Nieuwsberichten over elektrosmog

Daniel Schedel eigenaar Klangwelt in Fürt

Het ongelofelijke AHA…. effect

Mijn vrouw en ik hechten grote waarde aan stralingsvrije werkplaatsen en aan het welzijn van onze klanten en gasten. Al onze ruimtes zouden dan ook, zo goed als mogelijk, bescherming bieden tegen negatieve milieu invloeden. In eerste instantie had ik MemonizerCOMBI als ontstoring van de electromagnetische velden gemonteerd.
Maar dat was amper gebeurd, toen voor mij het AHA… effect kwam; ik kon duidelijk horen hoe de klank nadat ze waren ontstaan landen, d.w.z. er ontstonden mooie ronde tonen. Daarbij had ik geen kunstmatige informatie toegevoegd of juist nadrukkelijk weggenomen. Alleen de vermindering van de fijnstofbelasting heeft voor dit fantastisch effect gezorgd. Ik verwonderde me dus niet, toen Winfried M. Dochow, de ontwikkelaar van Memon, al in 2009 de Gouden Stemvork (Diapason D´OR) van de Franse Muziek Faculteit kreeg.
Het directe akoestische effect op Hi-Fi apparaten is absoluut ongelofelijk. De winst aan muzikale kwaliteit is zo frappant, dat ook ik me nu afvraag: hoe ik hiervoor tevreden kon zijn.

Leave a Comment