Nieuwsberichten over elektrosmog

M. Tipotsch van Hotel Jaeger in Tux

Duidelijk frissere lucht en een veranderde kalk/stof verhouding

Met Memon kunnen we de storende invloed van milieuproblemen bij de gasten van ons hotel weg houden. Sinds de inbouw van de Memon technologie laten de positieve resultaten zich duidelijk ontdekken. Vroeger zat ons tv-toestel na 2 dagen onder het stof. Met Memon is er een indrukwekkende verandering gekomen.
Ook gezien de waterkwaliteit is Memon voor ons een ware zegen. Juist in de sauna hebben we iets heel bijzonders beleefd. Vroeger verzamelde het kalk zich als steen. Sinds de inbouw van Memon valt het kalk als kwartszand uit de verwarmingselementen en hoeft alleen nog met een spons te worden weggeveegd.
Ik hoef ze alleen nog om te keren en alles is klaar, dat bespaart natuurlijk veel energie en werk. Vervolgens schat ik in dat ik door Memon tegenwoordig bij mijn Espresso van een glas uitstekend water geniet.
In ons hotel is nu een veel gezondere lucht gekomen, die we duidelijk ontdekken in alle ruimtes en die een verandering laat zien in de aanwezigheid van stof. Het valt nu op de grond en kan van daar probleemloos worden opgezogen.

Leave a Comment