Nieuwsberichten over elektrosmog

Mijn medewerkster en ik zijn enthousiast

De medewerkers van mijn Communicatie – en marketing agentuur, en ik hebben de meest uiteenlopende, maar allemaal positieve ervaringen met Memon beleeft. Toen ik voor het eerst van de Memon technologie hoorde, wilde ik het direct proberen en heb de MemonizerCAR tijdens een
zakenreis van meer dan 600 km getest. En ik moet zeggen; ik was verbaasd – in tegenstelling tot vroeger voelde ik me na deze reis uitgerust en fris.
Een van mijn medewerkers wist helemaal niet, dat we een MemonizerCOMBI aan het testen waren.
– Een super-ervaring, zei Marlies, totaal onbevooroordeeld.
– Ik ben begonnen veel meer water te drinken (na installatie MemonizerWATER red.), wat mijn lichaam ongelofelijk goed doet, ook nu nog. Het meest is me ongevallen dat ik geen hoofdpijn meer heb als ik achter de PC zit, zie Nadine.
– En Philip, een andere medewerker meent; Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* , voel me frisser en heb meer energie, als ik naar huis rijdt. Klasse!
Deze uitspraken en het enthousiasme van mijn medewerkers hebben mijn investering bevestigd. Met Memon is het arbeidsklimaat duidelijk verbeterd. De kantoren zijn aangenaam koeler en de planten bloeien langer. Ik voel me in vergelijking met vroeger veel fitter en heb het gevoel, dat mijn prestaties daardoor ook verbeterd zijn.

Olivier N. Bedrijfsleider Marketing en communicatiebureau in P.

Leave a Comment