Electrosmog uit je huis verwijderen. Ionisering van de lucht.

Neutralisering van de straling in je woning

Bovenstaande foto geeft een beeld van wat er feitelijk gebeurd bij het plaatsen van een MemonizerCOMBI.
De straling komt nog steeds binnen, maar je hebt er geen last meer van. Hoe kan dat?

MemonizerCOMBI: beschermer tegen straling en ionisator (fijnstof) 

In eerste instantie raad ik de MemonizerCOMBI aan. Hiermee wordt in ieder geval je huis een "veilig thuis".
Niet alleen voor wat betreft alle elektrosmog en straling. Ook de fijnstof (incl. virussen en andere ziekmakers) wordt aangepakt.
Klik op de MemonizerCOMBI voor meer info.

 

MemonizerWATER als kostenbespaarder!

Water uit de kraan drinken is niet meer zonder risico.
Hoewel Nederland nog wel één van de weinige landen is waar water uit de kraan drinken nog vrij normaal is. Memnig werknemer van waterzuiveringen zal dat nooit doen.
Flesen water kopen is behalve duur, ook nog eens gesjouw en slecht voor het milieu! Denk aan de vele vrachtwagen en de enorme berg plastig die het veroorzaakt. Ook statiegeldflessen moet gemaakt worden en om de zoveel tijd vervangen.
Met de MemonizerWATER komt er bronwater uit je kraan!
Klik op het product voor meer info.

De overige producten zijn ondersteunend

De MemonizerCOMBI is uitvoerig besproken en bij het product zelf vindt je meer informatie.
De overige apparaten zijn ondersteunend voor EHS'ers en mensen die uit, overigens verstandige, gezondheidsoverwegingen ALLE straling willen neutraliseren. 
Uiteraard raden we deze producten aan, maar zoveel mogelijk draadloos te vervangen voor bedraad scheelt wel investering in deze ontstoorders.

  • De MemonizerWLAN neutraliseert de straling van de router. De MemonizerCOMBI doet dit ook al, maar als je hooggevoelig bent is dit een aanvulling.
  • De MemonizerWIRELESS neutraliseert de straling van diverse apparatuur in huis, waaronder: Laptop, iPad, Babyfoon, Xbox, Wii en verdere draadloze aparatuur in huis.
  • MemonizerMOBILE: Voor mobieltjes en DECT telefoons
  • MemonizerSUN: De omvormer van de zonnepanelen is een forse stoorzender. Hoewel de MemonizerCOMBI ook hier actief is, is dit echt wel aan te raden als er zonnepanelen gemonteerd zijn!
  • MemonizerHEATING: Aanvulling op de functie van de MemonizerCOMBI en tevens, door de gunstige invloed op de kalksamenstelling, een behoud voor je installatie.
  • MemonizerPOOL: Als je de MemonizerWATER hebt, is het zwembad ook al gevuld met heerlijk aanvoelend water! Maar ook hier weer een extra aanvulling op ...  én behoud van de installatie.

Noot:
Draadloze oortjes, koptelefoons en gehoorapparaten hebben vaak aan de rechterzijde contact met de signaalgever (vaak het mobieltje) en pulst het signaal voor de linkerkant dus dwars door je hoofd heen!
Zie voor bescherming hiervoor op deze pagina.