Nieuwsberichten over elektrosmog

Niki Hosp, Skister, succesvol bij het wereld kampioenschap en Olympische spelen, over Memon

Op onze reizen door de wereld zijn er vele factoren die voor een sportieve prestatie niet erg bevorderlijk zijn. Dat begint bij een lange autoreis en gaat door in een hotelkamer met Wi-Fi en andere moderne elektrosmog veroorzakende technieken.
Met Memon hebben deze negatieve invloeden bij mij geen kans meer. Dat is direct terug te vinden is je goed voelen, het herstelproces en zelfs op de sportieve prestaties.
Wat in de sport werkt, kan voor het privé-bereik alleen maar goed zijn. Daarom heb ik mijn huis in Bichlbach compleet met Memon (MemonizerCOMBI, MemonizerWATER en meer. red.) uitgerust. Dat is voor mij nu een oase van rust en ik kan niet alleen bij mij, maar ook bij vrienden constateren dat er eenvoudigweg functioneert.

Als je in je sport moet presteren, dan zul je met wat je lichaam in zich heeft, zorgvuldig om moeten gaan. De bescherming die Memon geeft, helpt mij me goed te voelen en sneller te herstellen.

Leave a Comment