Verzenden

Levasco streeft ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 4 werkdagen te verzenden.
Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je een bericht op het door jouw aangeleverd e-mailadres.
Op de dag dat je bestelling bij ons vertrekt ontvang je 's avonds een bericht op het door jou opgegeven e-mailadres met daarin de track&trace code. Mocht je daarna vragen hebben over de status van je verzending in je track&trace, dan raden we je aan om eerst contact op te nemen met DHL. Indien je overige vragen hebt, kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Bestellingen vanaf € 100,- worden gratis bezorgd in Nederland.

Uit efficiëntie overweging bezorgen wij standaard bij het dichtsbijzijnde DHL-punt
Let op: je pakket dien je binnen 7 dagen op te halen op de afhaallocatie! Hierna wordt het pakket naar ons geretourneerd en zullen wij de retourkosten in mindering brengen op het orderbedrag.
Wil je het pakket thuis bezorgd hebben, geef dat dan svp aan door de "bezorg-het-thuis" product in het winkelmandje te plaatsen.

Verzendkosten Nederland

Standaard Pakketverzending  € 5,95 

 

Retouren:

Doordat we 100% achter de werking van onze Memon producten staan én omdat het soms wat meer tijd kost om de verlichtende werking van Memon te ervaren bieden we, als aanvulling op de standaard retour-garantie van 14 dagen een aanvulling tot 1 maand retourgarantie!

Hierbij hanteren wij de volgende regels:
- Product is onbeschadigd. Gebruiken is prima, maar bij normaal gebruik blijft het product onbeschadigd.
- Verpakking is in nieuwstaat. Houdt hier rekening mee met openen en bewaren  van de verpakking!

 

Afhandeling retouren:

Op een juiste wijze verpakt (doos in omdoos om schade aan originele verpakking te voorkomen) ontvangt u het volledige aankoopbedrag (minus eventuele verzendkosten) binnen 10 werkdagen retour op uw rekening. Mist aan de voorwaarden is voldaan.
De werkdagen beginnen te tellen bij ontvangst van het product.