Nieuwsberichten over elektrosmog

Sebastian Mayrhof met gezin, eigenaar van Hotel Salzburger Hof aan Zauchensee

Wij zijn blij dat we deze stap genomen hebben

Wij willen het beste voor de gasten in ons hotel, voor onze medewerkers en natuurlijk ook voor ons zelf. Toen we Memon leerden kennen, was voor ons duidelijk, dat we deze technologie zouden inzetten. Tegenwoordig kan ik zeggen; we zijn blij, dat we dat gedaan hebben. Met de Memon technologie voelen we de meeste verantwoording voor onze gasten en voor onze medewerkster.
Draadloze communicatie neemt alleen maar toe, telefoonnetten worden meer en meer uitgebreid. Mijn vrouw en ik geloven, dat de straling die sterker en meer wordt, niet goed voor een mens is. Zeker is dat de een dat meer dan een ander zal voelen. Maar wij zijn van mening dat het welzijn van de mens door deze toename negatief beïnvloed wordt. Voor ons is de positieve werking van Memon dagelijks voelbaar. Na het werk kunnen we ook beter loslaten. Dat doet ons en ook onze kinderen en natuurlijk onze gasten goed. Daarom willen we niet meer zonder Memon, niet in huis en zeker niet in het hotel.
Sinds we Memon hebben in ons huis, xxx (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.red.) . De hectiek van alledag is verdwenen en we gaan veel ontspannender de dag tegemoet.

Leave a Comment