Nieuwsberichten over elektrosmog

Mast bij ziekenhuis handig?

Verontrustende post van betrouwbare bron!

Baby’s worden gedood door ziekenhuizen

Een correspondent in North Carolina stuurde me een paar dagen geleden dit verslag van een gezonde pasgeborene die bijna dood werd bestraald door de ziekenhuisomgeving:

‘Ik wil vertellen wat er eerder dit voorjaar met het broertje van mijn peetdochter is gebeurd in het Duke Medical Center. Baby Emiliano werd in uitstekende gezondheid geboren, maar toen ik twaalf uur later terugkwam, was hij naar een andere kamer verplaatst en ik maakte me zorgen omdat ik zelf binnen ongeveer vijf minuten na mijn bezoek aan zijn kamer duizeligheid, trillen en hoofdpijn kreeg.

“Ik wist dat ik mijn RF-meter moest controleren omdat dit symptomen van microgolfziekte zijn die ik krijg als de RF-niveaus hoog zijn. De Cornet-metingen schommelden tussen de 11 en 15 milliwatt per vierkante meter! Persoonlijk heb ik de RF-niveaus onder de 0,006 milliwatt per vierkante meter nodig “, dus ik kan me niet voorstellen wat het deed met een baby die nog maar 12 uur oud was. Toen ik de gordijnen opendeed, zag ik dat er buiten op straat een ronde 5G-paal stond; ook recht uit zijn ziekenhuisraam zag je een cellen op het dak die eruitzag als een aantal grote witte panelen bovenop een ander ziekenhuisgebouw aan de overkant van een kleine groene quad. Je kon ze duidelijk zien omdat het andere gebouw korter was, wat betekende dat de dakpanelen horizontaal op één lijn lagen, dichter bij het niveau van de baby. raam.

“Op dag 3 had Emiliano geelzucht ontwikkeld en al snel werd hij op de neonatale intensive care geplaatst, die ook zeer hoge stralingsniveaus had. Terwijl hij op die afdeling zat, bleven zijn geelzuchtcijfers stijgen en kreeg hij huiduitslag. Ik vond het interessant omdat ik ook uitslag kreeg. Ik kreeg uitslag over mijn gezicht en de baby had uitslag over het hele lichaam aan één kant van zijn lichaam. Ik vertelde de verpleegster dat ik net als de baby 5G-uitslag had. Ze had geen idee waar ik het over had. Ze legde uit dat veel baby’s deze uitslag krijgen, maar dat ze niet weten wat de oorzaak is.

“Na nog een aantal dagen op de Duke Main NICU bleef zijn toestand verslechteren. Ik dwong mezelf om hem in het ziekenhuis te bezoeken, ondanks dat ik daar vreselijk ziek was, omdat ik een heel hechte band heb met de familie. Mijn eigen uitslag kwam elke keer dat ik op bezoek kwam, samen met de duizeligheid, trillingen en hoofdpijn terug. Deze zouden binnen 12-24 uur na het verlaten van het ziekenhuis en thuiskomst verdwijnen. De baby moest echter in de bestraling blijven.

“Na nog vele dagen op de NICU, waar hij 24/7 bestraald was, kreeg de baby een stafylokokbesmetting nabij zijn kleine vingernagel. De infectie begon zich langs zijn vinger te verspreiden en ze hadden het over het amputeren van zijn vinger. Tegen die tijd had ik dagenlang gewerkt om zijn moeder ervan te overtuigen hem over te brengen naar Duke Regional, een kleiner ziekenhuis in het noorden van Durham, en uiteindelijk vroeg ze om hem over te plaatsen. Mijn reden is dat ik wist dat Regional veel lagere RF-niveaus had op basis van haar eerdere bezoek daar tijdens de vroege weeën, toen ze een nacht had doorgebracht en de achtergrondstralingsniveaus in de kamer tussen 0,003 en 0,01 lagen. (Durham Regional ligt in een minder welvarend deel van de stad, met over het algemeen minder technische voorzieningen.) Ze brachten de baby per helikopter over en de gezondheid van de baby verbeterde onmiddellijk. Binnen 48 uur nadat ze bij Duke Medical waren overgebracht van de hoge straling, verbeterde de uitslag dramatisch, namen de geelzuchtscores af en begon de stafylokokbesmetting te verbeteren.

“De stralingsniveaus bij Regional waren ongeveer duizend keer lager dan bij Duke Main. Ook bij Duke Regional waren er geen zichtbare 5G-palen of dakarrays buiten de ramen van de baby. De baby herstelde daar volledig en is nu thuis.”

Disclaimer:

Het plaatsten van een foto van het ziekenhuis hier dichtbij is op geen enkele manier verwijtend en/of bedoeld als vingerwijzing naar dit ziekenhuis! Op geen enkele wijze probeer ik een link te leggen of dit ziekenhuis in verband te brengen met dit verhaal of enig ander verhaal hieromtrent.

Vertaald bericht van Arthur Firstenberg

Leave a Comment