Nieuwsberichten over elektrosmog

Neutraliseren of afschermen?

Veel wordt er gehamerd op afschermen tegen de straling

Elektromagnetische straling (EMR) en elektromagnetische velden (EMV) zijn een natuurlijk fenomeen dat we bijvoorbeeld kennen van de magnetische velden van de aarde. Zelfs ons lichaam functioneert via elektromagnetisme: onze cellen en organen communiceren met elkaar via de fijnste elektrische impulsen. Ons lichaam is dus in staat om deze van nature voorkomende elektromagnetische straling te compenseren.

Het wordt echter problematisch wanneer kunstmatige straling wordt toegevoegd – zoals de laagfrequente straling van hoogspanningslijnen en de hoogfrequente straling van gsm-masten en digitale apparaten zoals mobiele telefoons, laptops, tablets, enz. Met de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren worden we dan ook steeds meer blootgesteld aan kunstmatige elektromagnetische straling.

Ons lichaam kan deze zogenaamde elektrosmog op de lange termijn niet zonder schade verdragen, omdat we letterlijk met de stroom meelopen. Satellieten, wifi-netwerken en zendmasten voor mobiele telefonie kunnen niet worden uitgeschakeld. Dat betekent dat ons lichaam permanent wordt blootgesteld aan kunstmatige straling – de klok rond, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Steeds meer mensen voelen dit – meestal door vermoeidheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, concentratieproblemen, constante innerlijke spanning en een verzwakt immuunsysteem.

Afscherming tegen straling

Bij afscherming tegen elektromagnetische straling of elektromagnetische velden wordt als het ware een beschermend scherm opgebouwd. Door gebruik te maken van afschermende verf en afschermende pleister voor de wanden en speciaal textiel voor de ramen wordt de straling die van buiten komt afgeschermd en dringt niet door naar binnen. Maar dat betekent ook geen ontvangst meer binnen. Geen mobiele radio, geen WLAN, geen Bluetooth etc. Hierdoor zijn mobiele telefoons, laptops, tablets en alle andere digitale apparaten voor het verzenden en ontvangen van bestanden in principe onbruikbaar.

Desondanks ontstaan ​​binnenshuis elektromagnetische velden, bijvoorbeeld door hoogspanningskabels. Binnen is dus nog steeds elektrosmog aanwezig. De straling kan niet naar buiten ontsnappen en wordt dus precies gepotentieerd waar we bijzonder goed beschermd willen zijn: in onze huizen. De enige manier om elektromagnetische straling binnenshuis voor 100% te vermijden, zou daarom zijn om elke vorm van technologie volledig achterwege te laten.

Conclusie:

Afscherming beschermt dus maar in één richting – en kan zelfs kwaad doen. Dit komt omdat de straling geconcentreerd is in een kamer of huis. Als je jezelf met behulp van afscherming volledig wilt beschermen tegen elektromagnetische straling, moet je het helemaal zonder technologie doen.
Ook is het continue afschermen een actie van handelen uit angst.

Uitgebreide en duurzame bescherming ondanks technologie

Is er iets dat ons kan beschermen tegen de negatieve effecten van elektromagnetische straling en ons toch in staat stelt om moderne technologie te gebruiken? Ja. Memon-technologie is in staat om de bestaande elektromagnetische straling te moduleren met natuurlijke frequenties en de schadelijke informatie van de straling te neutraliseren. Door Memon-technologie te gebruiken, kunnen kamers hun “natuurlijke omstandigheden” terugkrijgen. In deze genaturaliseerde omgeving kan het menselijk organisme zichzelf beschermen tegen stralingsstress en optimaal regenereren. Het lichaam blijft in zijn natuurlijke balans, de natuurlijke vitaliteit blijft behouden.

Beschermend effect van Memontechnologie wetenschappelijk bevestigd

Het duurzame, unieke en uitgebreide beschermende effect van Memontechnologie is in meerdere gevallen wetenschappelijk bevestigd. Hierbij speelt celbescherming een bijzonder belangrijke rol. Een menselijke cel reageert namelijk al negatief onder invloed van 0,0027 microwatt/m². Alleen al tijdens een mobiel telefoongesprek kan het lichaam worden blootgesteld aan 90.000 microwatt/m².*

Lukt het Memontechnologie om onze cellen te beschermen? Ja. Wetenschappelijk onderzoek van de celonderzoeker prof. Dartsch bewijst dat Memontechnologie de cellen beschermt terwijl de natuurlijke celfunctie behouden blijft. Hiervoor is Memon het enige bedrijf ter wereld dat het Dartsch Scientific Gold Seal heeft gekregen.

Op celbiologisch gebied getest en neutraliseert de negatieve invloed invloed op werking van de cellen.
Alleen producten die aantoonbaar straling
neutraliseren mogen dit embleem voeren.

Conclusie : Memon-technologie…

  • neutraliseert stoorvelden veroorzaakt door elektromagnetische straling (hoog- en laagfrequente straling)
  • heeft een balancerende en compenserende werking
  • is wetenschappelijk getest en geverifieerd op zijn beschermende werking op de celbiologie
  • ontlast en beschermt het organisme op cellulair niveau

Eerst verkleinen, dan beschermen

Met Memontechnologie is het dus mogelijk om jezelf te beschermen tegen de effecten van elektromagnetische straling, terwijl je toch gebruik kunt blijven maken van (digitale) technologie. Het standpunt van Memon is eigenlijk: zo genetwerkt als nodig, zo veilig mogelijk. We raden u daarom aan het zonder apparatuur te doen die niet absoluut noodzakelijk is en uzelf te beschermen tegen resterende stralingsblootstelling met Memon-technologie.

“Memon-technologie is een echte toekomstige technologie dankzij het vermogen om levensprocessen te stabiliseren en te bevorderen, terwijl levende systemen worden beschermd tegen stress en gevaren.”
– Prof. Arnim Bechmann, wiskundige en natuurkundige

Leave a Comment