Nieuwsberichten over elektrosmog

Bericht geplaatst door Tandarts Dr. Harald Eberhardt uit Mannheim
Omdat we in onze praktijk relatief veel implantaten en chirurgische ingrepen uitvoeren, dat er -al komt dat weinig voor- toch verstoringen in het genezingsproces optreden. Sinds de Memonizer geïnstalleerd is het opmerkelijk ..DEZE AANNAME MAG NIET GEPOST WORDEN OP INTERNET… Omdat er in de praktijk verder geen veranderingen zijn geweest, denk ik toch dat de Memonizer hier debet aan is. Ook werd vastgesteld, dat de medewerkers en ik zelf ook ’s avonds veel minder moe zijn dan vroeger. Daarbij meldde een medewerkster dat haar hoofdpijnen, …OOK DEZE STELLING MAG NIET GEPOST WORDEN… Dit alles zijn positieve effecten, die ik in de 20 jaar dat ik werk tot nu toe niet heb meegemaakt. Ik verheug me over deze effecten, die de installatie van Memon mee heeft gebracht. Sinds de installatie van de memonizer valt het op, .OOK DEZE STELLING MAG NIET GEPOST WORDEN…

Leave a Comment