Nieuwsberichten over elektrosmog

Nils Tschorn, natuurgeneeskundige te Tuttlingen.

Ik heb weer plezier in autorijden!

De laatste jaren had in niet veel plezier meer in autorijden. Oorzaken daarvoor waren er genoeg. Veel verkeer, veel stress of straat en als bijzonderheid, de vermoeidheid en het verlies van concentratie die er elke dag waren na ca. 2 uur, waarna ik me elke dag weer in moest stellen op mijn werk en de verloren tijd moest compenseren.
Sinds ik de MemonizerCAR in de auto heb, is dat tot mijn grote verbazing helemaal veranderd. Zo zeer, dat ik het in het begin zelf amper kon geloven. Ik kan inmiddels na een autorit van ca. 2 uur, zonder de vroeger bijkomende verschijnselen van vermoeidheid, verlies van concentratie en geen zin meer hebben. En het is voor mij absoluut niet verklaarbaar, dat een groot verkeersaanbod en hopeloze chauffeurs mij niet meer raken. Zelfs wanneer we bij vrienden zijn, bied ik mij – het liefst ’s nachts laat – aan voor de terugweg, tot verbazing van mijn vrouw, omdat ik weet, dat ik fit en geconcentreerd ben tot we thuis zijn.
Ik heb met Memon in de auto zulke goede ervaringen dat ik mij daar zelf over verwonder, omdat vrienden mij nu zeggen; wat is dat nou…, rijd jij ineens zo graag, zo ver, zo veel, zo ver? Hoe komt dat? Mijn antwoord; Memon!!
In tegendeel, ik rijdt nu meer dan vroeger en het maakt me allemaal niets meer uit.

Leave a Comment