Wat zeggen artsen en wetenschappers over de Memon elektrosmog ontstoorders?

Op deze pagina vindt je een groeiend aantal recensies van klanten van Memon.
Alles leuk en aardig, maar wat zegt dat feitelijk. Kan gewoon placebo zijn, of leuk geschreven stukjes.
Laten we eens onder de loep nemen wat deskundigen als artsen en andere wetenschapper zeggen over Memon als stralingsbescherming of als watervitaliser.

We laten eerst professor dokter Peter C. Dartsch vertellen over de effecten van Memon  als elektrosmog ontstoorder
Celbioloog bij Dartsch Institute

In dit filmpje legt hij uit hoe Pr. Dr. Dartsch de te testen ontstoorders aan hun strenge eisen onderwerpt.
De producten van Memon voldoen aan deze eisen. Daarom krijgt Memon de "Dartsch Golden Seal"

Dr. Dartsch klinkt overtuigend.
Maar we kijken verder:
Dr. Savely Yurkovsky MD. Board gecertificeerd in interne geneeskunde. Specialist in FCT (Field Controlled Therapy)
Hij verteld over zijn scepsis toen hij voor het eerst in aanraking kwam met Memon. Hij had al zoveel getest wat niet werkte en zelfs tegenoversteld effect hadden.
Ook verteld hij over hoe nauw het luistert in ons lijf. Alle processen zijn afhankelijk van fijne elektrische signalen, zoals neurotransmitters.
Luister maar:

 

Dus ook hier weer: elektrosmog verstoord je therapie. Je kan je blauw betalen aan alternatieve geneeswijzen, maar elektrosmog decimeert het resultaat.
Al verteld hij het iets anders...

Was het al duidelijk dat de MemonizerCOMBI , behalve bescherming biedt tegen elektrosmog, ook helpt tegen fijnstof? Net als een ionisator.

Wie kan dat beter uitleggen dan Dr. Friedhelm Schneider: Fijnstofexpert
Zet even de ondertiteling aan als je Duits niet zo goed is.

Dus behalve dat de MemonizerCOMBI het huis beschermd tegen elektrosmog, zorgt het ook nog eens voor een gezonde lucht in huis.
Deze medische onderzoeker, Dr. Steinhöfel, zegt hier duidelijk dat longpatiënten als astmapatiënten, mensen met chronische bronchitis, zeker een verbetering zullen ervaren als het huis voorzien wordt met een MemonizerCOMBI.

 

Juist veel natuurgeneeskundigen, bio-resonantie therapeuten en andere alternatief ingestelde artsen (Heilpraktikers in het Duits) werken met Memon.

Na alle stropdassen laten we nu Dr. jur. Ursela Zirngibl aan het woord over Memon. Ursela Zirngibl is natuurgeneeskundige.

 

Ursela is juist in 2020 begonnen met Memon en stelt dat de gevolgen van een pandemie niet geheel los gezien kan worden van elektrosmog. Bij iedere patiënt die bij haar komt, merkt ze een verstoring van het herstel als gevolg van elektrosmog.

Jammer, deze video kwam niet door de censurering heen....

Even tussendoor: Een bekend energetisch leraar, geeft les aan energetische therapeuten, zegt over Memon:

"Memon is prima en wordt voor zover ik weet in Duitsland ook veel gebruikt."
 
Klopt. In Duitsland staat men veel meer open voor natuurlijke geneeswijzen. Nergens ter wereld is er zoveel scepticisme over alternatieve methodes dan in Nederland.
Natuurgeneeskundige Kurt Lorenz Sohm werkt met een donkerveld microscoop. Een microscoop waarmee je bloedonderzoek kan doen. Kurt laat zien wat er met je bloed gebeurt na een paar minuten telefoneren met een mobieltje. Daarna laat hij dezelfde persoon bellen met een, met de MemonizerMOBILE ontstoorde mobiel bellen en laat het bloedbeeld als resultaat zien. Heel indrukwekkend...  

Terwijl wij verder bouwen aan de website en deze pagina, kan je hier vast een aantal geschreven recensies lezen van, tot nu toe vooral, Duitse natuurartsen en wetenschappers.


Op deze pagina komen de artsen, natuurgenezers, holistisch genezers, bio-fotonen therapeuten en bio-resonantie therapeuten te staan die kunnen meten of elektrosmog, geopatische verstoringen (aardstralen) en of fijnstof een invloed hebben op je welzijn of genezingsproces.

Nog meer artsen en wetenschappers over Memon bescherming tegen elektrosmog en zuivering van de lucht

Dit opleidingsinstituut gebruikt de MemonizerCOMBI als bescherming tegen elektrosmog

Deze osteopaat gebruikt ook de MemonizerCOMBI in zijn praktijk (thuis vast ook wel..)

Bernd Bruns met een unieke methode om water te onderzoeken en daarmee de kwaliteit van de MemonizerWATER te onderschrijven.

Dr. Dartsch (weer) legt hier zijn werkmethode uit. Hoe hij test op de celbiologische inwerking van elektrosmog en hoe de ontstoorder van Memon werkt.

In dit gezondheidscentrum werken 2 artsen en 4 natuurgenezers zeer tevreden met de MemonizerCOMBI, MemonizerMOBILE en MemonizerWATER

 

Als laatste legt hier Dr. med. Falarzik de voordelen uit van de Memon elektrosmog ontstoorders