Nieuwsberichten over elektrosmog

Veel meer kwaliteit van leven in deze hectische wereld

Ik kan het niet anders zeggen; Memon bewijst de mensheid – in mijn ogen – een grote dienst. Bij mij draagt de technologie in hoge mate bij aan mijn persoonlijke gevoel van welzijn en ook mijn medewerkers en gasten profiteren daarvan. Ik verheug me enorm op deze geniale eenvoudige oplossing, beschouw het als een geschenk en schat in grote dankbaarheid het vermogen en de rijkdom aan ideeën van de mens, die zo iets waardevols mogelijk heeft gemaakt en ook geschapen heeft.

Sinds ik op mijn romantische stralingsvrije Alm de MemonizerWATER heb, is de voor bergen typische kalksmaak van het water verdwenen. Het smaakt nog beter en is absoluut zachter dan ooit.
Binnen de kortste keren heb ik ook mijn eigen woning compleet van Memon voorzien. MemonizerCOMBI, MemonizerWATER, MemonizerWIRELESS en MemonizerMOBILE. Iedereen voelt duidelijk de positieve veranderingen. De lucht in de gezamenlijke woonruimtes is zuiver en aangenaam. Slapen is voor mijn familie en voor mijzelf is diep en verkwikkend. Ik heb het gevoel dat ik sindsdien absoluut beter slaap. En dat niet alleen; ik heb gemerkt dat als ik een tijd aan mijn bureau heb zitten werken, ik me enorm goed kan concentreren. Dat zelfde gebeurt ook bij autorijden.

Sinds de MemoninzerCAR in mijn auto zit, geniet ik in mijn auto van schone frisse lucht, na 6 of 7 uur rijden voel ik mij nog steeds fit.
A.S. uit O.

Leave a Comment