Nieuwsberichten over elektrosmog

Wij voelen ons minder vatbaar voor ziekten

Het resultaat was verbijsterend en absoluut direct voelbaar, ik kan niet anders, dan het zo formuleren, toen ik aan de voor- en daarna situatie denk, na de inbouw van de Memon producten. Ons drinkwater was tot dan niet van de slechtste kwaliteit, maar het smaakte altijd wat muf en naar chloor. Na de inbouw van MemonizerWATER was dat niet meer het geval. Het water smaakt nu fris en zelfs onze kat drinkt eerder water uit haar bakje dan het regenwater uit de ton.
Dat is natuurlijk niet het enige positieve, dat dankzij Memon veranderd is. Bij ons, in het zandsteen gebergte, komen veel gasten met allergieën, omdat ze weten, dat in een houten huis de fijnstofbelasting op zich al veel minder is. Sinds we de MemonizerCOMBI gebruiken, is dat probleem compleet opgelost en slapen onze gasten veel meer ontspannen.
Nu heeft het lichaam de kans, te herstellen en zich te ontspannen. Waardoor de mogelijkheid om dagelijks te presteren, ook als je wat ouder bent, sterk verbeterd is. Heel belangrijk: (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. red.) Dankzij Memon zijn ook de ‘kookluchtjes’ sneller verdwenen. We moeten alleen wel wat vaker stofzuigen, omdat het fijnstof uit de lucht, door de Memon technologie nu op de grond ligt. Dat zijn natuurlijk fantastische ‘bijwerkingen’.
De meest belangrijke invloed van Memon bestaat voor mijn familie uit het neutraliseren van straling en weg wegnemen van de fijnstofbelasting in huis.

M.H. Loopbaanconsulente in B.

Leave a Comment