties konden onverminderd op mijn aandacht rekenen. Ik bemerkte geen enkel teken van verminderde concentratie of vermoeidheid.
Het door Memon aangereikte water smaakte bijzonder schoon en levendig. Nieuwsgierig naar de andere Memon-producten ervoer ik als jarenlang werkzaam als vrachtwagenchauffeuse dat sinds de inbouw van de MemonizerCAR ik eindelijk Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* De concentratie op het verkeer blijft voortdurend scherp bestaan. Naast deze zo lang gewenste pijnloze reizen, kom ik blij, fit en uitgerust bij mijn einddoel aan. Voor mij is dit een opvallend rij-gevoel. De MemonizerMOBILE bracht me zelfs een direct voelbare verbetering. Ik kan nu zonder problemen mijn mobieltje in de buurt van mijn lichaam bewaren, maar als electrostress-gevoelig mensen zonder de Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* urenlang met vriendinnen bellen.
Tot slot kwamen de MemonizerCOMBI , MemonizerWATER en MemonizerHEATING in mijn nieuwe huis. Ik verheug me nu al op de ervaringen, die ik tussen mijn eigen vier muren en ben nieuwsgierig hoe mijn 2 al wat oudere katten zullen gaan profiteren van dit natuurlijke geharmoniseerde veld.
Tijdens het 3-daagse basis-seminar beleefde ik een zodanig gevoel van vrijheidsbewustzijn, wat ik tot dan toe nooit zo beleefd had, dat de woorden die het zouden moeten omschrijven, mij nu ontbreken.

T.M. uit A.

Leave a Comment