Nieuwsberichten over elektrosmog

Niet tevreden met het euthanaseren van grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om je hart te vergiftigen, het normaliseren van pedofilie en het doorzeefen van kanker via het zeer kankerverwekkende nepvlees van Bill Gates, willen de globalistische elites van het WEF je nu een volledige frontale lobotomie geven via gevaarlijke nieuwe technologie die mensen verandert in zenders voor 6G-antennes – met of zonder uw toestemming.
Volgens een team van aan het World Economic Forum gelieerde onderzoekers van de University of Massachusetts Amherst en de Technische Universiteit Delft in Nederland kunnen mensen worden gebruikt als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR) door een speciale koperen spiraalarmband te dragen.

De onderzoekers zeiden dat ze een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die wordt “gelekt” tijdens zichtbaar lichtcommunicatie (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G-netwerken”.

Maar sommige critici beweren dat het gebruik van mensen als antennes voor 6G respectloos is voor het menselijk lichaam en mogelijk onbekende gevolgen voor de gezondheid heeft.

“I am diametrically opposed to this type of work, especially given the paucity of medical research on using the human body as an RF antenna,” said Dr. Brian Hooker, Children’s Health Defense chief scientific officer and professor of biology at Simpson University.

“This type of technology makes the human body an RF collector and ignores the health implications of EMR altogether,” Hooker told The Defender.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd milieuadviseur in de bouwbiologie, zei echter dat het niet haalbaar was om te denken dat het dragen van de armbanden de blootstelling van mensen aan RF niet zou verhogen. “Dat kan niet”, zei hij.

In een reactie op de WEF-plannen zei Bathgate: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort netwerknetwerk” en kan leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen”, zei hij.

Gezien de staat van dienst van het WEF, denk ik dat we kunnen voorspellen dat de gevolgen voor de gezondheid rampzalig zullen zijn voor de gemiddelde persoon. Denk aan de uitrol van het Covid-19-vaccin en de recente onthulling dat de nepvleesproducten van Bill Gates zeer kankerverwekkend zijn. Bekijk onze recente video’s over 5G en de nepvleeszwendel voor meer informatie.

Wat je ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen zijn al jaren in de maak.

Dit is waarom we stappen moeten ondernemen om onszelf te beschermen tegen hun slechte agenda:

De elites zijn vastbesloten om ons tot slaaf te maken in hun techno-communistische utopie.

Een patent verleend aan Bill Gates verleende de zelfbenoemde wereldgezondheids-tsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een trillende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat informatie door te geven, de levensader van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Microsoft van Gates “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel op sciencefiction lijkt, kun je dit zelf proberen. Microsoft ontving Amerikaans octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van stroom en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou echt sciencefiction moeten zijn, als je er even bij stilstaat. Heeft iemand u geraadpleegd over de vraag of u bereid bent de exclusieve rechten op uw lichaam aan Bill Gates over te dragen?

Natuurlijk is het antwoord nee. Maar het kan Gates niet schelen. Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “goddelijke bereidheid om te experimenteren met de levens van mindere mensen”.

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “krachten te kopen die in sommige opzichten groter zijn dan die van presidenten” en deze bevoegdheden gebruikt om te experimenteren met mensen zoals “proefkonijnen”.

Als je geen proefkonijn wilt zijn, moet je jezelf informeren over de plannen van de elite en plannen maken om hun controlematrix te verlaten. Dit is waar het allemaal om draait bij The People’s Voice. Word lid van onze Locals-gemeenschap om met ons mee te doen aan onze missie.

Groepen voor burgerlijke vrijheden hebben ook hun verontwaardiging geuit over de stap van Gates om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar moeten zijn”, zegt Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen of individuen deze technologie kunnen weigeren als deze wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Maar er is steun voor Gates van de globalistische elite met wie Gates nauw samenwerkt. De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat het geen twijfel lijdt dat individuen helemaal niets te zeggen hebben over de vraag of hun lichaam in deze technologie zal worden gebruikt. Volgens Harari: “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates liep volgens Harari voorop in de computerwetenschappelijke revolutie, en hij loopt ook voorop in ‘de revolutie in de biologische wetenschappen’. En raad eens? Volgens Harari staan ​​de twee revoluties van Bill Gates op het punt samen te smelten tot één groot wetenschappelijk experiment.

Helaas worden jij en ik in de rij gezet als de proefpersonen van dit experiment.

De tijd is allang voorbij om alles wat uit de mond van de globalistische elite komt volledig uit de hand te wijzen. We moeten de controlerende invloed van reguliere mediapropaganda en gedachtecontrole op sociale media afwijzen.

Het is tijd om los te komen van de boeien die ons door de wereldwijde elite zijn opgelegd en hun plannen voor techno-communistisch transhumanisme te verslaan voordat het te laat is. Hoe kan je dit doen? Het afwijzen van de reguliere mediapropaganda en het veiligstellen van uw financiële toekomst is een begin.

Hier bij The People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het blootleggen van de misdaden van de elite en hen ter verantwoording te roepen. Maar we kunnen het niet alleen. We hebben je nodig om ons te helpen het woord wijd en zijd te verspreiden. Abonneer je alsjeblieft op dit kanaal, like de video en voel je vrij om je aan te melden bij de People’s Voice Locals-community om met ons mee te doen aan onze missie. Ik hoop dat ik je daar zie.

Leave a Comment