Nieuwsberichten over elektrosmog

Klaus Scholler piloot in de USA

Met dank aan de MemonizerBODY blijf ik zelfs in stress situaties rustig

We leven al heel lang in een tijd, waarin het voortschrijden van de technologie probeert, ons leven simpeler te maken. Als gebruiker overzie je daarbij
graag de ‘gevaren’, als je je dagelijks door kosmische straling en elektrosmog bloot stelt.
Ik ben sinds vele jaren piloot en de belasting van deze negatieve milieu-invloed maakt mij en veel van mijn collega’s onrustig. Steeds vaker stelden ze zich de vraag; of er iets is wat ze tegen deze belasting kon beschermen. Ik vond het antwoord op deze vraag toen ik de MemonizerBODY leerde kennen.
Voor alles zijn de negatieve invloeden door elektrosmog duidelijk voelbaar in de super technische simulator. Daarin wordt je urenlang met verschillende situaties geconfronteerd, die de hoogste concentratie vereisen.
Sinds ik de MemonizerBODY draag heb ik heel snel gemerkt dat is juist in dit soort stresssituaties, veel kalmer blijf, terwijl mijn concentratie duidelijk beter is geworden. Toen ik de MemonizerBODY een keer was vergeten, voelde ik direct, hoe ik negatief reageerde op de elektro-smog in de cockpit.
Mijn passagiers vertrouwen erop dat ik ze veilig naar hun bestemming breng. Ik vertrouw in het vliegtuig en onderweg op de MemonizerBODY.

Leave a Comment