Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik ben totaal ontspannen, zowel in mijn privéauto, als in de raceauto op het circuit

Als coureur moet ik niet alleen op mijn team, maar ook voor 100% op de techniek kunnen vertrouwen. Anders waren mijn resultaten en mijn gezondheid niet gewaarborgd.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden* Dat de MemonizerCAR ook in de race-wereld onder extreme omstandigheden met regen, zo’n indrukwekkende werking heeft, maakte mij zeer enthousiast. Tot dat moment kende ik alleen de weldoende werking van Memon in mijn privé- auto. Ook als ik lang rijdt voel ik me ontspannen en geconcentreerd. Dat is voor mij – als voormalig professioneel coureur ook een kwestie van zekerheid.
Op basis daarvan hoort voor mij Memon in de toekomst in elke auto, net als ABS en ESP dat al lang doen.

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden* …mag in de toekomst niet bezuinigd worden op dit soort zaken.
Ik persoonlijk geniet ook sterk van het aangename klimaat in ons huis. En we beleven de werking van Memon ook anders heel positief; stof, wat vroeger in de lucht rond dwarrelde, valt tegenwoordig op de grond en hoeft alleen nog weggehaald te worden.
In ons mooie tweede huis in Tirol hebben we zelfs een eigen bron, die ons al heel goed water levert. Maar sinds we ook daar Memon hebben, smaakt het duidelijk nog beter. Ook koffie en thee hebben aan smaak gewonnen.
Dat Memon niet alleen ons als ‘tweevoeters’ goed doet, tonen onze viervoeters’ die veel rustiger en kalm geworden.
Deze positieve ervaringen met Memon overtuigen mij telkens weer.
Bij mijn laatste professionele wedstrijd – de 24 uurs rennen race op de Neurenberg-ring – ben ik helemaal fit uit de raceauto gestapt en heb me super gevoeld.

Leave a Comment