Nieuwsberichten over elektrosmog

Antje Walter eigenaresse Landhotel Sicker Hof in Walldorf

… uitgerust….. alsof ik een hele week heb geslapen

Ik had een periode van minder weerstand. Ik voelde me uitgeput en zonder energie. Het werk, wat ik normaal met veel plezier doe, viel me steeds zwaarder. Ik had hoofdpijn, was gespannen gestrest en kon nauwelijks slapen. Een natuurgeneeskundige ontdekte dat de symptomen op een
heel hoge belasting door straling en elektrosmog terug te voeren waren.

Ik liet ons woonhuis (MemonizerCOMBI), mijn mobieltje (MemonizerMOBILE) en onze caravan (MemonizerCAR M) met Memon harmoniseren. Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* voelde ik me beter en had later, bij de volgende meting, hele mooie waarden. Toen was het niet meer de vraag of we Memon ook in het hotel zouden installeren. Sindsdien krijgen we vele sympathieke meldingen, vooral van onze stamgasten. Kortgeleden kwam er iemand naar me toe, die zei; Ik weet niet wat er hier sinds mijn laatste bezoek veranderd is, maar ergens voel ik me zo uitgerust, alsof ik een hele week heb geslapen. De gasten zijn meer open en spraakzamer en ons personeel werkt beter samen en rustiger.
Het lijkt erop, alsof Memon ook een positieve invloed heeft op de intermenselijke betrekkingen. Memon heeft mijn leven zeker positief beïnvloed en daar ben ik dankbaar voor.

Leave a Comment