Nieuwsberichten over elektrosmog

Memon schijnt niet te helpen bij EHS’ers

moderne technologie en natuur hand in hand

Ondanks veel positieve reviews/recensies op deze, deze, deze, deze en deze pagina’s zijn er nog steeds mensen die stellig beweren dat Memonizers niet werken.
Enig scepsis is niet mis mee, helemaal eens.
Maar de artsen, topsporters, ondernemers hebben toch echt iets te melden.
Waar zit hem de crux?

Ik zie een aantal redenen hiervoor.

Veel EHS’ers zijn al “ver heen” en/of zeer gevoelig.
Met “ver heen” bedoel ik niet dat ze niet sporen, maar hun systeem is al danig in de war.
Ik vergelijk dat wel eens met een stevige roker die stopt met roken. Die kan ook niet verwachten zijn gezondheid en fitheid met een week terug te krijgen. Hij is met het stoppen een proces gestart. En naar mate de klachten vergevorderd zijn, zal hij ( zij) er flink aan moeten trekken en geduld moeten hebben.

Denken dat je er bent met een stekker in het stopcontact steken en dan er van uit gaan dat je problemen opgelost zijn, zo werkt dat niet! Dit probeer ik nooit uit te stralen, als schep ik door mijn enthousiasme wel eens te hoge verwachtingen…
Vaak is die ene stekker ook niet voldoende voor EHS’ers! Er zal ook een MemonizerWLAN bij moeten komen als er een router in huis is. En ALLE overige apparaten moeten voorzien zijn van een MemonizerWIRELESS of ander passende Memonizer.

Gelukkig geldt dat voor de meeste mensen niet. Die hebben voldoende aan een MemonizerCOMBI in huis en naar gelang gevoeligheid/ gezondheidsklachten wel voldoende.

Als rasechte EHS’er is het ook raadzaam om i.p.v. de gewone persoonlijke bescherming zoals de MemonizerBODY of MemonizerBODY Pendant de MemonizerCAR bij je te dragen. In het begin zelf 24/7!
Klinkt raar, maar als je snapt hoe het werkt ook weer niet. De MemonizerCAR is gewoon sterker qua werking en een EHS’er heeft dat gewoon nodig.

Daarbij kom het volgende. Met alle respect: beroepsblindheid van de stralingsexpert die men als EHS’er in huis heeft gehaald.
Hierbij verwijs ik weer even naar deze pagina.
Memon is nooit bedoeld om de straling weg te halen, zoals alle andere stralingsbeschermingsmiddelen wél doen. (folie, verf, aluminium enz.)
De stralingsexpert komt bij je thuis en meet de hoogte van de straling in bv. uW/m²
Na plaatsing van de MemonizerCOMBI zal hij nog exact dezelfde waarde meten!
Voor de meetexpert het onomstotelijk bewijs dat het niet werkt!
Vaak uit heel nobele principes: behoeden voor oplichting, vaak hebben de EHS’ers het niet al te breed doordat ze vaak niet in de meeste werkomgevingen kunnen functioneren!

De straling- meetexpert is verbolgen. In zijn professie ziet hij niet de veranderende waarde die een bio-resonantie, bio-fotonen of andere (fijn energetische) natuurarts wel kan kan waarnemen.

Overweging:
Zouden dan al deze artsen en deze artsen, deze (TOP)sporters, deze ondernemers en deze particulieren en deze particulieren allemaal omgekocht zijn? Of zijn ze allemaal in een placebo effect getrapt? Of zou er toch iets van waarheid insteken?
Lees je in en ervaar. De foto hierboven is tekenend voor wat Memon doet.
Of je gaat je afzonderen en krampachtig tegen alles beschermen met folie, verf en aluminiumfolie.
Of je rijkt de hand naar de techniek die je beschermt!
Ga ervoor en kies voor een nieuw leven!

Leave a Comment