Nieuwsberichten over elektrosmog

Patiënten en medewerkers voelen de aangename sfeer

Dr. Stephen Lindner, Grafing Biologische tandarts

Na de inbouw van de MemonizerCOMBI heb ik in mijn eigen huis en later ook in de tandartspraktijk een duidelijk beter klimaat gevoeld. Dat bleek uit het minder worden van stress-symptomen zoals hoofdpijn of gespannenheid. De positieve feedback van onze cliënten en medewerkers bevestigen deze dag na dag; ook zij voelen een prettige en rustige atmosfeer.
Veel mensen komen heet bewust iets vroeger naar een afspraak omdat ze tijdens het wachten zo tot rust komen. Dat verheugd mij enorm, want het meest belangrijke voor mij en mijn team is dat patiënten zich ontspannen voelen.
Een van mijn medewerksters, Sandra, zegt; dat zij en haar collega’s dankzij MemonizerCOMBI relaxter en zonder stress werken in een veel prettiger omgeving. Omdat we in de praktijk veel instrumenten gebruiken, is er duidelijk verschil in ‘met’ of ‘zonder’ Memon, volgens Sandra.
Bij stralings- en milieubelasting heb ik met MemonizerCOMBI in elk geval een passende ‘tegenfrequentie’ gevonden. Daarom heb ik mijn praktijk helemaal met het bionische instrument van Memon uitgerust. Trouw aan ons motto; de gezondheid van onze patiënten is ons hoogste doel, stellen we alles in het werk om van deze voor onszelf gestelde leuze tot in detail te verwerkelijken.
Daar staan dan aan de ene kant de medische apparatuur tot onze beschikking en aan de andere kant o.a. de MemonizerCOMBI.
Wij hebben direct na de installatie van Memon moeten erkennen dat de patiënt zich hier prettig en goed voelt en zich ontspannen op de behandeling voor kan bereiden.

Leave a Comment