Aardstralen

Geopatische stoorzones (Aardstralen)

Wateraders

Regenwater dat de grond insijpelt, vormt ondergrondse beken en rivieren, afhankelijk van de samenstelling van de aardbodem. De straling of energie wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de wrijving tussen water en gesteente. Het staat vast, dat mensen die langere tijd op zo”n plaats verblijven daarop reageren. Het lichaam raakt ongemerkt gespannen: Symptomen zoals slaapproblemen, hoofdpijn, migraine en hoge bloeddruk doen zich voor.
Maar ook circulatiestoornissen, spataders, gewricht- en rugpijn, frequente nachtmerries, ademnood, zware benen, jicht en reuma kunnen het gevolg zijn.. Bijzonder extreme gevallen kunnen resulteren in tumoren en zelfs kanker.

Gesteenteverschuivingen

Gesteenteverschuivingen zijn omhooggeduwde aardlagen die zich gedurende eeuwen ontwikkeld hebben. Net als bij rotsbreuken komen verschillende geologische lagen samen, maar de straling is aanzienlijk sterker. Bewustzijnsveranderingen zoals agressie, geïrriteerdheid, depressies, zich afzonderen en ontwikkelingsproblemen doen zich vaak voor. Geologische verschuivingen zijn tektoniek (hebben betrekking op de bewegingen in de aardkorst) zoals kloven, scheuren, holtes en dergelijke, maar ook ertslagen, olie of kolen. Men neemt aan dat microgolfstralingen in beweging gebracht worden door neutronenstralingen.
Het is hoe dan ook duidelijk, dat mensen die langdurig op zo”n plaats verblijven, de meest uiteenlopende symptomen vertonen, zoals bijv. slaapproblemen, geïrriteerdheid, depressies, agressie, paniekaanvallen en nachtmerries.

Het globale veld of Hartmann-net

Het systeem van stralen in de vorm van een rooster dat door medicus en radiesthesist Dr. Ernst Hartmann werd ontdekt en naar hem is genoemd, omringt waarschijnlijk de hele wereld. De oorzaak van deze aardstralen is ongekend, maar het rooster kan exact worden opgemeten. De kruispunten van deze roosters zijn gevaarlijk voor de gezondheid.
Wanneer bijvoorbeeld zon kruispunt vlakbij het hoofd in bed ligt, kunnen zich symptomen voordoen zoals oorpijn, problemen met de schildklier, neus- en bijholteontstekingen, hoofdpijn enz.

Breuklijnen

Breuklijnen ontstaan wanneer in holle ruimtes of grotten instorten. Vervolgens schuiven de bovenste aardlagen daaroverheen. Daardoor kunnen nu verschillende erts- en mineraallagen tegen elkaar stoten. Doordat die lagen op andere lagen terechtkomen, wordt de mineralenbalans in ons lichaam beïnvloed.
Breuklijnen kunnen leiden tot huidproblemen, allergieën of paniekaanvallen. Kinderen hebben vaak last van nachtmerries en willen niet alleen slapen.

De plantengroeilaser

De plantengroeilaserstraling is een terrestrisch, hoogenergetisch rasternetwerk, dat helaas nog bij velen (ook radiethesisten) onbekend is en daarom vaak nauwelijks aandacht krijgt. De straling werd ontdekt en onderzocht door Dr. Oberbach.
Het is een positief geladen elektrisch veld, dat is gericht op de magnetische Noord ” en Zuidpool. Het is erg belangrijk dat men hier in alle onderzoeken van storingszones rekening mee houdt, omdat het in afgesloten ruimtes snel verbindingen vormt met andere storingszones (voornamelijk het globale net), niet constant is en zich volgens dr. Oberbach in het donker wel 2 m kan verplaatsen.
Veel mensen beweren dat een afscherming of harmonisering normaal gesproken niet mogelijk is. Volgens dr. Oberbach is een harmonisering echter heel goed mogelijk. De belangrijkste symptomen zijn: loopneus, jeuk en pijn.

Curry-net

Ook wel aangeduid als het “diagonale net” of het “tweede net”, ontdekt door dokter Manfred Curry. Dit netwerk is niet alleen onderhevig aan de invloed van de seizoenen, maar ook aan het tijdstip van de dag.
De straling opgespoord door het Curry ” net is erg afhankelijk van het weer. De veldgrootte is ongeveer 3,50 x 3,50 m en is over het algemeen ruitvormig. De kruispunten en de gepolariseerde stroken zijn schadelijk voor de gezondheid. Er ontstaan altijd eerst stoornissen in de gemoedstoestand, voordat er een ziektebeeld zichtbaar wordt.