Nieuwsberichten over elektrosmog

Vanaf nu voel ik me weer goed!

Hubert Koller, Eigenaar Kollers Hotel ****Superieur, Seeboden am Millstädter See.

Toegegeven, ik was best wel een beetje sceptisch, als ik de eerste keer over de Memon technologie hoorde. Maar met het testapparaat heb ik direct positieve belevenissen gekregen en alle bedenkingen zijn opgelost in de wind…
Deze veranderingen heb ik zelf voor alles bij het slapen gemerkt en ook in mijn privé-omgeving. Het waren deze geweldige veranderingen die mijn vrouw Verena de gasten van ons Hotel aan de Millstädter See niet wilde onthouden en daarom is de MemonizerCOMBI nu ook in het hotel aangebracht.
Wij zijn gastheer en gastvrouw en voelen ons verantwoordelijk voor het goede gevoel van onze gasten. De basis is gelegd met het nu aanwezige gevoel van welzijn en een gezonde slaap.
De onderhoudsvrije Memon technologie steunt ons daarbij. Memon geeft niet alleen onze hotelkamers, maar ook alle andere ruimtes in huis een klimaat, waarin ik mij weer bijzonder goed voel.
Ieder van ons kent wel dat gevoel, dat je in een vervuilde kamer bent. Je nerveus voelen, hectiek, niet kunnen concentreren en vermoeidheid zijn de onvermijdelijke gevolgen.
Voor mijn eigen innerlijke rust had ik een omgeving zonder milieubelastingen nodig. Dankzij Memon heb ik die nu, zowel zakelijk als privé. En het belangrijkste is; ook onze gasten voelen zich bij ons gezond en prettig.
Voor de inzet van Memon heb ik vele malen geprobeerd om te vluchten, ver weg van de vele nodige elektrische apparatuur in onze kantoren.

Leave a Comment