Nieuwsberichten over elektrosmog

Managing Director van Mikro Medica GmbH

Bericht geplaatst door Diverse automobielen/chauffeurs uit
We hebben de Memon voertuigtransformer (*) getest met onze ‘micro test’ en tevens hebben verschillende chauffeurs gereden met een wagen voorzien van de transformer. Het bleek dat de chauffeurs, van het moment dat de wagen werd gestart, telkens 75% van hun energie verloren wanneer gereden werd zonder de hierboven vermelde auto transformator. Van zodra de transformer werd geplaatst op de plus pool van de autobatterij, werd de auto binnen de 10 seconden vrij van interferenties. Omwille van dit feit beveel ik elke chauffeur aan om deze Memon voertuigtransformer in de auto te installeren. Wat mij betreft wens ik niet meer de rijden zonder de transformer. Sinds ik het toestel in mijn wagen heb geïnstalleerd voel ik mij volledig ontspannen, zelfs gedurende lange ritten.

  • Dit is de oude benaming. Tegenwoordig is het de MemonizerCAR in diverse uitvoeringen. Deze neutraliseren de elektromagnetische velden in de auto

Leave a Comment