Nieuwsberichten over elektrosmog

Mijn computer-hoofdpijn is compleet verdwenen

Ik werk nog niet zo heel lang bij Memon. Maar al direct in de eerste weken is me opgevallen, dat ik ondanks de inspannende inwerkperiode niet uitgeput of bekaf de avond in ging. In tegendeel, zelfs lastig werk kon ik goed afronden. Ook heb ik, sinds ik bij Memon werk, nog niet een keer mijn zgn. Computer-hoofdpijn gehad. Dat mag zo blijven!

MemonizerWATER

Bloemen waarderen het Memon water

Verder was ik gefascineerd door een test waarbij een bloem, een gerbera in een vaasje met gewoon water en andere bloem in een vaasje met Memon-water gezet werd. Terwijl de ene bloem in het normale water al na een paar dagen aan het verdorren was, hield de andere in het Memonwater het vele dagen langer vol.

Susanne R. uit R.

Leave a Comment