Nieuwsberichten over elektrosmog

Mensen het werkt!

Bericht geplaatst door Man van 56
Ik ben een man van 56 jaar. Via een therapie die Biofotonen Therapie heet en die gegeven werd door Greet Berveling, kwam ik in aanraking met Adam Ammersken v.d. firma @@-woonbiologie. Dat is haar man. De Biofotonen Therapie heeft mij fantastisch geholpen.

Omdat ik ook geïnteresseerd ben in woonbiologie, aardstralen etc., is Adam Ammersken een keer meegekomen naar mijn woning. Daar heeft hij de straling gemeten in mijn huis. Deze bleek veel te hoog te zijn.
Met name de hoogfrequente straling, die het meest schadelijk is. Daarnaast bleek er ook een aardstraal dwars door het huis te lopen, en verkeerde energieën in mijn huis te zijn. Dit alles heeft Adam verholpen, door de aardstraal om te leiden.
In huis heb ik andere telefoons aangeschaft, die bijna geen straling geven en ik heb een MemonizerCOMBI aangeschaft, die de straling en de energie in huis in balans brengt. Ik leg het misschien niet helemaal technisch goed uit, maar het gaat erom dat ik me veel fijner voel in mijn huis. De lucht is letterlijk veel zuiverder. Ook heb ik, omdat ik zo gevoelig ben voor straling, een MemonizerCAR (persoonlijke bescherming) aangeschaft die ik om mijn nek draag en een MemonizerMOBILE voor mijn mobiele telefoon.

Mensen, het werkt! Ik ben veel minder moe en voel mezelf veel sterker. Ik kan het een ieder aanbevelen. Top! Daarnaast vind ik Adam een vakkundig, integer, nuchter en prettig mens, die mij zeer goed geholpen heeft. Als laatste wil ik opmerken dat de artikelen niet goedkoop zijn, maar het werkt voor 20 jaar!

Leave a Comment