Nieuwsberichten over elektrosmog

Jean-Louis Traverse eigenaar Spirulina kwekerij Traverse La Crau

Kwaliteit, kwantiteit en de smaak van mijn producten zijn enorm verbeterd

Zo lang ik de kweek met gewoon water heb gedaan, was de door de staat gedane controle van mijn Spirulina algen continue op 4. Nadat MemonizerWATER geïnstalleerd was, kon al de volgende dag een onbetwistbare verbetering gemeten worden. Zo lag de gemeten waarde op de volgende dag op 5 en een dag later al bij 6.
Het duurde daarna nog ongeveer een maand toen de algen met de hoogst mogelijk waarde werden gemeten; een 10. Voor mij grenst deze snelle kwaliteitsverhoging aan een wonder.
Niet minder verrast was ik door de opbrengst, die in het jaar van de Memon technologie bij veel slechtere weersomstandigheden als normaal, geoogst kon worden. Koude nachten en overdag intensief zonlicht zorgden voor extreme temperatuurverschillen, die normaal gesproken negatief op de groei van de algen werkt. De gekweekte Spirulina-massa was echter hoger als het jaar daarvoor. Om kort te gaan; dankzij Memon kon de kwaliteit en de kwantiteit van de Spirulina oogst sensationeel verbeterd worden. Bovendien was de smaak van de algen milder, niet meer zo intens en daardoor veel prettiger.
Overigens vinden de firma-honden het Memonwater prima; ze kunnen niet genoeg van het Memonwater krijgen en drinken alsof er geen eind aan komt.
Dat de verbetering na de invouw van Memon in mijn Spirulinakweekbedrijf zo drastisch zou zijn, had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen verwachten.

Leave a Comment