Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik kan eindelijk weer met mijn PC werken

Het is gewoon heerlijk, hoe duidelijk ik de positieve veranderingen in mijn leven door de inbouw van Memon direct het gevoeld. Ik kon voor de inbouw niet meer met mijn computer werken, de muis brandde onder mijn vingers, mijn mobieltje viel bijna uit mijn hand. Ik had hartstoornissen en heftige reacties in de zenuwen. Maar al na een paar minuten na de installatie van Memon verminderden deze klachten aanzienlijk. Na 2 weken voelde in een blijvend gevoel van evenwicht. Dat werkt niet alleen door in je leven, maar ook in mijn kunstenaarswerk. En ook, terwijl ik net als vroeger heel zuinig met elektronica omging, kan ik nu weer met mijn PC werken en mijn mobiel gebruiken. Verder zijn mijn klanten verrukt over het overheerlijke Memonwater. Het valt velen echt op. Zo drastisch dat ik nu kan zeggen;
Ik zie als het belangrijkste van Memon dat ik dankzij dit product enigszins met de overdaad aan straling om kan gaan. Zonder dat deze straling mij onderuit haalt. Voor mij persoonlijk is het een wonder, dat Memon bestaat.

A. K. kunstenares uit S.

Leave a Comment