Bluetooth, WiFi en Dect straling op het werk.

Ben je je bewust van de risico's van de straling om je heen en wil je jezelf beschermen daarvoor?
Maar ziet je baas op tegen de kosten?
Ten eerste, geef hem/haar dit telefoonnummer maar: 0598 633699
Dan kan ik hem wellicht uitleggen dat de investering voor een MemonizerCOMBI op maat wellicht fors is, maar zeker de moeite waard. Meerdere bedrijven deden het al en tonen aan dat het ziekteverzuim lager is en de sfeer prettiger.

Ziekteverzuim lager door ionisatie lucht

Deze is onderhand wel algemeen aanvaard:
Door de lucht te ioniseren wordt fijnstof verzwaard en "valt" naar beneden. Onder fijnstof vallen ook de ziektekiemen als virussen.
Heel actueel.

De MemonizerCOMBI ioniseert de aanwezige lucht maar neutraliseert ook de straling. Dat straling mede veroorzaker is van veel ziekte(verzuim) begint langzamerhand door te dringen bij de werkgevers. Logisch want bijvoorbeeld het BioInitiative Rapport staat vol van wetenschappelijke studies die het gewoon keihard aantonen.

Electrosmog op werkplek neutraliseren

De MemonizerCOMBI (met de gepatenteerde IPICT technologie)  werkt in begrijpelijke taal als volgt: het neutraliseert de slechte eigenschappen van de straling door continue de tegenfrequentie te plaatsen ten opzichte van de binnen- komende frequentie. Vergelijkbare techniek wordt toegepast bij geluid. Bijvoorbeeld de ruisonderdrukker van de koptelefoon; de ruis is niet ineens weg, maar is niet meer hoorbaar.
Zo ook met de straling, de straling blijft, maar de negatieve effecten ervan zijn geneutraliseerd. Celbiologisch instituut Dartsch (Duitsland) toont dit aan en Memon voldoet als enige leverancier van ontstoorders aan de strenge normen van Dartsch.