5G raakt ons allemaal!

Klinkt eigenlijk best goed, dat 5G, maar…
Ernstige
gevolgen op lange termijn

Steeds meer artsen waarschuwen dringend voor de ernstige gevolgen op lange termijn voor onze gezondheid. Wereldwijd zijn er al zo’n 1.000 wetenschappelijke onderzoeken die de schadelijke invloed van elektromagnetische straling ( elektrosmog ) op onze gezondheid aantonen . Tegen het einde van 2023 zal naar verwachting bijna iedereen in Duitsland binnen het 5G-bereik wonen (bron: Deutsche Telekom) – hoewel de meeste eindapparaten nog niet eens 5G-compatibel zijn.

Klik hier voor de werking van Memon

Celonderzoek
in het laboratorium

In jarenlang continu celbiologisch onderzoek zijn de resultaten van de celbioloog prof. dr. rer. nat. Dartsch toonde aan dat het effect van gsm-straling – zelfs ver onder de grenswaarden – de celvitaliteit enorm aantast en dat dit negatieve effect wordt gecompenseerd door het gebruik van memonizers.

Gebaseerd op een breed scala aan criteria van de hoogste wetenschappelijke validiteit over het unieke werkingsmechanisme van Memon-technologie, is Memon het enige bedrijf ter wereld dat het Dartsch Scientific Gold Seal heeft gekregen  .