Nieuwsberichten over elektrosmog

Ik wilde het gevoel van deze weldadige technologie ook voor mijn gasten

Ik geef leiding aan het Appartementenhotel Bergkristal hier in Mayrhofen. Je denkt wellicht, dat er hier, midden in de bergen met al die frisse lucht en zuiver water geen behoefte is aan milieutechnologie. Aanleiding voor de inbouw waren mijn slaapproblemen. Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

Het was duidelijk, dat ik niet meer zonder de Memon-producten kon en wilde en dat ik het gevoel van deze weldadige technologie ook aan mijn gasten wilde laten voelen. Tenslotte is belangrijk, dat zij tevreden zijn.
Tegenwoordig is het niet zo eenvoudig, een plek te vinden, die niet door electrosmog, geopatische belasting en fijnstof belast is. Zulke oases van rust zijn zeldzaam en kostbaar.

Anita Kröll, Appartementenhotel Mayrhofen in het Zillerdal

Leave a Comment