Nieuwsberichten over elektrosmog

Kathrin Zettel wereldkampioene skiën

Ik kon de positieve verbeteringen snel voelen

Als sportlerares ben vaak ik op weg naar internationale wedstrijden en wordt daarmee ook geconfronteerd met het fenomeen elektrosmog. Ik denk, dat de belasting door de tegenwoordige elektronica enorm hoog is geworden. Juist in de laatste jaren is deze belasting extreem gestegen –en dat voel ik. Naast de ‘normale’ stress, die ik als ski-sporter voel, zijn het meer nog de invloeden van buitenaf, zoals elektrosmog of de straling van de GSM, die extra belastend kunnen zijn. Omdat Memon officieel voor de uitrusting van de OSV zorgt, leerde ik daardoor de Memon technologie kennen. Mijn eigen interesse voor dit product werd snel groter.
Wij mochten de Memonizer testen en zo de sterk positieve effecten herkennen. Mijn GSM b.v. heb ik altijd bij me, die heb ik nodig om te werken en te communiceren. Door de MemonizerMOBILE kon ik direct de positieve verbeteringen voelen. Ook de MemonizerBODY geeft mij het gevoel van zekerheid en ontspanning. Dat is een fantastisch gevoel. De Memonizers geven mij een gevoel van zekerheid en ontspanning. Dat vind een prima zaak.

Leave a Comment