Nieuwsberichten over elektrosmog

Bernhard Mayer meubelfabriek in A.

Meer genegenheid, in elk opzicht

Thuis heb ik MemonizerCOMBI al jaren, ik ben overtuigd van de werking. Daarom wilde ik ook onze bedrijf van Memon voorzien.- en zo iets goeds doen voor onze medewerkers. Dat het resultaat zelfs meetbaar was, heb ik zelf ontdekt. De fijnstof expert dr. Friedhelm Schneider, die zich persoonlijk
en uitvoerig met onze houtwerkplaats heeft bezig gehouden, heeft in de werkplaats een fijnstofmeting gehouden voor en na de installatie van MemonizerCOMBI .
Met de MemonizerCOMBI creëerden we een aangenaam klimaat en hopen daardoor meer gemotiveerde en evenwichtiger medewerkers te hebben. Ik ben ervan overtuigd, dan ze met Memon tevredener zijn.
Geconstateerd werd dat het fijnstof na de inbouw van Memon veel sneller op de grond terecht kwam en dat de fijnstofbelasting in de lucht was afgenomen.

Leave a Comment