Nieuwsberichten over elektrosmog

We zijn meer ontspannen, slapen beter, en …


Hallo Adam,
Hier even een kort verhaaltje over mijn/onze persoonlijke ervaring met de Memon stralingsbescherming: Vermoeidheid, duf gevoel in het hoofd alsof je maar niet wakker kan worden, nauwelijks meer kunnen concentreren, onderbroken slaap, steeds heftiger oorsuizingen en het gevoel alsof er een voortdurend onaangenaam scherp suizen door je lichaam heen gaat, een gevoel alsof je elektrisch geladen bent, een voortdurende stress.
Wat is er in hemelsnaam aan de hand??
Langzaam kwamen we er achter, door toevallige opmerkingen van de buren, informatie die toevallig op ons pad kwam: straling!! Straling die het laatste jaar gigantisch is toegenomen: de zendmast in het dorp waar we wonen, die de 4G ging uitstralen, Ziggo en consorten met hun “briljante” idee om van elk huis een Wifi-hotspot te maken, de buren die hun Wi-Fi-straling constant en bij tijden ook op vol vermogen (als TV en iPad aan staan) door ons huis heen jagen. En die het vreemd vinden dat wij het voelen (dat kan je toch niet voelen!?), en bovendien “het is toch niet schadelijk volgens de gezondheidsraad”??

Wij voelden het wel degelijk, en tenslotte was ik op het randje van een burn-out, wist soms niet waar ik het zoeken moest van ellende. Gelukkig kwam toen via via de stralingsbescherming van Memon Bionic Instruments op ons pad. En nadat Adam de MemonizerCOMBI in de meterkast geïnstalleerd had, en Greet van Biolithe de straling uit ons lichaam had gehaald, was er een onmiddellijke enorme verandering!! Alsof er een frisse wind door ons huis ging, en de pijn was uit mijn lichaam! Ik durfde het nauwelijks te geloven na ruim een half jaar van ellende! Sindsdien is de situatie hier in huis een stuk verbeterd. Het duurde even voor de MemonizerCOMBI zijn volledige veld neergezet had, af en toe was het nog even moeilijk. Ook nu voel ik het nog wel steeds als de boel bij de buren aan gaat, maar mijn lijf krimpt niet meer in elkaar en het is redelijk goed te verdragen. We zijn meer ontspannen, slapen beter, en hebben niet meer het gevoel dat we zo snel mogelijk uit dit huis moeten, en dat geeft een stuk rust.

Bericht geplaatst door Hil B uit T

Leave a Comment