Nieuwsberichten over elektrosmog
Het is een goed gevoel, gezonde en schone producten te kunnen maken
De wijnranken profiteren natuurlijk ook mee, omdat ze met het geharmoniseerde water begoten worden. Daarbij heeft het ons enorm verheugd, dat onze door Memon begeleidde en beschermde jaargang 2007, de Grünen Veltliner van het Internetplatform “Weinpanorama” heeft ontvangen, voor zijn uitmuntende frisheid op de tong en zijn fruitige bouquet.
Goede smaak is inderdaad een kwestie van smaak, maar kwaliteit is voor ons nog veel belangrijker. Dit alles bezorgt mij een heel goed gevoel.
Wij vertrouwen in onze wijnmakerij op de Memon technologie, omdat onze wijnen vanaf de rijping tot aan het bottelen, beschermd worden tegen negatieve invloeden vanuit het milieu.
Test opstelling bepaald de normen van de ICNIRP De normen van de…
Kinderen blijken extra gevoelig te zijn voor 5G Zweeds onderzoek: kinderen extra…
Even een bericht van mijn Telegram/Insta/FB kanaal: ❤️HIER DOE IK HET VOOR…
Wat is Bluetooth eigenlijk? Wat is Bluetooth en waar moeten we op…
Miljoenen magnetiet kristallen in hersenen fungeren als kleine antennes! Onze lichaamseigen antennes:…
Vogelsterfte in natuurgebieden door onnatuurlijke stralingen Anders Brunstad waarschuwde mij voor de…
Mast bij ziekenhuis handig? Verontrustende post van betrouwbare bron! Baby's worden gedood…
No Comments
Recente berichten
- Zweeds onderzoek: Kinderen extra gevoelig voor 5G december 30, 2023
- Ook in Italië werkt Memon gewoon ;-) november 16, 2023
- Wat is 5G? november 6, 2023
All Website Tags
4G
5G
Airpods
bluetooth
EHS
electrosmog
elektromagnetische straling
elektromagnetische velden
elektrosmog
emf
EMR
emv
fijnstof
fijnstof belasting
fijnstofbelasting
gezondheid
Gezondheidscentrum
hoofdpijn
hybride auto
ionisator
kanker
kinderen
Memon
MemonizerBODY
memonizerCAR
memonizerCOMBI
memonizerMOBILE
memonizerPOOL
MemonizerWATER
ontspannen
Prof. Olle Johansson
RF straling
schone lucht
straling
straling 4G
Straling 5G
stralingsbelasting
Straling WiFi
uitgeput
UMTS
Vermoeidheid
waterkwaliteit
wetenschap
wifi
zacht water