Vanaf nu gezond!
Ervaringen met Memon.

 

* De hierna volgende verhalen zijn alle door mensen uit Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland geschreven, wij zijn bezig om eenzelfde soort
verhalen te verzamelen die door mensen in Nederland ervaren zijn. Tot nu toe is daar weinig aandacht aan besteed.


1 Therapeute Beate Dibbern, Berlijn.

Lang gezocht naar een oplossing voor het beschermen van mijn
familie.

Sinds we in ons huis Memon geïnstalleerd hebben, kan ons lichaam weer zijn ‘reparatie’ werk doen. Daar ben ik heel dankbaar voor. We verheugen ons nu ook op het beste water, de veel frissere lucht en we slapen veel beter.
Wij wonen in een dicht bevolkte wijk, in ons huis meten we 15 Wi-Fi-zenders uit de buurt. Dat is ‘stralingstechnisch’ geen kleinigheid meer. Dan heeft het weinig zin als je zelf geen draadloze telefoon of Wi-Fi hebt.
Toen we Memon in ons huis gingen gebruiken, hadden mijn man en mijn 11-jarige zoontje en ik na het wegvallen van de stralingsbelasting eerst heftige reacties. Dat duurde ongeveer 4 weken. Tegenwoordig zijn we heel blij, dat we niet voortijdig gestopt zijn.
Ik heb lang naar een oplossing gezocht om mijn gezin te beschermen en ben uiteindelijk bij Memon uitgekomen.

 


2 Bernhard Adelsberger, Modehuis Adelsberger, St. Johann in Pongau. 

Een duidelijk verschil tussen ‘voor’ en ‘na’ Memon.

Ik heb in mijn modezaak een heel duidelijk verschil gevoeld tussen ‘voor’ en ‘na’ het aanbrengen van Memon; voor de inbouw aan het stroomnet en de waterleiding werden mijn medewerkers en ik zelf natuurlijk ook, d.m.v. bio-resonantie op mogelijke elektrosmog en andere belastingen getest.
Na deze meting werd Memon geïnstalleerd. 3 weken later volgde een controlemeting. En bij deze meting werden bij ieder van ons positieve veranderingen zichtbaar. Ook de verminderde belasting van fijnstof in de lucht en een ander klimaat werden direct zichtbaar.
Het grootste deel van onze medewerkers is dagelijks zo’n 8 uur in de zaak werkzaam. Sinds de inbouw van Memon leven niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers in een veel gezonder klimaat in onze ruimtes zonder vervelende elektrosmog belasting. Op de lange termijn profiteert iedereen van memon, mijn medewerkers ervaren meer plezier in hun werk en presteren beter, en natuurlijk merken onze klanten dat ze door vitale, gemotiveerde medewerkers op de beste manier geholpen worden.

 


3 Berthold Riederer, Bedrijfsleider Riederer Verzekeringen GmbH, Chamerau.

Geen milieu belasting meer te ontdekken.

Mijn persoonlijke ervaring met Memon is hoofdzakelijk; daar waarbij het bellen de mobiele telefoon met de meeste kracht zendt, had zich bij mij een levensgevaarlijke hersentumor ontwikkeld. Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*.
Na de installatie van Memon is bij een relatief snelle positieve verandering opgetreden. Ik kon absoluut beter slapen en het Memon water smaakt absoluut uitstekend. Ik drink elke dag tussen 2 en 3 liter. Bij mijn vrouw duurde dat 2 weken voor ze zover was. Maar nu voelt ook zij zich kiplekker.
Wij brengen veel tijd door in Oostenrijk, maar hebben ontdekt, dat we altijd heel blij zijn, weer thuis te komen. We hebben de Memonizer ook in kantoor geïnstalleerd. Ook hier merken we de positieve werking! De kosten bleken al lang rendabel te zijn. Sindsdien laten we ons bloed regelmatig onder de Donkerveld microscoop onderzoeken. Er is absoluut geen milieu belasting meer vast te stellen.
Bij het laatste onderzoek in Hannover, Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*
Memon heeft mij overtuigt en daarom heb ik al meerdere aanbevelingen gegeven – en de reacties daarop waren allen positief.
Daarom kan ik mensen niet genoeg vertellen, bescherm je tegen straling en milieu belasting. Ik kan de inzet van Memon sterk aanbevelen. Onze
gezondheid is het waard, dat is het belangrijkste wat je hebt.

 


4 Tandarts Dr. Harald Eberhardt, Mannheim. 

In mijn praktijk geen verstoringen meer van het genezingsproces.


Omdat we in onze praktijk relatief veel implantaten en chirurgische ingrepen uitvoeren, dat er -al komt dat weinig voor- toch verstoringen in het genezingsproces optreden. Sinds de Memonizer geïnstalleerd is het opmerkelijk dat we dit jaar nHier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. Omdat er in de praktijk verder geen veranderingen zijn geweest, denk ik toch dat de Memonizer hier debet aan is.
Ook werd vastgesteld, dat de medewerkers en ik zelf ook ’s avonds veel minder moe zijn dan vroeger.
Daarbij meldde een medewerkster dat haar hoofdpijnen,Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*
Dit alles zijn positieve effecten, die ik in de 20 jaar dat ik werk tot nu toe niet heb meegemaakt. Ik verheug me over deze effecten, die de installatie van Memon mee heeft gebracht.

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

 


5. Andreas Rill, Eigenaar Opleidingen / adviesbureau / servicebedrijf, Weilheim.

Ik rij weer als een jonge vent.

Het is echt zo; sinds ik Memon in de auto heb, rij ik als een jonge vent. Ook als ik vele honderden kilometers te gaan heb. Geen vermoeidheid en
ook geen hazenslaapjes meer, die ik vroeger vaak nodig had. En dat niet alleen, bij mij is sinds de Memonizer in de auto zit, mijn slaappatroon in
principe ook sterk verbeterd, ik kan eindelijk ’s nachts gewoon doorslapen.
Mijn klanten vertel ik, hoe belangrijk veilig en zeker werken is. En die zekerheid wil ik ook voor mijn gezondheid en die van mijn gezin. Memon heeft
mij daar vanaf het begin overtuigd. Enige jaren geleden heeft een therapeut mij Memon voor mijn mobiele telefoon aanbevolen.
3 jaar later werd en een seminar gehouden van mijn beroepsvereniging en daar was een Memon vertegenwoordiger, dhr. V. Segel.
Bij het ‘voorstellingsrondje’ vertelde ik van mijn vele lange autoritten (70.000 - 80.000 km/jaar) die ik jaarlijks maak en dat ik dan ook veel telefoneer. De Memon vertegenwoordiger sprak mij in de pauze aan.
Toen heb ik ontdekt dat er meer was dan alleen de telefoon-chip. Dhr. Segel heeft mij in een paar woorden kort en duidelijk overtuigd, ook ons huis, waar ook een zakelijk deel in is, het huis van mijn dochter en de woningen van onze zoons, hun auto’s en gsm’s ook van Memon te voorzien.
Dat is precies wat ik gedaan heb, en de Memon technologie zorgt ervoor dat we ons allen goed voelen. Voor mij zelf geldt, niet alleen tijdens het autorijden, maar ook als ik in een hotel overnacht. Mijn Memon reis-set heb ik altijd bij me, met goed gevolg.
Het geeft mij de kracht om in het dagelijks werkzame leven als eigenaar van een kleine onderneming door te gaan met scholing te ondergaan /adviezen
te geven /omzet te generen en service te bieden.

 


6 Hans Wimmer, Rosenheim. 

Het is een wonder, maar mijn bloedwaarden zijn weer goed.

Jaren geleden heb ik een zwaar arbeidsongeval gehad. Bij de behandeling moest ik jaarlijks mijn bloedwaarden laten meten. Voordat ik bij Memon ging werken, hadden mijn witte bloedlichaampjes een waarde van 1350. Mijn arts (plastische chirurgie) stelde dat dit getal mijn leven lang niet hoger dan 1800/1900 zou worden. 

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*  ...een waarde van 1600 bereikt. Dat was voor mij niet zo verwonderlijk, omdat dat nog een acceptabele waarde was, die de arts ook voorspeld had.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*  ...had ik er maar liefst 4500.

Voor een man is een waarde van 6000/7000 normaal. Voor ik Memon had werd ik met diverse preparaten behandeld, die heel duur waren en die in een 8 maandelijkse dagelijkse kuur in een verhoging van de witte bloedlichaampjes van slechts 300 resulteerde. De reguliere medische wetenschap kan tot op heden niet verklaren waar de verhoging naar 4500 op gebaseerd is.
Mijn verwijzing naar Memon werd door de artsen als ‘dat kan niet’ afgedaan.
De lage waarde van de witte bloedlichaampjes was bedenkelijk, omdat elke verkoudheid of infectie voor mijn erg moeilijk was en ik dus elk jaar vaak ziek was. Ik ben ervan overtuigd, dat Memon die oorzaak is van de verhoging van het aantal witte bloedlichaampjes is. Vandaag kan ik zeggen; dat door de stijging van het aantal witte bloedlichaampjes verkoudheden tot het verleden behoren en.. Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.

 


7 Alois Sonnenhuber, Alm-coach en eigenaar Baumoos Alm, Oberaudorf.

Veel meer kwaliteit van leven in deze hectische wereld.

Ik kan het niet anders zeggen; Memon bewijst de mensheid – in mijn ogen – een grote dienst. Bij mij draagt de technologie in hoge mate bij aan mijn persoonlijke gevoel van welzijn en ook mijn medewerkers en gasten profiteren daarvan. Ik verheug me enorm op deze geniale eenvoudige oplossing, beschouw het als een geschenk en schat in grote dankbaarheid het vermogen en de rijkdom aan ideeën van de mens, die zo iets waardevols mogelijk heeft gemaakt en ook geschapen heeft.
Memon en mijn Baumoos Alm – dat is voor mij als; gezocht en gevonden. We streven samen naar wegen om de mens in deze hectische, moderne wereld, zich goed te laten voelen, zich met de natuur verbonden te weten en levenskwaliteit mogelijk te maken.
Sinds ik op mijn romantische stralingsvrije Alm de MemonizerWATER heb, is de voor bergen typische kalksmaak van het water verdwenen. Het smaakt nog beter en is absoluut zachter dan ooit.
Binnen de kortste keren heb ik ook mijn eigen woning compleet van Memon voorzien. Iedereen voelt duidelijk de positieve veranderingen. De lucht in de gezamenlijke woonruimtes is zuiver en aangenaam. Slapen is voor mijn familie en voor mijzelf is diep en verkwikkend. Ik heb het gevoel dat ik sindsdien absoluut beter slaap. En dat niet alleen; ik heb gemerkt dat als ik een tijd aan mijn bureau heb zitten werken, ik me enorm goed kan concentreren. Dat zelfde gebeurt ook bij autorijden.

Sinds Memon in mijn auto zit, geniet ik in mijn auto van schone frisse lucht, na 6 of 7 uur rijden voel ik mij nog steeds fit.

 

8 Dr. Gerhard Beck, Arts bij GF Revital Aspach, Aspach. 

Wij kunnen het zelfhelings-proces van onze gasten steunen.

Memon speelt in ons pand een grote rol. Wij proberen nl. de belastingen van onze gasten te reduceren en hun zelfhelend vermogen aan te spreken. Sinds de Memo technologie geïnstalleerd is in ons gezondheidshotel Villa Vitalis, hebben we een heel goed natuurlijk water en amper nog last van fijnstofbelasting.

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*. ....zelfhelende frequenties van onze gasten verhogen. Dat geldt natuurlijk ook voor ons grote huis, het gezondheidscentrum het Revital Aspach Instituut, waar we ons in het bijzonder bezig houden met preventie, regeneratie en rehabilitatie en sportmedicijnen om het herstel na een orthopedische of chirurgische ingreep te verbeteren.
Deze personen zijn minstens 3 weken bij ons. We hebben ook veel mensen die net geopereerd zijn in huis.
En natuurlijk is het belangrijk, het zelfhelende proces te steunen, om een goed genezingsresultaat te krijgen. Onze gasten kunnen aan hun eigen lichaam ervaren, hoe een door Memon geharmoniseerd veld, ontdaan van elektrosmog, fijnstof en hoe levend water aanvoelt.

Voor de daarna volgende periode bevelen wij gasten en patiënten aan Memon ook in hun eigen huis of woning te installeren, omdat er dan tijdens de komende vakantie of herstelperiode een positief veld opbouwt. Voor het verdere verloop van de genezing is het natuurlijk zinvol om als goede maatregel, negatieve door elektrosmog veroorzaakte frequenties op lange termijn te neutraliseren.

We hebben met Memon de schadelijke werking van electrosmog geëlimineerd en de geopatische belastingen die er waren gecompenseerd.

 


9 Andreas Neumann und Simone Rosenau, Berlijn.

Wij zouden deze nieuwe kwaliteit van leven niet meer willen missen.

Eerst over het water: ik Simone, had er altijd problemen mee, om genoeg water te drinken. Het ging niet alleen om het drinken zelf, maar om het leidingwater. Het was, alsof mijn lichaam het weigerde.
Water uit de waterleiding heb ik altijd met sap gemixt. Sinds we tegenwoordig Memon water hebben, drink ik voldoende water, als ik thuis ben. De weerstand tegen’ normaal’ leidingwater is er echter nog steeds. Dus neem ik nu ‘mijn eigen water’ mee.
Andreas is altijd al een (leiding)waterdrinker geweest. Hij waardeert nu de bijzonder zachte smaak van het Memon water. Daarnaast bespeurt hij een aangenaam gevoel bij het slikken. Hij zegt; het lijkt wel of het makkelijker naar beneden glijdt, alsof het niet ‘blokkeert’.
Dan naar het gevoel in de kamers van ons huis; dat laat zich het beste omschrijven als ik over de lucht vertel. Als we na een dag werken in onze woning terug komen, merken we direct zoiets als het ‘frisse lucht’ gevoel. Dat gevoel wat je anders hebt, als je een ruimte inkomt, waar de ramen lange tijd dicht geweest zijn, dat gevoel wat een soort verstikkende gevoel kan zijn, dat is er met Memon niet meer. Voor mij is het heel duidelijk te merken; ik heb vaak een verstopte neus, zonder echt verkouden te zijn. Als ik in ons huis ben, kan ik tegenwoordig vrij ademen.
Na lange werkdagen hebben we ons vaak uitgeput op de bank laten vallen. Normaal gesproken, d.w.z. vroeger zonder Memon, zouden we dan inslapen of direct van de bank het bed ingedoken. Nu kunnen we na een korte hersteltijd weer opstaan en de avond nuttig gebruiken. Dat is een enorme winst in energie, omdat we nu meer tijd tot onze beschikking hebben.
We merken beiden dat we dieper slapen en dat we nog zelden midden in denacht wakker worden. Andreas heeft in zijn oude woning gerookt. Het is bekend dat in woningen waar gerookt wordt, de meubels de stank nog lang vasthouden en dat het nog lang naar rookt ruikt, ook als er in die kamer niet meer gerookt wordt. Het valt op dat nu met Memon in de kamer met de oude meubels met de rooklucht amper nog iets te merken is. Alles bij elkaar zijn we heel tevreden en we zouden deze nieuwe kwaliteit van leven niet meer willen missen.
Vervolgens gaan we onze winkel met Memon uitrusten, zodat ook onze werkplek aangenamer wordt. We beloven elkaar dat we dan prettiger zullen werken en productiever zullen zijn.
Dan zullen we de mobiele bescherming aanschaffen, zodat we ook op beurzen en/of inkoopcentra alerter en fitter zullen zijn. Juist in die omgevingen merken we dat we snel energie verliezen, iets was we graag willen vermijden. En zeker op beurzen worden belangrijke beslissingen genomen of voorbereid, waar we een helder hoofd bij nodig hebben. Na onze ervaringen tot nu toe zijn we er zeker van, dat we de concentratie en de energie met Memon vast kunnen houden.
Als we na een dag werken terug komen in ons huis, dan merken en ervaren we als eerste dat, "Frisse Lucht Gevoel"

 


De bestraling van onze hersenen door mobiele telefoons is het grootste experiment op de mensheid.
We verdrinken in een zee van straling. 


(Prof. Leif Salford, Universiteit Lund in Zweden; Geciteerd n.a.v. een artikel in het Hochster Kreisblatt, uitgave 18 augustus 2003)

 


10 Anton Giger, bedrijfsleider Afd. Onderzoek en Ontwikkeling bij OSV*, Innsbruck. 
* OSV = Oostenrijkse Ski Vereniging.

Herstellen na sport is steeds belangrijker.

Onze noordelijke allrounders hebben het getest en enorm goede ervaringen opgedaan. We zijn er blij mee, dat we nu alle teams met de technologie van Memon uit kunnen rusten. Omdat een goede slaap voor het herstelproces van onze sporters heel belangrijk is, heb ik – en in het begin was ik best sceptisch – een kleine,persoonlijke ‘blinde’ proef gedaan met Memon:
Mijn vrouw leed al weken aan sterke slaap verstoringen, werd ’s nachts steeds wakker en voelde zich ’s morgens gebroken. Ik heb zonder dat zij het wist een Memonizer in ons stroomnet geplaatst – en het resultaat was verbluffend.
Het slechte slapen van mijn vrouw was verrassend snel verdwenen. En de kleine scepsis die ik had tegenover Memon, verdween natuurlijk ook.
Op zoek naar sportieve winst gaan we bij de Oostenrijkse Ski Vereniging ook nieuwe wegen in bij het herstellen. Daarbij hebben we Memon ontdekt.

 


11 Dr. Natuurkundig Tandarts Stephen Lindner, Grafing.

Patiënten en medewerkers voelen de aangename sfeer.

Na de inbouw van de Memonizer heb ik in mijn eigen huis en later ook in de tandartspraktijk een duidelijk beter klimaat gevoeld. Dat bleek uit het minder worden van stress-symptomen zoals hoofdpijn of gespannenheid. De positieve feedback van onze cliënten en medewerkers bevestigen deze dag na dag; ook zij voelen een prettige en rustige atmosfeer.
Veel mensen komen heet bewust iets vroeger naar een afspraak omdat ze tijdens het wachten zo tot rust komen. Dat verheugd mij enorm, want het meest belangrijke voor mij en mijn team is dat patiënten zich ontspannen voelen.
Een van mijn medewerksters, Sandra, zegt; dat zij en haar collega’s dankzij Memon relaxter en zonder stress werken in een veel prettiger omgeving. Omdat we in de praktijk veel instrumenten gebruiken, is er duidelijk verschil in ‘met’ of ‘zonder’ Memon, volgens Sandra.
Bij stralings- en milieubelasting heb ik met Memon in elk geval een passende ‘tegenfrequentie’ gevonden. Daarom heb ik mijn praktijk helemaal met het bionische instrument van Memon uitgerust. Trouw aan ons motto; de gezondheid van onze patiënten is ons hoogste doel, stellen we alles in het werk om van deze voor onszelf gestelde leuze tot in detail te verwerkelijken.
Daar staan dan aan de ene kant de medische apparatuur tot onze beschikking en aan de andere kant o.a. de Memonizer.
Wij hebben direct na de installatie van Memon moeten erkennen dat de patiënt zich hier prettig en goed voelt en zich ontspannen op de behandeling voor kan bereiden.

 


12 Susanne Huber, Rohrdorf.

Bloemen waarderen de Memonizerwater

Mijn computer-hoofdpijn is compleet verdwenen.

Ik ben nog niet zo heel lang bij Memon. Maar al direct in de eerste weken is me opgevallen, dat ik ondanks de inspannende inwerkperiode niet uitgeput of bekaf de avond in ging. In tegendeel, zelfs lastig werk kon ik goed afronden. Ook heb ik, sinds ik bij Memon werk, nog niet een keer mijn zgn. Computer-hoofdpijn gehad. Dat mag zo blijven!

MemonizerWATER

Bloemen waarderen het Memon water

Verder was ik gefascineerd door een test waarbij een bloem, een gerbera in een vaasje met gewoon water en andere bloem in een vaasje met Memon-water gezet werd. Terwijl de ene bloem in het normale water al na een paar dagen aan het verdorren was, hield de andere in het Memonwater het vele dagen langer vol.

 

 

 

 

 

Kort & bondig:


- Mijn horloge loopt weer gelijk.
Sinds ik de memonizerCOMBI in mijn praktijk heb, ontdekte ik dat ik me veel beter kon
concentreren, ik kan meer hebben, en ik slaap beter. De sfeer in mijn praktijk is harmonischer
geworden, ik voel me ook bij gecompliceerde gevallen veel meer ontspannen. Ach, ja er is nog
iets bijzonder voorgevallen. Sinds de Memonizer er is, loopt mijn horloge, dat altijd 5 minuten
achter liep, weer precies op tijd en hoeft niet meer bijgesteld te worden. Ik weet niet waarom,
maar het is zo. Bij patiënten die ook Memon gingen gebruiken, heb ik alleen maar positieve en
stabiliserende reactie op de therapieën gekregen en een sterk gevoel van je goed voelen.
Lucia G. te Villingen-Schwenningen.

 


- Het aantal positieve herstellingen is hoger geworden.
Toen we onze tandartsen praktijk compleet gerenoveerd hadden, was het logisch om aansluitend
op ons milieu betrokkenheid ook de Memon technologie als een kleine oase in onze belaste
wereld te brengen. De sfeer in onze praktijk is op dit moment fantastisch en we zien een forse
toeloop van cliënten. De aantallen positieve verhalen over het genezingsproces is meer dan
gemiddeld.
Zahnartzt Dr. Med. Dent. F, Arnsberg-Neheim

 


- Je goed voelen en een sierraad in een.
Ik gebruik de chip voor de GSM al 2 jaar tot volle tevredenheid. Sinds een paar weken draag ik in
de trein, op aanraden van Thomas K. ook de MemonizerBODY. Ik merkte dat ik niet meer zo moe
werd in de trein en ik kon beter lezen en werken. Afgezien daarvan, dat je het als een soort
sierraad kunt dragen, verhoogt het mijn goede gevoel.
K.G. Krumpfendorf

 


- Pure ontspanning.
Al kort na de installatie van de MemonizerCOMBI merkte ik dat ik ’s morgens frisser, helderder en
zonder lichamelijke klachten wakker werd. Overdag heb ik de MemonizerCAR in mijn broekzak
omdat ik enorm sterk reageer op straling en voor mijn GSM heb ik de MemonizerMOBILE. Ook
hier voel ik duidelijk dat spanning en stress ver weg van mij vandaan gehouden worden.
Ulrike O. aus Münsing

 


- Onze hond houdt van zijn nieuwe ligplaats.
Zelf voel ik dat ik meer presteer, minder moe ben en zonder problemen in mijn kamer lunchen
kan. Daarvoor voelde ik me daar, omringd door veel elektrische apparatuur, niet goed. Ook mijn
man is sterker en heeft een beter humeur. Dat was daarvoor niet zo.. de hele sfeer is ‘losser’ en
vrolijker geworden. Ik geloof dat ook ons denken veranderd is. Vele situaties zien we anders en
we staan open voor veranderingen. Onze hond heeft, sinds we Memon hebben, een nieuwe
vaste ligplaats. Heel onpraktisch ligt hij in de weg, maar hij voelt zich goed. Ik ben er blij mee, dat
we voor Memon besloten hebben.
Svetlana W. Zeutern

 


- Mijn dagboek.
Dag 1: de Memon producten komen binnen.
Dag 2: mijn oorpijn is verdwenen en mijn gehoor is er weer.
Dag 22: de enorme vermoeidheid is zo goed als weg en mijn lichte depressie is verdwenen.
Bruce O. Sydney

 


- Onze papegaaien.
Twee van onze papegaaien, die daarvoor alleen maar vruchtensap dronken, zijn nadat we een
MemonizerWATER kregen, op Memon-water overgegaan. Ze drinken meer water dan sap.
Youlan H.

 


- Vaste ligplaats.
Na het in bedrijf stellen van een UMTS-mast in onze buurt, meed onze hond haar vaste rustplek.
Sinds de installatie van Memon slaapt ze daar weer en drinkt zelfs ons leidingwater, wat daarvoor
9 jaar niet het geval was.
Frau Knauber-I aus Freiburg-Zäringen

 


- Mijn gezondheid.
Sinds de Memon in mijn door stralingsmasten vergeven woning ingebouwd is,

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*

 Vermoedelijke zal dat in het komende jaar 100% zijn. Ik heb de
producten van Memon aan veel van mijn klanten aanbevolen.
Managementtrainer Stephan S.

 


- Geen voedsel nijd meer.
Bij het opkweken worden van het broedsel van mijn forellen is er altijd een afval percentage van
35-40%. De huidige groei en de ontbrekende voedsel-nijd tonen mij de positieve veranderingen.
H.Kröll Mayrhöfen

 


13 Ulrike Haefner, Murrhandt.

Het gaat steeds beter met mij - Dag voor Dag

Op grond van verschillende problemen met mijn gezondheid heb ik in de loop van de tijd een overgevoeligheid voor electrosmog ontwikkeld. De plaats van mijn bed was op grond van wateraders en stoorvelden slecht gekozen en ik liet sterke reacties zien op elektromagnetische velden. Nadat ik veel therapieën, dingen en producten had geprobeerd, werden door mijn therapeut de Memon producten aanbevolen uit te proberen en we bouwden zowel de MemonizerCOMBI als de MemonizerWATER in en al na korte tijd kon ik een duidelijke Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*. We drinken nu uitsluitend geMemoniseerd Memonwater, omdat dit water een heel aangename smaak en zachtheid heeft. Ook de kalkafzetting in de waterkoker en andere apparaten blijven weg. Opmerkelijk is ook, dat ik nadat we Memon kregen, na een bepaalde tijd Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*
Toen we ook nog de MemonizerHEATING namen, trad weer een verbetering op. Onze kinderen slapen veel beter, wat voor een moeder natuurlijk altijd fijn is.
In de auto hebben we door de MemonizerCAR een vermindering van belasting ontdekt. Ik kan door de Memonizer weer zelf langere trajecten rijden, wat door de ‘ingebeelde ‘electro-gevoeligheid niet meer mogelijk was.
Zo gauw ik het huis verliet, kan ik meteen voelen, hoe de problemen terugkomen, als ik in electromagnetische velden of straling terecht kom. Toch zijn deze problemen, sinds ik in huis verlichting en herstelmogelijkheden heb, daadwerkelijk terug gedraaid. Ik vertrouw erop, dat het mettertijd nog meer zal verbeteren. Doordat de problemen van de overgevoeligheid voor electrosmog compleet buiten gevecht gesteld worden, verdwijnen of opgeheven worden.
Thuis is een nieuw wohfüllfeld ontstaan. Ik ben nog steeds elektrosensibel, maar het gaat mij beter dan voorheen, en dat dag bij dag.

 

14 Alexandra Folger, Rosenheim. 

Een hemelsbreed verschil met vroeger.

Sinds enige jaren had ik slaapproblemen en voelde mij ‘s morgens vaak uitgeput en absoluut niet fit om de dag te beginnen. Na het inbouwen van de Memon technologie in ons huis slaap ik weer goed en kan uitgerust en vol goede zin de dag beginnen. De kwaliteit van het water is zo positief
veranderd dat, dat we geen ander water meer willen drinken. We worden daar zelfs op aangesproken door onze gasten.
Op de laatste beurs kon ik vaststellen, dat ik aan het eind van de dag – door het dragen van de MemonizerBODY lang niet zo kapot was als anders, na een inspannende beursdag.
Als laatste rijdt in met mijn MemonizerCAR zonder problemen lange trajecten met mijn auto en ben daarna nog behoorlijk fit.
Ik ben overtuigd van de Memon technologie en zou die niet meer willen missen.
We worden door onze gasten telkens weer aangesproken op de bijzondere, rustige, fijn aanvoelende sfeer in ons huis.

 

MemonizerCombi op maat

Zelfs de zuivere Zwitserselucht kan nóg beter!


15 Mevr. Beuttler, Hotel Interlaken, Interlaken.

Betere lucht… en dat in de Zwitserse bergen.

Nieuwe technologieën hebben vele gemakken gebracht, maar ze hebben ook een schaduwkant. Veel mensen reageren tegenwoordig overgevoelig op elektrosmog. Na het installeren van Memon merkte ik in het begin niets. Maar na 3 tot 4 weken gebeurde het… de lucht was frisser en schoner. Haast niet voor te stellen hier in de bergen. Daarna werd ook de waterkwaliteit beter en uiteindelijk merkte ik dat ik veel meer uitgeslapen was en beter in mijn vel zat.
Toen is het kwartje gevallen…
Wij wilden ook onze gasten dit plezier niet onthouden! En zo werden we het eerste gecertificeerde Memon hotel in Zwitserland en daar zijn we erg trots op!

 


16 Werner Schwadke, Bedrijfsleider Schwadke Kantoorinrichting, Rosenheim. 

Het is een goed gevoel om ‘iets’ te hebben gedaan.

Gezondheid is een heel belangrijk onderwerp voor mij, voor mijn hele familie en ook voor ons bedrijf in kantoorinrichting. Daarom hebben we de Memon technologie genomen – en sindsdien werken onze medewerkers in een wezenlijk beter en aangenamer milieu. De positieve ervaringen met Memon hebben we daarom ook thuis beleefd. We houden ons al langer bezig met het onderwerp gezondheid. Gezond leven is voor ons simpelweg een
gezamenlijk thema. Wij hebben Memon al vele jaren thuis en de werking was heel snel te merken.
Voor alles smaakte het water totaal anders als daarvoor. Merkbaar zachter en beter. Vroeger heb ik nooit leidingwater gedronken en tegenwoordig drink ik niets anders, gewoon omdat het zo goed smaakt.
Een heel spannend thema is de fijnstof belasting binnen. Als de zon scheen was het stof wat in de lucht zweefde goed te zien, met Memon werd het duidelijk minder zichtbaar. Dus; minder fijnstof in de lucht en het was te merken dat er meer op de grond en – bij het afstoffen – meer op de meubels lag. Een heel duidelijk gevolg van de Memon technologie.
Wij genieten van de verbeterde waterkwaliteit en de bescherming tegen electrosmog. Het is dus een goed gevoel om ‘iets; te hebben gedaan.

 


17 Andreas Küttel, Bedrijfsleider K-Tronic, Garching.

Alsof iemand de schakelaar heeft omgezet.

De prettige werking werd het sterkst gevoeld door mijn medewerker Art S. Hij had mij Memon ook aanbevolen, omdat hij in zijn kantoor vaak een gevoel van pijn had. Die pijnen kwamen bv. vaak als zenuwpijnen in de gewrichten, pijn in zijn kaken in de tandwortels en als klassieke hoofdpijnen.
Ook had hij problemen met concentreren. Dat hij nu meldt; Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*  ...en er kwam een zekere lichtheid en frisheid voor terug in de ruimte waar hij werkte. Het voelde alsof iemand de schakelaar had omgezet.
Naast de heer S. hebben ook andere medewerkers verteld dat ze zich door Memon beter voelen. Een paar collega’s drinken bijvoorbeeld nu graag thee omdat wij ontdekten dat het water zachter is geworden. Onze waterkoker hoeft ook niet meer zo vaak te worden ontkalkt.
Voor mij als bedrijfsleider van een ingenieursbureau c.q. dienstverleningsbedrijf staat de mensen altijd op de meest belangrijke plaats als middelpunt van de onderneming. Ik denk, dat de investering in de Memon producten uiteindelijk leidt tot betere werkprestaties.

 

Lekker water met de MemonizerWATER

De kat van de buren komt bij mij Memon-water drinken


18 Andrea von Grolman, Kolbermoor.

De kat van de buren komt hier haar dorst lessen.

Wij slapen veel beter met Memon. De lucht in onze woning voelt schoon en helder. Dat merken ook onze bezoekers, die zich bij ons beter voelen als in hun eigen huis.
De kat van de buren Sammy, drinkt bij ons heel graag water. Thuis raakt ze haar waterbakje niet aan.
Sinds ik bij Memon werk en ook thuis Memon heb geïnstalleerd, voel ik me in evenwicht en ben minder geneigd om ruzie te maken. Dat werkt
natuurlijk heel positief om onze relatie.

 

 

Na de eerste resultaten weten we zeker, dat je onder invloed van magnetische- of hoogfrequente velden schade in het DNA leidt en dat er stressstoffen geproduceerd worden.

Prof. Dr. Hans-Albert Kolb, van het Instituut voor Bio-fysica van de Universiteit van Hannover, na het bestuderen van de eerste
resultaten van een Europees project ter onderzoeking van de werking van electromagnetische en magnetische velden en hoog frequente golven op de gen structuur van de mens.
30.4.2003 in ,,Die Welt’’.

 


19  Hans Joachim Stuck, voormalig Sportwagen wereldkampioen, Tirol. 

Ik ben totaal ontspannen, zowel in mijn privéauto, als in de raceauto op het circuit.

Als coureur moet ik niet alleen op mijn team, maar ook voor 100% op de techniek kunnen vertrouwen. Anders waren mijn resultaten en mijn gezondheid niet gewaarborgd.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden* Dat de MemonizerCAR ook in de race-wereld onder extreme omstandigheden met regen, zo’n indrukwekkende werking heeft, maakte mij zeer enthousiast. Tot dat moment kende ik alleen de weldoende werking van Memon in mijn privé- auto. Ook als ik lang rijdt voel ik me ontspannen en geconcentreerd. Dat is voor mij – als voormalig professioneel coureur ook een kwestie van zekerheid.
Op basis daarvan hoort voor mij Memon in de toekomst in elke auto, net als ABS en ESP dat al lang doen.

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden* ...mag in de toekomst niet bezuinigd worden op dit soort zaken.
Ik persoonlijk geniet ook sterk van het aangename klimaat in ons huis. En we beleven de werking van Memon ook anders heel positief; stof, wat vroeger in de lucht rond dwarrelde, valt tegenwoordig op de grond en hoeft alleen nog weggehaald te worden.
In ons mooie tweede huis in Tirol hebben we zelfs een eigen bron, die ons al heel goed water levert. Maar sinds we ook daar Memon hebben, smaakt het duidelijk nog beter. Ook koffie en thee hebben aan smaak gewonnen.
Dat Memon niet alleen ons als ‘tweevoeters’ goed doet, tonen onze viervoeters’ die veel rustiger en kalm geworden.
Deze positieve ervaringen met Memon overtuigen mij telkens weer.
Bij mijn laatste professionele wedstrijd – de 24 uurs rennen race op de Neurenberg-ring – ben ik helemaal fit uit de raceauto gestapt en heb me
super gevoeld.

 


20 Ralf Vettori, Ebreichsdorf.

Mijn migraine aanvallen horen tot het verleden.

Ik ben een uitzondering in de medische wetenschap en werd door mijn artsen – met uitzondering van 2 natuurgeneeskundigen – opgegeven ofwel niet ernstig genomen. Overigens woon ik in de buurt van een spoorbaan, werk ik in de IT-branche en ben dus de hele dag door straling omgeven.
Ook in mijn familie zijn migraineaanvallen, vaak een keer in de week, een onaangename gewoonte. Van mijn arts kreeg ik de tip; mijn woning door te laten meten en zo kwam ik in contact met Memon.
De migraine aanvallen in de familie horen tot het verleden en mijn voortdurende gevoel van ‘niet goed in mij vel zitten; voelen is duidelijk verbeterd.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*. Er werd bij mij ook een belasting met zware metalen ontdekt en hoewel ik van mening was alles te hebben gedaan voor goed water, ben ik ook de MemonizerWATER gaan gebruiken. Dat leidde ertoe dat ik enorme dorst kreeg en heel veel ging drinken. Daardoor is de belasting met zware metalen in mijn lichaam enorm verbeterd. Mijn hele situatie kon veel beter bekeken worden en ik ben nu op de goede weg.
Dat heeft mij ertoe aangezet, over al mijn medische ervaringen een boek te schrijven. De migraine aanvallen in de familie horen tot het verleden en mijn voortdurende gevoel van ‘niet goed in mij vel zitten; voelen is duidelijk verbeterd.

 


21 Alexander Hartig, Restaurant en Cafe Drachenhaus, Potsdam. 

Mijn gasten voelen de positieve energie. 

Beter water met de MemonizerWATER

Gasten waarderen de goede waterkwaliteit

Direct na de inbouw van de beide Memonizers heb ik in ons restaurant en café vele positieve veranderingen gemerkt; zo ging het leidingwater aanmerkelijk beter smaken. Dat hebben collega’s bevestigd. Na een paar weken is opgevallen dat iedereen veel meer ontspannen met elkaar om
ging, inclusief ikzelf. De stress-spiegel werd behoorlijk lager. Er kwamen gasten in het restaurant die de bediening zeiden; wat voor positieve energie
ze voelden. Ik stelde vast dat zelfs de koffie beter smaakt.
In ons restaurant zijn we natuurlijk op vele draadloze apparaten aangewezen, bv. draadloze telefoons, draadloze bewegingsmelders en mobieltjes. Dat het dan toch mogelijk is om een heel prettige sfeer voor onze gasten en het personeel te creëren, is voor mij een groot geschenk.
Daar komt dan nog bij, dat ik daardoor alle aangeboden maaltijden en drankjes energetisch opwaardeer.
Bij Memon heeft mij de meeste indruk gemaakt, de verbinding tussen waterharmonie en het harmoniseren van de elektriciteit. Ik heb het boek; „Die Memon Revolution" gelezen en dat heeft mij zeer geraakt. De veelzijdige werking van deze harmoniseringtechnologie in dit zo’n boek is absoluut aan te raden.
Dat je met Memon de mogelijkheid hebt, alle moderne apparatuur zonder gevaar en zonder erover te hoeven denken kunt gebruiken, vind ik als gezondheids- en milieubewust mens wonderlijk.

 


22 Niki Hosp, Ski-ster, succesvol bij het wereld kampioenschap en Olympische spelen.

Sneller herstellen na topsport.

Op onze reizen door de wereld zijn er vele factoren die voor een sportieve prestatie niet erg bevorderlijk zijn. Dat begint bij een lange autoreis en gaat door in een hotelkamer met Wi-Fi en andere moderne elektrosmog veroorzakende technieken.
Met Memon hebben deze negatieve invloeden bij mij geen kans meer. Dat is direct terug te vinden is je goed voelen, het herstelproces en zelfs op de sportieve prestaties.
Wat in de sport werkt, kan voor het privé-bereik alleen maar goed zijn. Daarom heb ik mijn huis in Bichlbach compleet met Memon uitgerust. Dat is voor mij nu een oase van rust en ik kan niet alleen bij mij, maar ook bij vrienden constateren dat er eenvoudigweg functioneert.

Als je in je sport moet presteren, dan zul je met wat je lichaam in zich heeft, zorgvuldig om moeten gaan. De bescherming die Memon geeft, helpt mij me goed te voelen en sneller te herstellen.

 


23 Thomas Rauch, Human Technics, Villach.

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*

Onze dochter kon na de inbouw van Memon weer echt goed doorslapen en het leven van alledag kreeg plotseling een totaal nieuwe kwaliteit. Goed – onze jongste hadden we ook zonder Memon wel gekregen, maar zo’n prettige leefomgeving is juist voor baby’s een garantie op een gezonde ontwikkeling.
Nadat we ons huis van Memon hadden voorzien, zijn dingen gebeurd, die ik in mijn stoutste dromen niet had kunnen hopen.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden* ...en ik kwam meer en meer in mijn kracht.

 


24 Familie Schneider, Ainring.

Verrassing in de vakantie…. Dat begon goed.

Eindelijk Pinksteren – wij waren toe aan een vakantie. Wij, dat zijn mijn vrouw en onze 3 dochters in de school resp. kleuterschool leeftijd. De een wilde wel weer naar Kroatië, de ander wilde absoluut een keer naar zee en de derde moest en zou naar een stop maken in Lipica, om de paarden te zien. Ik wilde gewoon ontspannen, een beetje wandelen en mijn vrouw wilde een paar dagen niet koken. We hoefden alleen nog maar met onze volgestouwde auto de krappe 500 km te rijden, liefst zonder files en weinig wegwerkzaamheden in de tunnels of de Oostenrijkse autowegen.
2 jaar geleden ging dat niet zo. We gingen om 01.30 uur ’s nachts weg en al na 25 km stonde we in de eerst file met 2 uur stoppen/gaan. De voorpret op onze reis was minstens bij ons, de volwassenen een beetje verdwenen. Maar na 4 uur rijden en 380 km bij onze eerste stop in Lipica was de stemming opperbest. We stapten uit, rekten en strekten en verheugden ons op het bezichtigen van de bekende stoeterij.
Absoluut niet vermoeid, vroeg mijn vrouw plotseling;"Zeg, heb je dat Ding eigenlijk nog in de auto gezet?" Dat Ding was de MemonizerCAR. Ding is ook goed, hij ziet er nl uit als een zilveren, een beetje platte mueslireep. En het installeren is ook bijzonder. Gewoon met een kleefstrip op de accu bevestigen – klaar. Ik antwoordde mijn vrouw dat het Ding ons tijdens onze reis had begeleid.
De vakantie was overigens fantastisch. Wij hadden prachtig weer, zwommen in dit jaargetijde al in een warme zee, maakten leuke uitstapjes en genoten het een en ander op een terrasje. De terugreis kan ik me niet precies meer herinneren. Die schijnt ook zonder complicaties te zijn verlopen. Sinds die reis rijdt het Ding altijd met ons mee. Ook in onze tegenwoordige auto. Ik heb het gewoon uit de oude auto gehaald en op de accu in de nieuwe gezet. Ja, het resultaat is echt niet te geloven.
Dat is te gek, ik voel me alsof net ben ingestapt en niet dat we al 4 uur onderweg zijn..

 


25 Michael Walchhofer, Ski-er, Topsporter en Hotelier, Zauchensee. 

Ik voel aan fantastische harmonisering.

Actief door MemonizerCombi

De MemonizerCombi en MenomizerWater zorgt ervoor dat ik sneller herstel

Na de aanschaf van Memon merkte ik als eerste een begin-verslechtering in mijn lichaam. Ik sliep onrustig en ook mijn vrouw sliep niet goed. Pas na enige tijd voelden we ons stukken beter, waren ontspannen en sliepen we veel beter. Ik heb voor Memon gekozen, omdat als ik gesport heb, er een werkelijk fantastische harmonisering plaats vindt. Ik kan de Memon technologie aanbevelen en iedereen aanraden, het te proberen, voor zichzelf en zeker voor zijn of haar familie, voor ieder die iets wil doen om gezond te blijven, om je goed te voelen en om een betere kwaliteit van levens te hebben.
Ik vertrouw in mijn privé-omgeving, maar ook in mijn hotels op Memon, zodat mijn gasten zich beter voelen en bij ons echt tot rust kunnen komen.

 

 

 

 


De uiteindelijke belasting op het lichaam door mobieltjes wordt heel sterk verhoogd om deze straling, gepulst’’ wordt, zodat op dezelfde frequentie meerdere gesprekken tegelijkertijd mogelijk zijn. De werking is alsof je voortdurend in een Disco licht staan moet.
Het gevolg is; verandering van de hersenstromen en het centrale zenuw systeem.

Prof. Dr. Ross Adey, Loma Universiteit, Californie.

 


26 Herr Brüggemann, Evangelische Verzorgingshuis St. Nicolaistift, Neustadt a. Rübenberge.

Zorgen dat de aan ons toevertrouwde mensen zich goed voelen, zit in ons hart.

Het verplegen van zieken en hulpbehoevende oudere mensen in de St. Nicolaistift heeft een lange traditie. Wij zijn de eerste kerkelijke inrichting die in deze actuele vorm actief in sinds 1977 en die sindsdien voortdurend uitgebreid en gemoderniseerd is. Daarbij houden we regelmatige controles en testen we verschillende disciplines.
De kwaliteit van water is een uiterst belangrijke onderwerp. Bij een groot en ouder leidingnet bestaat altijd het risico op bacteriën. Met het bestrijden hiervan zijn hoge kosten gemoeid; chemische oplossingen, thermische desinfecties, het dagelijks doorspoelen van de leidingen enz.
En toen kwam Memon in het spel. Een ons bekende bioloog, die met dit thema bezig was en zijn privé-omgeving met de Memon technologie had beschermd, was enorm enthousiast over de resultaten en maakte ons nieuwsgierig.
Van een laboratorium en van een natuurgeneeskundige die de tijdens de testfase gevonden waarden hebben bekeken, net zoals onze eigen ervaring, waren we absoluut overtuigd. Niet alleen van de waterkwaliteit. Door de Memon technologie kregen we harmonisering van water en lucht, de belangrijkste onderdelen van het dagelijkse leven. Zo we een goed geweten over onze beslissing voor Memon.

Wij, het bestuur van de St. Nicolaistift, zijn ervan overtuigd dat Memon, op een natuurlijke en zachtaardige manier... 
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*

 


27 Alexej Specht, Ravensburg. 

Ik ben er weer!

DEZE HELE RECENSIE IS VERWIJDERD OMDAT DEZE VOLGENS DE WETGEVING NIET GEPOST MAG WORDEN.*
De recensie is in ons bezit en we mailen hem graag.


Ik ben door eigen ervaringen ervan overtuigd dat de Memon producten niet alleen mijn problemen hebben opgelost, maar ook mijn geestelijke ontwikkeling verder gebracht hebben.

 


28 Andrea en Rainer Klöpper, Country-Lodge, Arnsberg.

Ik kan me veel beter concentreren.

Sinds mijn man en ik begonnen zijn om de Memon technologie in onze Country Lodge te installeren kon ik me absoluut beter concentreren en aanmerkelijk beter werken. Omdat ik bij die mensen hoor, die zeer gevoelig op elektrosmog reageren en dus sterk onder die elektro belasting
geleden heb, heeft het feit dat ik weer onbeperkt kan werken er absoluut aan bijgedragen dat we in staat waren, weer zo productief te werken dat we ons fantastische seminar-centrum konden uitbreiden.
Maar dat was nog lang niet alles. Nadat we het hele vakantiegedeelte met Memon hadden ingericht, wilden we ook meer ontspannen autorijden. Mijn man is, sinds de MemonizerCAR in zijn auto zit, als hij terug komt van zakenreizen, veel meer uitgerust. 
Wij zijn er blij mee, dat Memon er is en dat we ook onze gasten daarmee goed kunnen doen. En de meesten van onze gasten merken dat ook. Veelal horen we, dat men sinds lang niet meer zo goed geslapen heeft als bij ons. Ook de goede waterkwaliteit valt veel van onze gasten op.
Intussen zijn we zo overtuigd van de kwaliteit van het Memonwater, dat we het ook in ons restaurant aanbieden, waar het door onze gasten in dank wordt aangenomen.

 


29 Raquel Reinert, Villingen-Schwenningen.

Zelfs mijn orchideeën bloeien weer volop.

Bijna niet geloven, maar wel waar en door vele mensen bevestigd is, dat voor we MemonWATER bij ons in huis hadden, het leidingwater in mijn natuurgeneeskundige praktijk niet te drinken was. Het was troebel, had een metaalsmaak en vaak meende ik kalkdeeltjes in een glas te zien.
Met dat water kon je niet eens je bloemen water geven. Door een bevriende natuurarts heb ik Memon aanbevolen gekregen. De verrassing na de test en inbouw van de MemonizerWATER was des te groter, toen al na 2 dagen het water helder was en daarbij uitstekend smaakte. Thee en water smaken sindsdien weer perfect en wordt door vele van mijn patiënten en bezoekers graag gedronken. En natuurlijk drinken de patiënten veel liever dit Memon-water!
Mijn bloemen vinden het nieuwe geharmoniseerde Memon-water overigens ook prima. Zelfs mijn orchideeën, die daarvoor eigenlijk alleen maar onderuit gingen, bloeiden na korte tijd weer in volle pracht. Wonderlijk en voor mij absoluut niet te verklaren – maar simpelweg wonderbaarlijk. Het werkt!

 


30 Oliver Nolte, Bedrijfsleider Communicatie- en Marketingagentuur, Potsdam.

Mijn medewerkster en ik zijn enthousiast.

Personeel functioneert beter met Memon

Frisser aan het werk met Memon-water

De medewerkers van mijn Communicatie - en marketing agentuur, en ik hebben de meest uiteenlopende, maar allemaal positieve ervaringen met Memon beleeft. Toen ik voor het eerst van de Memon technologie hoorde, wilde ik het direct proberen en heb de MemonizerCAR tijdens een
zakenreis van meer dan 600 km getest. En ik moet zeggen; ik was verbaasd – in tegenstelling tot vroeger voelde ik me na deze reis uitgerust en fris.
Een van mijn medewerkers wist helemaal niet, dat we een Memonizer aan het testen waren.
- Een super-ervaring, zei Marlies, totaal onbevooroordeeld.
- Ik ben begonnen veel meer water te drinken, wat mijn lichaam ongelofelijk goed doet, ook nu nog. Het meest is me ongevallen dat ik geen hoofdpijn meer heb als ik achter de PC zit, zie Nadine.
- En Philip, een andere medewerker meent; Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* , voel me frisser en heb meer energie, als ik naar huis rijdt. Klasse!
Deze uitspraken en het enthousiasme van mijn medewerkers hebben mijn investering bevestigd. Met Memon is het arbeidsklimaat duidelijk verbeterd. De kantoren zijn aangenaam koeler en de planten bloeien langer. Ik voel me in vergelijking met vroeger veel fitter en heb het gevoel, dat mijn prestaties daardoor ook verbeterd zijn.

 


31 Hubert Koller, Eigenaar Kollers Hotel ****Superieur, Seeboden am Millstädter See. 

Vanaf nu voel ik me weer goed!

MemonizerPool voor beter water

MemonizerPool voor beter water

Toegegeven, ik was best wel een beetje sceptisch, als ik de eerste keer over de Memon technologie hoorde. Maar met het testapparaat heb ik direct positieve belevenissen gekregen en alle bedenkingen zijn opgelost in de wind…
Deze veranderingen heb ik zelf voor alles bij het slapen gemerkt en ook in mijn privé-omgeving. Het waren deze geweldige veranderingen die mijn vrouw Verena de gasten van ons Hotel aan de Millstädter See niet wilde onthouden en daarom is Memon nu ook in het hotel aangebracht.
Wij zijn gastheer en gastvrouw en voelen ons verantwoordelijk voor het goede gevoel van onze gasten. De basis is gelegd met het nu aanwezige gevoel van welzijn en een gezonde slaap.
De onderhoudsvrije Memon technologie steunt ons daarbij. Memon geeft niet alleen onze hotelkamers, maar ook alle andere ruimtes in huis een klimaat, waarin ik mij weer bijzonder goed voel.
Ieder van ons kent wel dat gevoel, dat je in een vervuilde kamer bent. Je nerveus voelen, hectiek, niet kunnen concentreren en vermoeidheid zijn de onvermijdelijke gevolgen.
Voor mijn eigen innerlijke rust had ik een omgeving zonder milieubelastingen nodig. Dankzij Memon heb ik die nu, zowel zakelijk als privé. En het belangrijkste is; ook onze gasten voelen zich bij ons gezond en prettig.
Voor de inzet van Memon heb ik vele malen geprobeerd om te vluchten, ver weg van de vele nodige elektrische apparatuur in onze kantoren.

 


Tussentijds commentaar.

Voorlopers worden vaak verguisd

Wat heeft (Ignaz Philipp) Semmelweis met Memon te maken?
Semmelweis was arts en assistent-arts in de Eerste Weense Kliniek voor Verloskunde.Hij erkende dat dat het werken met vuile handen wat artsen deden was, wat bij geboorte en operatie op grond van het gemis aan hygiëne voor zieken en zelfs doden zorgde. Semmelweis greep in en bevorderde het desinfecteren, waarbij de doktoren hun handen met chloorkalk wasten.
Hij zorgde er zo voor, dat generaties jonge moeders bleven leven en werd terecht; de redder van de moeders’ genoemd.
In die tijd vond hij echter niet altijd voldoende gehoor. Veel collega’s wilden hun gewoonten niet veranderen.
Ze bespotten Semmelweis (spectaculair onbevoegd..) en hinderden hem, waar ze maar konden. Dat kwam zo ver, dat hij zelfs richting de psychiatrie in werd doorverwezen, waar hij onder mysterieuze omstandigheden is overleden.
Tegenwoordig is Semmelweis als vooruit denkend mens en pionier onder artsen erkend en wordt hij hoog geschat.
Er zijn veel van dit soort verhalen. Alles wat nieuw is, wordt argwanend bekeken en er wordt geprobeerd het te bestrijden. Denk bv eens aan Galileo Galilei.
Galilei onderzocht veel vrouwen die alleen maar omdat ze vrouw waren, geen erkenning kregen. Ook de Memon technologie is een pionier, die zoals de gewoonte dat wil dat er geprobeerd wordt; gedoemd is te mislukken… Deze technologie biedt oplossingen, die volgens het gezonde verstand minimaal ongewoon zijn en zelfs door de gangbare wetenschap onderzocht zal worden.
Maar het zal doorgaan, omdat het fascinerend werkt en ons het grootste nut brengt… t.w. een natuurlijk, gezond leven!

 

Ik twijfel er geen moment aan, dat het uitbreiden en sterker worden van elektromagnetische velden, het grootste deel van de tegenwoordige milieu
vervuiling op deze aarde is.

Dr. Robert Becker, Chirurg.

 

32 Ing. Agr. Willy Baumann, Eco Marketing GmbH, Ottenbach.

Heel duidelijk meer en ook grotere eieren.

Ervaren boeren bevestigen; dat dieren in gebieden waar straling is, slechter presteren en stress en gedragsproblemen hebben. Voor een onbeschadigd
milieu en een gezonde rechtvaardige manier van dieren houden is het enorm belangrijk, de schadelijke invloeden - voor zover dat mogelijk is – te reduceren.
Onderzoeken in 6 verschillende bedrijven waar kippen worden gehouden brachten de volgende steekhoudende zaken aan het daglicht:
De Memonizer zorgt niet alleen voor een gezonde groei, maar verhoogd ook de leg-prestaties. In een andere praktische toepassing met 5.500 vrije uitloop kippen waren en opmerkelijke resultaten te noteren. Vanaf 35 weken legden de kippen duidelijk meer en ook grotere eieren, als van deze hennetjes van dit ras bekend was. De oorspronkelijke terugval tot de genoemde 35 weken werd uiteindelijk binnen een half jaar naar 5.000 eieren terug gebracht.
Waar mensen vaak onderzoekingen doen en nodig hebben, om zeker te kunnen zijn, dat dit of dat functioneert, en het dan nog niet geloven… laten de ‘domme en ongeschoolde’ kippen weten; een van Memon voorziene kippenboerderij is voor de kakelende gevederde vogels; het neusje van de zalm.
Het sterftegetal onder de in 6 weken groot geworden kuikens kon door het gebruik van Memon zegge en schrijve met 49 % worden verlaagd.

 

MemonizerWater en MemonizerPOOL

Klanten waarderen de waterkwaliteit!

33 Hans Rettenwender, Eigenaar Sport- en Wellneshotel Alpenrose, Zauchensee.

Zachter en beter drinkbaar water voor onze gasten.

Met onze persoonlijke inzet bezorgen we de gasten van ons Sport- en Wellnesshotel Alpenrose een gevoel van geborgenheid. Trouw aan onze slogan:
‘niet thuis en toch thuis zijn’, zetten we alles op alles, om onze gasten te verwennen. Daarom verheugt het mij enorm, dat onze gasten al tijdens het eerste seizoen met de Memon technologie heel vaak hun goede slaap en de kwaliteit van het water loofden.
In het algemeen is ons water sinds het plaatsen van de Memonizer veel zachter en goed drinkbaar geworden. Voor het water in ons natuurzwembad merken we bovendien een besparing van alle chemicaliën.

 

34 Tanja Maxrath, Amerang.

Een opvallend levendig gevoel bij het rijden.

Op zoek naar een goede manier van leven, ben ik via Internaat bij Memon terecht gekomen. Gefascineerd door de ontdekking en het idee nam ik korte tijd later deel aan een seminar bij over de Memon technologie. Terwijl ik toen al mijn eerste ervaringen met de MemonizerCOMBI en de MemonizerWATER achter de rug had. De urenlange presentaties konden onverminderd op mijn aandacht rekenen. Ik bemerkte geen enkel teken van verminderde concentratie of vermoeidheid.
Het door Memon aangereikte water smaakte bijzonder schoon en levendig. Nieuwsgierig naar de andere Memon-producten ervoer ik als jarenlang werkzaam als vrachtwagenchauffeuse dat sinds de inbouw van de MemonizerCAR ik eindelijk Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* De concentratie op het verkeer blijft voortdurend scherp bestaan. Naast deze zo lang gewenste pijnloze reizen, kom ik blij, fit en uitgerust bij mijn einddoel aan. Voor mij is dit een opvallend rij-gevoel. De MemonizerMOBILE bracht me zelfs een direct voelbare verbetering. Ik kan nu zonder problemen mijn mobieltje in de buurt van mijn lichaam bewaren, maar als electrostress-gevoelig mensen zonder de Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* urenlang met vriendinnen bellen.
Tot slot kwamen de Memonizer Combi, MemonizerWATER en MemonizerHEATING in mijn nieuwe huis. Ik verheug me nu al op de ervaringen, die ik tussen mijn eigen vier muren en ben nieuwsgierig hoe mijn 2 al wat oudere katten zullen gaan profiteren van dit natuurlijke geharmoniseerde veld.
Tijdens het 3-daagse basis-seminar beleefde ik een zodanig gevoel van vrijheidsbewustzijn, wat ik tot dan toe nooit zo beleefd had, dat de woorden die het zouden moeten omschrijven, mij nu ontbreken.

 


Uwe Winkler, Blockhaus Rosenkranz, Rathmannsdorf. 35

Wij voelen ons minder vatbaar voor ziekten.

MemonizerCOMBI voor een betere sfeer

Beter water met Memon

Het resultaat was verbijsterend en absoluut direct voelbaar, ik kan niet anders, dan het zo formuleren, toen ik aan de voor- en daarna situatie denk, na de inbouw van de Memon producten. Ons drinkwater was tot dan niet van de slechtste kwaliteit, maar het smaakte altijd wat muf en naar chloor. Na de inbouw van MemonizerWATER was dat niet meer het geval. Het water smaakt nu fris en zelfs onze kat drinkt eerder water uit haar bakje dan het regenwater uit de ton.
Dat is natuurlijk niet het enige positieve, dat dankzij Memon veranderd is. Bij ons, in het zandsteen gebergte, komen veel gasten met allergieën, omdat ze weten, dat in een houten huis de fijnstofbelasting op zich al veel minder is. Sinds we Memon gebruiken, is dat probleem compleet opgelost en slapen onze gasten veel meer ontspannen.
Nu heeft het lichaam de kans, te herstellen en zich te ontspannen. Waardoor de mogelijkheid om dagelijks te presteren, ook als je wat ouder bent, sterk verbeterd is. Heel belangrijk: Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* Dankzij Memon zijn ook de ‘kookluchtjes’ sneller verdwenen. We moeten alleen wel wat vaker stofzuigen, omdat het fijnstof uit de lucht, door de Memon technologie nu op de grond ligt. Dat zijn natuurlijk fantastische ‘bijwerkingen’.
De meest belangrijke invloed van Memon bestaat voor mijn familie uit het neutraliseren van straling en weg wegnemen van de fijnstofbelasting in huis.

 


36 Mechtild Hesse-Herr, Loopbaanconsulente, Bad Zwischenahn.

Er is een gevoel van evenwicht ontstaan.

Direct na de inbouw van Memon merkten we de veranderingen. Ieder van ons kon beter slapen, het ‘zware’ gevoel in mijn benen was verdwenen en er kwam een groot gevoel van evenwicht over mij. Pas toen merkte ik hoe gespannen en innerlijk verdeeld ik daarvoor geweest was, wat ik eigenlijk altijd voor normaal had gehouden.
Nog iets was na de inbouw van Memon anders was; in de werken daarna hadden we enorme dorst. Het water smaakte ons beter dan ooit, het was schoon en verfrissend.
Autorijden kwam me altijd heel inspannend voor, alsof de hele weg moest lopen. Sinds we de MemonizerCAR in de auto hebben, lijkt het alsof we een chauffeur hebben, zo ontspannen en vrij van stress is het rijden geworden.
Voor mij als loopbaanconsulente voor iedereen die gezond en zich van zichzelf bewust van eigen welzijn wil zijn, is het natuurlijk wonderlijk, dat mensen door de Memonizer van de doorlopende stress door bestraling bevrijd worden. Want pas in een harmonisch veld bestaat de mogelijkheid, dichter bij jezelf te komen, dingen te onderzoeken, je met de belangrijkste levensvragen bezig te houden en die in het juiste perspectief te zien en ontwikkelingen te mogen ontdekken. En dat is wat mijn cliënten mij melden.
Ik citeer graag mijn naamgenoot Hermann Hesse: Daarom zijn we immers op aarde. En daar draagt Memon aan bij. Ik ben gelukkig en dankbaar,
dat er zulke producten als die van Memon bestaan en dat er mensen zijn, die deze producten ontwikkeld en op de markt gebracht hebben.
Het belangrijkste doel van de mens is, zichzelf te vinden.

 

MemonizerCOMBI voor fijnstofverbetering

Enthousaist over de waterkwaliteit met MemonWATER


37 Gerlinde Fuchs, Haarstudio Gerlinde, Altheim.

Het gaat enorm goed met mij.

De problemen waarmee we in mijn kapsalon te doen kregen, zijn allergieën, huidproblemen, hoofdpijnen en bovendien een hoge belasting door fijnstof.
En dan komt Memon in beeld. Na de inbouw van de MemonizerCOMBI en de MemonizerWATER was het fantastisch, hoe snel de klanten en ook mijn personeel enthousiast werden over de nieuwe waterkwaliteit.
En thuis zou Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

Ik zelf lijd nu 16 jaar aan MS, Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*
Opvallend was dat er veel minder stofontwikkeling was en de nadrukkelijke geur van de chemische producten na gebruik van een permanent of kleuring niet meer zo aanwezig waren.

 

MemonizerCOMBI voor schonere lucht

Nog betere lucht ondanks de gezonde berglucht met MemonizerCOMBI


38 Anita Kröll, Appartementenhotel Mayrhofen in het Zillerdal.

Ik wilde het gevoel van deze weldadige technologie ook voor mijn gasten.

Ik geef leiding aan het Appartementenhotel Bergkristal hier in Mayrhofen. Je denkt wellicht, dat er hier, midden in de bergen met al die frisse lucht en zuiver water geen behoefte is aan milieutechnologie. Aanleiding voor de inbouw waren mijn slaapproblemen. Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

Het was duidelijk, dat ik niet meer zonder de Memon-producten kon en wilde en dat ik het gevoel van deze weldadige technologie ook aan mijn gasten wilde laten voelen. Tenslotte is belangrijk, dat zij tevreden zijn.
Tegenwoordig is het niet zo eenvoudig, een plek te vinden, die niet door electrosmog, geopatische belasting en fijnstof belast is. Zulke oases van rust zijn zeldzaam en kostbaar.

 


39 Nils Tschorn, natuurgeneeskundige te Tuttlingen.

Ik heb weer plezier in autorijden.

De laatste jaren had in niet veel plezier meer in autorijden. Oorzaken daarvoor waren er genoeg. Veel verkeer, veel stress of straat en als bijzonderheid, de vermoeidheid en het verlies van concentratie die er elke dag waren na ca. 2 uur, waarna ik me elke dag weer in moest stellen op mijn werk en de verloren tijd moest compenseren.
Sinds ik de MemonizerCAR in de auto heb, is dat tot mijn grote verbazing helemaal veranderd. Zo zeer, dat ik het in het begin zelf amper kon geloven. Ik kan inmiddels na een autorit van ca. 2 uur, zonder de vroeger bijkomende verschijnselen van vermoeidheid, verlies van concentratie en geen zin meer hebben. En het is voor mij absoluut niet verklaarbaar, dat een groot verkeersaanbod en hopeloze chauffeurs mij niet meer raken. Zelfs wanneer we bij vrienden zijn, bied ik mij – het liefst ’s nachts laat - aan voor de terugweg, tot verbazing van mijn vrouw, omdat ik weet, dat ik fit en geconcentreerd ben tot we thuis zijn.
Ik heb met Memon in de auto zulke goede ervaringen dat ik mij daar zelf over verwonder, omdat vrienden mij nu zeggen; wat is dat nou…, rijd jij ineens zo graag, zo ver, zo veel, zo ver? Hoe komt dat? Mijn antwoord; Memon!!
In tegendeel, ik rijdt meet dan vroeger en het maakt me allemaal niets meer uit.

 

MemonizerCOMBI voor betere gezondheid

Medewerkers voelen zich prettiger met MemonizerCOMBI


40 Erhard Seller, Orthodontie, Rug- en Gezondheidsspecialist, Rosenheim.

Onze medewerkers zijn meer ontspannen en daardoor hebben daardoor een beter humeur.

En zo is het ook met onze klanten. Ze voelen zich door het prettige klimaat wat dankzij Memon in ons bedrijf heerst, beter en lichter. Verschoven wervels en de negatieve milieu-invloeden zoals elektrosmogkunnen het slaapcomfort enorm beïnvloeden. Wij willen de oorzaken van slecht slapen graag uitleggen en zo mogelijk weghalen. We gunnen mensen een goede slaap, laten hen voelen en geven hen informatie over hoe men de negatieve milieuinvloeden kan laten verdwijnen.
Sinds de Memon technologie in ons Rosenheimer bedrijf voor hoogwaardige slaapsystemen geïnstalleerd is, voelen onze medewerkers zich veel beter. Ze zijn meer ontspannen en daardoor beter te spreken.

 

 

 

De fascinatie voor de moderne techniek staat duidelijk tegenover de vraag; welke mogelijke invloed deze voortschrijdende techniek met zich meebrengt voor onze gezondheid.

Bericht in de pers van het Bundesamt voor sterke straling van 12.12.2003, over het thema:
Onder kerstboom straalt het veel te sterk - Informatie over jongeren en mobieltjes.

 

Kort en bondig II.


Verhoging van levens- en werkkwaliteit.

Duidelijke uitspraken van onze klanten zeggen een fijne sfeer. Maar dat ik het niet alleen. De kleuren houden beter en langer en zelfs onze orchideeën, die met Memon water worden begoten, gedijen prima. Voor ons is het hoofddoel van Memon helder in een verhoging van onze levenskwaliteit. Wij, mijn medewerkers en ik, zijn dankbaar, dat we niet zonder de moderne techniek hoeven, maar daar ook niet meer ziek van worden.

 

Bellen zonder pijn.

Bellen met de MemonizerMOBILE heeft  Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* Sinds ik door de Memon technologie ‘verwend’ wordt, valt het verschil met een niet geharmoniseerde mobiel sterk op.

 


Eindelijk goed water.

In een testje namen we ‘normaal leidingwater en Memon-water en te drinken om te ontdekken of we verschil proefden. Het resultaat heeft ons overtuigd, geen twijfel mogelijk bij het herkennen van Memon-water.

 


… en toen kregen we een kindje.

Sinds we verhuisd water, wilden we nog graag een kindje, maar dat gebeurde niet. Nadat we ons huis met memon geharmoniseerd hadden, ontdekten we een paar maanden later, dat ‘we’ zwanger waren en werden we de ouders van een gezonde jongen. We weten het niet..Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

 


Ontkalkt.

Wat ons thuis is opgevallen; onze spoelbak moest elk jaar ontkalkt worden, omdat de kalk en andere substanties ander vies gingen ruiken, sinds Memon onderhoudsvrij is. D.w.z. er wordt nu nog maar 1 x per 4 jaar schoon gemaakt.

 


Een lange werkdag maakt me niets meer uit.

De discussie over elektrosmog en geopatische belasting komt me al lang bekend voor. In de apotheek kwamen 3 signalen van de draadloze netwerken van de buren binnen, plus de belasting van de diverse UMTS-masten in de omgeving. Dadelijk na het installeren van de MemonizerCOMBI had ik het gevoel, dat de lucht frisser en koeler was. Ik kan sindsdien langer werken en ben na een inspannende dag niet meer zo uitgeput als vroeger. De eenvoudige installatie en voor alles de bescherming die Memon biedt kan ik iedereen aanbevelen.

 


Wij hebben direct gevoeld dat de belasting minder werd.

Memon geeft de top-accommodatie van ons Fitness- en Therapiecentrum de laatste ‘duw’. 2 uur na de inbouw van Memon Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

Dat werd door een bloedonderzoek op celniveau bevestigd. Duidelijk mag zijn dat het trainingseffect door de verbeterde celstofwisseling veel sneller en beter is geworden.

 


‘Hummel’ drinkt echt niet zomaar water.

Mijn ruwhaar teckel Hummel houdt zo van het geharmoniseerde Memon-water, dat we bij onze wandeling of als we niet thuis zijn altijd een fles Memon-water bij ons moeten hebben, omdat Hummel geen ander water meer wil.

 


Vaste nestplaats op het balkon.

In het voorjaar kreeg ik een grote verrassing. De zwaluwen kozen ons balkon uit, en de plekjes links en rechts van ons balkon, om te nestelen. Omdat zwaluwen erom bekend staan dat ze hun nesten alleen daar bouwen, waar positieve energie is, is dat voor mij een bevestiging voor het verbeterde woonklimaat door de inbouw van Memon.

 


Wij wilden ons huis al verkopen.

Omdat we ons tussen onze eigen muren niet meer goed voelden, wilden we ons huis verkopen. Dat kunnen we ons tegenwoordig niet meer voorstellen. Sinds de inbouw van Memon producten voelen we ons gewoon kiplekker. Geen electrosmog meer, maar vrij ademen in schone lucht.

 


Het seconde-wonder.

Van de ene seconde op de andere merkte ik, hoe de stralingsbelasting van me af viel. Plotseling was er een heel andere milieu in de keuken. Wat was er gebeurd; terwijl ik druk bezig was in de keuken, werd de Memonizer geïnstalleerd. Ik heb nooit spijt gehad van de investering, nu we Memon hebben.

 


Een ware vreugde.

We hebben ontdekt dat onze waterkwaliteit enorm is gestegen. Ook onze planten delen deze ‘mening’. Ze bloeien en groeien prachtig. Wij zijn heel blij met Memon.

 


Snelle werking.

De Memonizer was amper geïnstalleerd of ik kon meteen een verhoging van ons woongenot voelen. Ik ben ’s avonds nog steeds fit en heb sindsdien meer en intensievere dromen. Ook onze hond is sindsdien rustiger en meer ontspannen.

 


41 Bernhard Mayer, Bedrijfsleider Houtbedrijf, Albaching.

Meer genegenheid, in elk opzicht.

Thuis heb ik Memon al jaren, ik ben overtuigd van de werking. Daarom wilde ik ook onze bedrijf van Memon voorzien.- en zo iets goeds doen voor onze medewerkers. Dat het resultaat zelfs meetbaar was, heb ik zelf ontdekt. De fijnstof expert dr. Friedhelm Schneider, die zich persoonlijk
en uitvoerig met onze houtwerkplaats heeft bezig gehouden, heeft in de werkplaats een fijnstofmeting gehouden voor en na de installatie van Memon.
Met Memon creëerden we een aangenaam klimaat en hopen daardoor meer gemotiveerde en evenwichtiger medewerkers te hebben. Ik ben ervan overtuigd, dan ze met Memon tevredener zijn.
Geconstateerd werd dat het fijnstof na de inbouw van Memon veel sneller op de grond terecht kwam en dat de fijnstofbelasting in de lucht was afgenomen.

 


42 Mario Mattera, Eigenaar 4 sterren Hotel San Gabriele, Rosenheim

Onze medewerkers en gasten zijn enthousiast.

Door de architectuur van ons hotel hebben we voor onze gasten een oase gemaakt. Maar natuurlijk hebben ook wij geen invloed op water, stroom en electrosmog. Daarom zijn we met Memon bij een perfecte symbiose gekomen. De vriendelijke werking die er sinds de installatie van Memon is, is veelzijdig en positief.
Zo vind ik dat de koffie en ook het eten veel beter smaken. Onze gasten zeggen, dat ze rustiger slapen en daardoor ook beter door kunnen slapen. Wat mij persoonlijk verheugd; ons kleine dochtertje had altijd een heel droge huid, Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*
Onze medewerkers zijn intussen heel enthousiast.
Sandra heeft haar indruk van Memon goed samengevat; het is hier prettiger dan vroeger. En daar kan ik alleen maar mee instemmen.
Sandra, een van onze medewerksters zei dat alle medewerkers sinds de installatie van Memon zich evenwichtiger en gemotiveerder voelen en
dat het prettiger toeven is door een gelijkmatiger klimaat in het gebouw.
Daarnaast zijn ze allemaal meer water gaan drinken, omdat dat dankzij Memon zachter en natuurlijker smaakt.

 


43 Dr. Daniela Kürner-Czech, Eigenaresse Senses, Berg.

Ons water heeft nu een hele goede kwaliteit.

Onze gehele huis met zijn totale concept, waardoor een zinvolle innerlijke balans en verlichting wordt verkregen, is uitgerust met de Memon technologie. Daarmee neutraliseren wij de schadelijke informatie in ons leidings- en zwembadwater. Dit heeft nu een enorm goede kwaliteit
en ook onze klanten met een heel gevoelige huid kunnen er zonder problemen in vertoeven.
Bovendien heeft ons bedrijf, de Spa aan het Starnberger meer bij München, nog maar een heel gering chloorverbruik en daardoor ook geen onaangename chloorlucht meer.
Voor mij als arts is het natuurlijk heel belangrijk dat ons lichaam, dat tegenwoordig zo enorm veel negatieve invloeden moet zien te verwerken, door de inzet van Memon veel minder belast wordt.

 

Beter water met MemonizerWATER

Prijswinnende wijn na gebruik MemonizerWATER


44 Angelika en Helmut Maglock, Eigenaar Wijnmakerij Maglock, Strass im Strassertal.

Het is een goed gevoel, gezonde en schone producten te kunnen maken.

De wijnranken profiteren natuurlijk ook mee, omdat ze met het geharmoniseerde water begoten worden. Daarbij heeft het ons enorm verheugd, dat onze door Memon begeleidde en beschermde jaargang 2007, de Grünen Veltliner van het Internetplatform "Weinpanorama" heeft ontvangen, voor zijn uitmuntende frisheid op de tong en zijn fruitige bouquet.
Goede smaak is inderdaad een kwestie van smaak, maar kwaliteit is voor ons nog veel belangrijker. Dit alles bezorgt mij een heel goed gevoel.
Wij vertrouwen in onze wijnmakerij op de Memon technologie, omdat onze wijnen vanaf de rijping tot aan het bottelen, beschermd worden tegen negatieve invloeden vanuit het milieu.

 


45 Michael Tipotsch, Bedrijfsleider Hotel Jäger, Tux.

Duidelijk frissere lucht en een veranderde kalk/stof verhouding.

Met Memon kunnen we de storende invloed van milieuproblemen bij de gasten van ons hotel weg houden. Sinds de inbouw van de Memon technologie laten de positieve resultaten zich duidelijk ontdekken. Vroeger zat ons tv-toestel na 2 dagen onder het stof. Met Memon is er een indrukwekkende verandering gekomen.
Ook gezien de waterkwaliteit is Memon voor ons een ware zegen. Juist in de sauna hebben we iets heel bijzonders beleefd. Vroeger heeft de kalk zich als steen verzameld. Sinds de inbouw van Memon valt het kalk als kwartszand uit de verwarmingselementen en hoeft alleen nog met een spons te worden weggeveegd.
Ik hoef ze alleen nog om te keren en alles is klaar, dat bespaart natuurlijk veel energie en werk. Vervolgens schat ik in dat ik door Memon tegenwoordig bij mijn Espresso van een glas uitstekend water geniet.
In ons hotel is nu een veel gezondere lucht gekomen, die we duidelijk ontdekken in alle ruimtes en die een verandering laat zien in de aanwezigheid van stof. Het valt nu op de grond en kan van daar probleemloos worden opgezogen.

 


46 Renate Muggenhumer, Muggenhumer Energiesystemen GmbH, Grieskirchen. 

Alles loopt op de een of andere manier beter dan vroeger.

Omdat ik thuis op een waterader slaap en onder onze slaapkamer ook de centrale verwarmingsketel van het huis zit, heb ik in de loop van de jaren een hoge gevoeligheid voor verschillende soorten straling ontwikkeld.
Na de inbouw van de memonizerCOMBI kon ik direct Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* en de slaapkamer voelde lekker fris aan. Op basis van deze positieve ervaringen hebben we Memon ook in ons bedrijf geïnstalleerd. En hoewel de eisen in ons bedrijf sterk zijn toegenomen, gaat alles wat ik doe me gemakkelijker af. Stress ervaar ik amper nog als negatief, maar meer als constructieve energie, en dat verhoogt mijn prestaties. Ook de inbouw van het memonizerWATER heeft voordelen gebracht. Zelfs onze huishoudelijke hulp heeft me erop aangesproken, dat alles plotseling veel makkelijker is schoon te houden. Het is prachtig om te weten, dat we dankzij Memon moderne technologieën kunnen blijven gebruiken, zonder daar last van te ondervinden.
Door de voelbare zachtheid van het water, drink ik meer en mijn huid is na het baden en douchen niet meer zo uitgedroogd.

 


47 Doris Thumfart, Natuurgeneeskundige en bedrijfsleider Natuurpraktijk, Pocking.

Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*

Ik heb lange tijd sterke drang tot hoesten gehad. Al bij de Memon basiscursus Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* 
2 weken later werd in mijn huis en in mijn bedrijf een Memonizer ingebouwd. Ik heb de Memon technologie ook in mijn tandtechnisch bedrijf, waar ik mijn klanten voor de gezondheid van hun gebit de minst belastende materialen aanbeveel. Met mijn eigen gezondheidsbewustzijn vind ik het voor mijn klanten en natuurlijk ook voor mij persoonlijk rustgevend dat de straling van elektrische apparaten, telefoon, Wi-Fi en andere apparatuur geen
invloed meer hebben op ons lichaam. Dankzij de MemonizerWATER spaar ik bovendien kosten voor omdat ik geen mineraalwater meer hoef te kopen en hoef ik niet meer met flessen te slepen.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.*, dat is dankzij Memon zo goed als voorbij.

 

In Duitsland telt, dat degene die op ‘vervuiling’ wijst, veel gevaarlijker is dan diegene die je vervuilt.

Kurt Tucholsky, 180 – 1935.

 

 

Fijner werken met MemonizerCOMBI

Met schone werkplekken beter prestatievermogen van personeel dankzij MemonizerCOMBI

 


48 Michael Lautenschlager, Bedrijfsleider ShapeUp GmbH & CO, Hirschau.

Het prestatievermogen van onze medewerkers en leden is duidelijk verbeterd.

Wij presteren ons als Gezondheidscentrum met meerwaarde en leggen de nadruk op zowel onbelaste, schone werkplaatsen als op het welzijn van onze klanten en gasten. Daarom hebben we Memon technologie in ons medisch trainings- en therapiecentrum laten installeren, omdat we ons bewust werden waren, dat tegen de intussen overval aanwezige verstoringen door electrosmog en fijnstof iets gedaan moest worden. Van medewerkers en leden duidelijk verbetert.
Dankzij de Memon technologie is het welzijn en is het lichamelijke prestatievermogen van onze medewerkers en leden duidelijk verbeterd. Na de inbouw van Memon zijn mensen naar ons toe gekomen om te vragen of er een nieuw beluchting systeem of zoiets was ingebouwd.
Het gevoel nu schone en frisse lucht in te ademen, was heel duidelijk waarneembaar.

 


49 Antje Walter, Bedrijfsleidster Landhotel Sickinger Hof, Walldorf. 

… uitgerust….. alsof ik een hele week heb geslapen.

Ik had een periode van minder weerstand. Ik voelde me uitgeput en zonder energie. Het werk, wat ik normaal met veel plezier doe, viel me steeds zwaarder. Ik had hoofdpijn, was gespannen gestrest en kon nauwelijks slapen. Een natuurgeneeskundige ontdekte dat de symptomen op een
heel hoge belasting door straling en elektrosmog terug te voeren waren.
Ik liet ons woonhuis, mijn mobieltje en onze caravan met Memon harmoniseren. Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* voelde ik me beter en had later, bij de volgende meting, hele mooie waarden. Toen was het niet meer de vraag of we Memon ook in het hotel zouden installeren. Sindsdien krijgen we vele sympathieke meldingen, vooral van onze stamgasten. Kortgeleden kwam er iemand naar me toe, die zei; Ik weet niet wat er hier sinds mijn laatste bezoek veranderd is, maar ergens voel ik me zo uitgerust, alsof ik een hele week heb geslapen. De gasten zijn meer open en spraakzamer en ons personeel werkt beter samen en rustiger.
Het lijkt erop, alsof memon ook een positieve invloed heeft op de intermenselijke betrekkingen. Memon heeft mijn leven zeker positief beïnvloed en daar ben ik dankbaar voor.

 


50 Jean-Louis Traverse, Eigenaar Spirulina Kweekbedrijf Traverse, La Crau.

Kwaliteit, kwantiteit en de smaak van mijn producten zijn enorm verbeterd.

Verbetering kwaliteit water met MemonWATER

Hogere opbrengst en betere kwaliteit met MemonWATER

Zo lang ik de kweek met gewoon water heb gedaan, was de door de staat gedane controle van mijn Spirulina algen continue op 4. Nadat Memon geïnstalleerd was, kon al de volgende dag een onbetwistbare verbetering gemeten worden. Zo lag de gemeten waarde op de volgende dag op 5 en een dag later al bij 6.
Het duurde daarna nog ongeveer een maand toen de algen met de hoogst mogelijk waarde werden gemeten; een 10. Voor mij grenst deze snelle kwaliteitsverhoging aan een wonder.
Niet minder verrast was ik door de opbrengst, die in het jaar van de Memon technologie bij veel slechtere weersomstandigheden als normaal, geoogst kon worden. Koude nachten en overdag intensief zonlicht zorgden voor extreme temperatuurverschillen, die normaal gesproken negatief op de groei van de algen werkt. De gekweekte Spirulina-massa was echter hoger als het jaar daarvoor. Om kort te gaan; dankzij Memon kon de kwaliteit en de kwantiteit van de Spirulina oogst sensationeel verbeterd worden. Bovendien was de smaak van de algen milder, niet meer zo intens en daardoor veel prettiger.
Overigens vinden de firma-honden het Memonwater prima; ze kunnen niet genoeg van het Memonwater krijgen en drinken alsof er geen eind aan komt.
Dat de verbetering na de invouw van Memon in mijn Spirulinakweekbedrijf zo drastisch zou zijn, had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen verwachten.

 


51 Daniel Schedel, Eigenaar ‘Klangwelt’, Fürth. 

Het ongelofelijke AHA…. effect.

Ook je oren zijn blij met MemonizerCOMBI

Geluidkwaliteit wordt zelfs beter met MemonizerCOMBI!

Mijn vrouw en ik hechten grote waarde aan stralingsvrije werkplaatsen en aan het welzijn van onze klanten en gasten. Al onze ruimtes zouden dan ook, zo goed als mogelijk, bescherming bieden tegen negatieve milieu invloeden. In eerste instantie had ik Memonizer als ontstoring van de electromagnetische velden gemonteerd.
Maar dat was amper gebeurd, toen voor mij het AHA… effect kwam; ik kon duidelijk horen hoe de klank nadat ze waren ontstaan landen, d.w.z. er ontstonden mooie ronde tonen. Daarbij had ik geen kunstmatige informatie toegevoegd of juist nadrukkelijk weggenomen. Alleen de vermindering van de fijnstofbelasting heeft voor dit fantastisch effect gezorgd. Ik verwonderde me dus niet, toen Winfried M. Dochow, de ontwikkelaar van Memon, al in 2009 de Gouden Stemvork (Diapason D´OR) van de Franse Muziek Faculteit kreeg.
Het directe akoestische effect op Hi-Fi apparaten is absoluut ongelofelijk. De winst aan muzikale kwaliteit is zo frappant, dat ook ik me nu afvraag: hoe ik hiervoor tevreden kon zijn.

 


52 Sebastian Mayrhofer, Eigenaar en Bedrijfsleider Hotel Salzburger Hof, Zauchensee.

Wij zijn blij dat we deze stap genomen hebben.

Wij willen het beste voor de gasten in ons hotel, voor onze medewerkers en natuurlijk ook voor ons zelf. Toen we Memon leerden kennen, was voor ons
duidelijk, dat we deze technologie zouden inzetten. Tegenwoordig kan ik zeggen; we zijn blij, dat we dat gedaan hebben. Met de Memon technologie voelen we de meeste verantwoording voor onze gasten en voor onze medewerkster.
Draadloze communicatie neemt alleen maar toe, telefoonnetten worden meer en meer uitgebreid. Mijn vrouw en ik geloven, dat de straling die sterker en meer wordt, niet goed voor een mens is. Zeker is dat de een dat meer dan een ander zal voelen. Maar wij zijn van mening dat het welzijn van de mens door deze toename negatief beïnvloed wordt. Voor ons is de positieve werking van Memon dagelijks voelbaar. Na het werk kunnen we ook beter loslaten. Dat doet ons en ook onze kinderen en natuurlijk onze gasten goed. Daarom willen we niet meer zonder Memon, niet in huis en zeker niet in het hotel.
Sinds we Memon hebben in ons huis, Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden.* . De hectiek van alledag is verdwenen en we gaan veel ontspannener de dag tegemoet.

 


53 Dietmar Ahle, Meesterschilder & Bedrijfsleider van Mahlermeister-Ahle, in Paderborn. 

Meer dan kleur bekennen.

Besparen op mineraalwater met MemonizerWATER

Hoeveel mineraalwater drinken 24 man? MemonizerWATER spaart geld uit.

Omdat wij in de omgeving 5 UMTS-masten staan, die altijd een immense stralingsbelasting geven, is elektrosmog ook voor ons en voor onze klanten een
belangrijk thema. Sinds de inbouw van de Memon technologie is de lucht in onze kantoren duidelijk schoner en de fijnstofbelasting in de werkplaats, bureaus en woningen zit sinds die tijd richting nul.
Daarnaast kunnen we dagelijks het frisse Memon-water uit de waterleiding genieten en besparen op het dure mineraalwater en daarom merk ik bij mezelf een veel hogere vitaliteit.

Voor mij als ondernemer is de grote plus van memon, dat we onze klanten met de installatie van de memon technologie een compleet pakket aan kunnen bieden, dat de gebouwen op natuurlijke wijze harmoniseert en toch het gebruik van elektrische apparaten en mobieltjes gewoon, zoals het altijd was, mogelijk maakt.

 


54 Manfred Denner, Directielid MERKUR, Wenen.

Ik ben gelukkig dat ik deze investering gedaan heb.

Betere kwaliteit met MemonizerWATER en MemonizerCOMBI

Toprestaurant vindt verbetering met MemonizerWATER en MemonizerCOMBI

Ik persoonlijk merkte direct een opmerkelijk verschil, toen ik onze Gourmettempel MERKUR Hoge Markt binnenging –door de aangename atmosfeer dankzij de Memon technologie werk alles bij elkaar voor mij enigszins onthaastend.
Ik had Memon voor die tijd, 3 maanden privé getest, om het bij ons unieke assortiment en bijzondere service kwaliteit in te gaan zetten. Nu ben ik blijk dat in deze investering gedaan heb.
Ook van onze medewerkers krijgen we doorgaans positieve reacties. Ze voelen zich heel prettig op hun werkplaats.
Ik denk dat de luchtkwaliteit daarin zeker een wezenlijke rol speelt, een van schadelijke stoffen ontdane lucht zorgt niet alleen voor energie en vitaliteit, maar ook voor een beter gevoel in het leven zelf.
Ook top-kokkin Kim Sohyl van ons hoog gekwalificeerde restaurant is uiterst tevreden met de kracht, die ze nu, dank zij Memon voor haar werk heeft. Zij zegt; we leven en werken hier 8 uur per dag. Kort voor de heropening was dat bijna de klok rond….
Dan kun je geen negatieve energie hebben, dat voel ik meteen. Wij moeten ons goed voelen, omdat onze klanten dat merken. Daar zit nu een wonderlijke energie achter, we lachen veel, met mijzelf gaat het fantastisch.

 


55 Andrea Kautzmann, Kunstenares, Staufenberg. 

Ik kan eindelijk weer met mijn PC werken.

Het is gewoon heerlijk, hoe duidelijk ik de positieve veranderingen in mijn leven door de inbouw van Memon direct het gevoeld. Ik kon voor de inbouw niet meer met mijn computer werken, de muis brandde onder mijn vingers, mijn mobieltje viel bijna uit mijn hand. Ik had hartstoornissen en heftige reacties in de zenuwen. Maar al na een paar minuten na de installatie van Memon verminderden deze klachten aanzienlijk. Na 2 weken voelde in een blijvend gevoel van evenwicht. Dat werkt niet alleen door in je leven, maar ook in mijn kunstenaarswerk. En ook, terwijl ik net als vroeger heel zuinig met elektronica omging, kan ik nu weer met mijn PC werken en mijn mobiel gebruiken. Verder zijn mijn klanten verrukt over het overheerlijke Memonwater. Het valt velen echt op. Zo drastisch dat ik nu kan zeggen;
Ik zie als het belangrijkste van Memon dat ik dankzij dit product enigszins met de overdaad aan straling om kan gaan. Zonder dat deze straling mij onderuit haalt. Voor mij persoonlijk is het een wonder, dat Memon bestaat.

 


56 Dirk Renzelmann, Ondernemer en eigenaar van Wijngoed Zumstein, Bad Dürkheim.

Onze wijn is nu van veel hogere kwaliteit.

Wijn en MemonizerWATER een goede combi

Betere wijn met MemonizerWATER door wegblijven van schimmels

Niet alleen thuis maar ook op mijn wijngoed vertrouw ik op Memon. Memon geeft de zekerheid bij het maken van hoogwaardige wijnen. De verklaring hiervoor is heel eenvoudig; als je druivensap verzamelt, als suiker alcohol wordt, gebeurd dat door gist. Dat reageert echter enorm sterk op schimmels.
En dat niet alleen, ons water heeft volgens mij zonder Memon altijd een wat muffe snaak en geur. Sinds we echter de Memonizer in het bedrijf hebben, is het water volkomen fris in smaak en absoluut neutraal van geur. Over geur gesproken… Wijn is natuurlijk heel gevoelig voor vreemde geurtjes. Als een wijn b.v. naar kurk smaakt, dan heeft ze deze kurksmaak al dadelijk in de eerste uren na het vullen van de fles gekregen.
Ik heb de ervaring, dat het Memonwater als een soort zegel werkt, en dat andere geurtjes zich niet meer kunnen ontwikkelen. Dat hebben we daadwerkelijk bij het schoonmaken van onze vaten gemerkt. Het gevaar dat onbehandeld water zijn smaak aan de wijn zou kunnen afgeven, was altijd aanwezig. Nadat we ook de vaten met memonwater schoon zijn gaan maken, is dat verleden tijd. Zo profiteert de kwaliteit van onze wijn van memon – en wel van de teelt van de druiven tot het afvullen van de flessen. En dat proeven de kenners niet alleen, ze weten het ook op waarde te schatten.
Met memonwater kunnen we er tegenwoordig voor 100 % zeker van zijn, dat er geen schimmels meer in de wijn zitten.

 


57 Klaus Scholler, piloot van beroep, Arizona USA.

Met dank aan de MemonizerBODY blijf ik zelfs in stress situaties rustig

MemonizerBODY tegen electrosmog

Betere concentratie met de MemonizerBODY

We leven al heel lang in een tijd, waarin het voortschrijden van de technologie probeert, ons leven simpeler te maken. Als gebruiker overzie je daarbij
graag de ‘gevaren’, als je je dagelijks door kosmische straling en elektrosmog bloot stelt.
Ik ben sinds vele jaren piloot en de belasting van deze negatieve milieu-invloed maakt mij en veel van mijn collega’s onrustig. Steeds vaker stelden ze zich de vraag; of er iets is wat ze tegen deze belasting kon beschermen. Ik vond het antwoord op deze vraag toen ik de MemonizerBODY leerde kennen.
Voor alles zijn de negatieve invloeden door elektrosmog duidelijk voelbaar in de super technische simulator. Daarin wordt je urenlang met verschillende situaties geconfronteerd, die de hoogste concentratie vereisen.
Sinds ik de MemonizerBODY draag heb ik heel snel gemerkt dat is juist in dit soort stresssituaties, veel kalmer blijf, terwijl mijn concentratie duidelijk beter is geworden. Toen ik de MemonizerBODY een keer was vergeten, voelde ik direct, hoe ik negatief reageerde op de elektro-smog in de cockpit.
Mijn passagiers vertrouwen erop dat ik ze veilig naar hun bestemming breng. Ik vertrouw in het vliegtuig en onderweg op de MemonizerBODY.

 


58 Joachim Evers, lid van het bestuur en technische leider van Zomerbad Stadensen.

Sinds 13 jaar vertrouwen we op Memon en zijn nog altijd enthousiast!

Mijn naam is Joachim Evers en ik ben bestuurslid en technisch leider in Zomerbad Stadensen. Het pilot project met Memon heeft zich in vele gesprekken in de zomer van 2001/2002 ontwikkeld.
Sinds 13 jaar beschikt het bad nu over een uitgebreid concept om de waterkwaliteit significant te verbeteren, zodat onze gasten zich beter voelen. Wetenschappelijk werd dit project begeleidt door de faculteit bouw-water-bodem van de Ostfalia Hoogeschool voor wetenschappen op de campus van Suderburg. De resultaten waren indrukwekkend. We hebben het gebruik van chloor tussen de 40 en 50 procent kunnen verminderen. Bij de regelmatige controles kon de gezondheidsdienst van Uelzen geen belasting door kiemen of bacteriën vaststellen. Dit is ook bevestigd door de wetenschappelijk analyses van het laboratorium van de Ostfalia Hoogeschool.
Ook onze gasten merken het verschil. De meesten waren verrukt van de positieve verandering en ervaren het water nu als ‘aangenaam zacht’. Uitspraken van onze gasten zijn bv.; had ik geweten dat dit bad zo schoon is en het water zo aangenaam, dan was ik veel eerder gekomen…
Het verheugd onze gasten ook dat de chloorlucht nog amper merkbaar is. Verder waren er veel minder oog- en huidirritaties bij onze gasten, zijn er positieve resultaten bij neurodermitis, en astma, en ontbreekt nu het bleken van badkleding. Voor alles echter, verheugen we ons erover dat er meer gasten komen en dat er tegelijk minder bedrijfskosten zijn. Door de MemonizerPOOL konden we het chloorgebruik drastisch verminderen en onze gasten een optimale waterkwaliteit en een sterk gevoel van’ prettig baden’ bieden.

 


59 Susanne Miller, medisch geschoold yoga-lerares, bedrijfsl. bij Yogaart, Rosenheim.

Ik kan weer uitgerust en ontspannen mijn yoga-lessen geven.

MemonizerCOMBI en yoga

Met Memon is mijn concept compleet!

Als medisch geschoold yogalerares en bedrijfsleider van de Yogaart studio ben ik er verantwoordelijk voor dat er een goede sfeer is, en dat mensen zich goed voelen bij ons, zodat het hun goed gaat. De studio zelf moet als een soort oase ervaren en gevoeld worden. Een oase waar je even uit de dagelijkse beslommeringen bent, waar je je even helemaal terug kunt trekken en je kunt ontspannen.
Ik werd door een leerling van mij, op Memon geattendeerd en heb ik memon vervolgens privé aangeschaft. Als yogalerares moet je goed ontspannen en uitgeslapen je lessen kunnen geven. Dat was op de een of andere manier niet meer mogelijk. Toen ik Memon thuis geïnstalleerd had, waren de effecten enorm positief.
Ik kon weer gewoon doorslapen en de volgende dag uitgerust en ontspannen mijn leerlingen les geven. Voor mij was het aansluitend een hartenwens, de mensen in mijn studio hetzelfde gevoel van ‘je lekker voelen’ te kunnen aanbieden. Als yogastudio moet je ervoor zorgen met je tijd mee gaan en open te staan voor vernieuwingen. Dat stopt natuurlijk niet bij het lesgeven. Memon is voor mij het compleet maken van het gehele concept.
Het was een hartenwens van mij, de mensen in mijn studio een zelfde gevoel van ‘je lekker voelen’ te kunnen aanbieden.

 


60 Stella Barbera Weinstock, POSITIV fitness Wolnzach.

Het is tegenwoordig veel prettiger om bij ons te trainen.

Als bedrijfsleider van de POSITIV studio’s in Wolnzach werk ik ook veel met de computer en draadloze telefoon. Vroeger reageerde ik hier altijd zeer gevoelig op. Ik heb b.v. tijdens een telefoongesprek altijd aan de kant van het toestel een warm hoofd gekregen. Dat is sinds we Memon hebben ingezet; helemaal weg.
Onze klanten is opgevallen dat de lucht aanmerkelijk beter is geworden. Als we een ‘volle bak’ hebben, was het vroeger vaak benauwd door alle drukte in de studio. Soms waren mensen zelfs latent agressief, was natuurlijk negatief werkt op het resultaat van de training. Wij hebben vastgesteld, dat dit alles absoluut beter is geworden. Sinds we Memon hebben, is de sfeer veel vriendelijker en meer harmonisch geworden. Het is tegenwoordig veel prettiger, in onze ruimtes te trainen. Door het wegnemen van vele storende en belastende milieu-invloeden staat niets een gezonde training meer in de weg.
Ons succes bestaat er in eerste instantie uit, dat we een compleet concept aanbieden, waarmee we de mens op de voorgrond plaatsen.

 

61 Kathrin Zettel, wereldtitel skiën en veelvoudig medaille draagster, Oostenrijk.

Ik kon de positieve verbeteringen snel voelen. 

Als sportlerares ben vaak ik op weg naar internationale wedstrijden en wordt daarmee ook geconfronteerd met het fenomeen elektrosmog. Ik denk, dat de belasting door de tegenwoordige elektronica enorm hoog is geworden. Juist in de laatste jaren is deze belasting extreem gestegen –en dat voel ik. Naast de ‘normale’ stress, die ik als ski-sporter voel, zijn het meer nog de invloeden van buitenaf, zoals elektrosmog of de straling van de GSM, die extra belastend kunnen zijn. Omdat Memon officieel voor de uitrusting van de OSV zorgt, leerde ik daardoor de Memon technologie kennen. Mijn eigen interesse voor dit product werd snel groter.
Wij mochten de Memonizer testen en zo de sterk positieve effecten herkennen. Mijn GSM b.v. heb ik altijd bij me, die heb ik nodig om te werken en te communiceren. Door de MemonizerMOBILE kon ik direct de positieve verbeteringen voelen. Ook de MemonizerBODY geeft mij het gevoel van zekerheid en ontspanning. Dat is een fantastisch gevoel. De Memonizers geven mij een gevoel van zekerheid en ontspanning. Dat vind een prima zaak.

 

62 TESLA-rijder Thomas Jakob, Duitsland.

Mijn ervaringen met de MemonizerCAR zijn fantastisch.

Tesla en MemonizerCAR, een goede combi

Dankzij de MemonizerCAR blijf ik fit, ook na een rit van 800km!

Omdat ik graag vooruit kijk en een heel open mens ben, daarbij ook heel veel onderweg ben, houd ik me al langer bezig met alternatieve  aandrijvingstechnologie. TESLA heeft mij absoluut enthousiast gemaakt. Voor mij is TESLA de absolute top en vooruitdenker’ in de wereld van de elektromotoren en daarom zonder alternatief. Sinds juli van dit jaar mag ik mij de trotse bezitter van een TESLA noemen. Een goede kennis is ook helemaal gefascineerd door mijn nieuwe auto, hij heeft mij erop attent gemaakt dat ik bij deze krachten eigenlijk op een elektrische fabriek zit en me aanbevolen, me toch eens bezig te houden met de technologie van Memon.
Snel was duidelijk ik wil zo’n MemonizerCAR in mijn auto in laten bouwen. Voordat dat gebeurde werd mij op indrukwekkende manier m.b.v. een Donkerveld microscoop, duidelijk gemaakt, hoe mijn bloedbeeld met en zonder MemonizerCAR eruit ziet. Ik was totaal verrast, hoe snel de negatieve invloed (zonder Memonizer) veranderde in een positieve invloed (met de Memonizer) zich in mijn bloed liet zien. Mijn ervaring na 6 weken met de MemonizerCAR? Fantastisch! Ik was daarvoor na lange ritten moe en kapot, maar met het Memon apparaat ben ik zelfs na 800 km rijden aan het eind van de rit nog helemaal fit. 
Tot voor kort kon ik als bijrijder in mijn eigen auto zelden slapen. Nu is mij opgevallen, dat ik bij het meerijden in mijn geharmoniseerde voertuig in een echt diepe, ontspannende slaap val, zonder te beweren, dat ik daarvoor doodmoe was. Ik kan dat inmiddels ook bij mede passagiers vast stellen. Ik doe nog een, heel interessante ontdekking. Bij mensen met ADHD, kan het verkeer snel tot een overvloed van indrukken leiden. Daarbij worden belangrijke verkeersborden soms ‘over het hoofd gezien’, wat fatale gevolgen kan hebben. Mijn eerste ontdekking daarover kon ik bij een van mijn eigen familieleden zien.
Fascinerend kon ik bij deze persoon een heel gelijkmatige manier van rijden in opperste concentratie vaststellen. Dit was voor mij -in vergelijking met het vroegere samen onderweg zijnduidelijk merkbaar. In elk geval zal ik in de TESLA-wereld over mijn ervaringen vertellen en reclame maken voor de MemonizerCAR.
Voor mij was dit de perfecte investering! 
Met het Memon apparaat ben ik zelfs na 800 km rijden aan het einde van de rit nog volkomen fit.

 


63 Ondernemer Johann Koch, Koch Türen, Steinach aan de Brenner.

Memon is vergeleken met hoe nuttig het is, een kleine investering.

Elektrosmog door treinen, MemonizerCOMBI

Meetbare rust door de MemonizerCOMBI!

Na de verhuizing van onze productiehal naar Steinach aan de Brenner hadden we een paar problemen met het project waar we mee bezig waren, die we ons daarvoor deels bewust waren. Relatief snel na de verhuizing had ik lichamelijke klachten door de invloed van elektro-smog van 2 spoorleidingen van de trein die vlak naast het gebouw en heel dicht langs mijn kantoor lopen. Als de trein voorbij was, voelde ik direct een zekere spanning in mijn hoofd. Het was voor mij eenvoudig na te gaan, waar dat vandaan kwam en ik ging met mijn adviseur De heer Schwaiger op zoek naar een eenvoudige en effectieve oplossing van dit probleem. Ik kreeg meerdere zaken –om elektrosmog aan te pakken- aangeboden, die allen zeer luxueus en kostbaar waren. Toen de heer Schwaiger en ik bij een presentatie van Memon waren, was duidelijk dat dit systeem voor ons het beste is. Aan een kant is het ongecompliceerd te gebruiken en aan de andere kant zit er voor ons een zekere logica achter dit systeem.
Volgens mij is er een meetbare rust in de firma gekomen. De mensen zijn rustiger geworden, we hebben minder ziektemeldingen. De stofbelasting, die in een meubelbedrijf als het onze enorm hoog is, is sterk gereduceerd. Mijn adviseur dhr. Schwaiger maakte een lang verhaal kort, door te zeggen: memon is geld waard. We komen sneller tot beslissingen, wat voor een ondernemer een uitstekende situatie is.
Voor ons was het gebruik van Memon in vergelijking met het nut en het groter worden van de prestaties een relatief kleine investering, die zich op de lange termijn zal uitbetalen, daar ben ik van overtuigd.
We werken weer prettig. Dank aan Memon.
Het mooie van Memon is eenvoudig; je hoeft niets te doen. Je leeft binnen, je voelt na een tijd direct, hoe het je beter gaat.
Prettige werken !
Bedankt Memon !

 


Ik ben bang voor de dag, dat de technologie de mensheid inhaalt.
De wereld zal dan een generatie van idioten zijn.

Albert Einstein.

Bovenstaande Duitse reviews zijn verzameld door Tilo Rößler

Vertaling van het boek ,,Ab Jetzt Gesünder’’ van Tilo Rößler waarin alle verzamelde ervaringen staan in het Duits  door Greet Berveling & Adam Ammersken

Japans gezegde:
,,Visie is de kunst, onzichtbare dingen te zien’’Ervaring van de schrijver/referentie-verzamelaar Tilo Rößler, advocaat in Duitsland wiens leven volgens regulier spoedig ten einde zou zijn.
Uit dankbaarheid verzamelde hij de ervaringen met Memon en bundelde ze in een boekje.

Het is lang geleden, dat mijn leven leek te eindigen. Knappe koppen in witte jassen zeiden; dat er niets meer aan te doen was. Ik moest er mee leven, dat ik midden in het leven, heen zou gaan.
Dat was een grote schok, waar berusting op volgde. Ik heb een geweldige familie, waarvoor ik, net als voor mijzelf, een stuk grond met een huis had ontworpen en was er net aan toe om in mijn beroep als advocaat ‘door te breken’ en succesvol te zijn. En plotseling zou alles voorbij zijn…?
Op een dag, tijdens een gesprek met een cliënt kreeg ik de informatie, die mijn leven volkomen zou veranderen. Het was informatie over een technologie die wonderen laat gebeuren en die het leven in de huidige technische beschaving weer natuurlijk maakte en herstel beloofde.
Deze informatie bevatte kennis in de vorm van het product: ‘Transformer’ zoals de tegenwoordige ‘Memonizer’ toen werd genoemd. Deze werden op het stroomnet en de waterleiding in mijn huis, in mijn telefoon en in mijn auto geplaatst, beter gezegd, aangebracht.

Aha, dacht ik, weer zo’n weinig zinvolle afspraak waarmee mijn goed bedoelende
adviseur iets zou uitkramen.

Mijn twijfelende verstand meldde licht onbegrip en mijn geest zei; nee, toch… Hoe zouden deze interessant gevormde apparaten voor de stroom en het water en die dunne chips voor de telefoon er aan bij kunnen dragen, dat de stress die mijn lichaam, speciaal door de invloed van elektrosmog heeft, in iets positiefs kunnen veranderen?
Hoe kunnen de sterke zenuwpijnen minder worden als een apparaat in het stroomnet geïnstalleerd wordt? Ik schudde mijn regulier medicijnen kennende hoofd en alles wat in mij logisch werkte schakelde over op een gevoel van afwijzing.

En toch gebeurde er iets…

Het water was vanaf de dag van de installatie anders. Zachter en wolliger. Ik ontdekte dat het zich zonder de gewoonlijke tegenzin liet drinken. Het rook ook anders. Een lichter en telkens aanwezige koele geur gingen door de ruimte. In huis was alles op de een of andere manier ‘lichter’. Natuurlijk kon ik beter en dieper slapen, was ik meer uitgerust. En langzaam, heel langzaam werd mijn waarneming van wat er gebeurde meer genuanceerd. Ik kon
weer zonder pijn met mijn mobiele telefoon bellen … en ook auto rijden, ging zonder bezwaar. 


Dit ‘nieuwe begin’ veranderde veel, in feite zo goed als alles. Mijn inzichten en manier van denken kon ik met al mijn onnodige conditioneringen weg gooien. Ik kon eindelijk beginnen, elke dag als de zogenaamde ‘laatste’ te gaan leven. Langzaam, heel langzaam trok de ziekte zich terug en mijn leven kwam mij als nieuw voor. Ik kon heel lang met dit idee van bevrijding niets beginnen. Nu weet ik hoe dat voelt. Ik kan niet zeggen, dat het beter worden alleen op deze technologie berust, omdat ik met een nieuw soort bewustzijn vele andere wegen gegaan ben. Ik kan echter wel zeggen dat deze heling in de door de Memon technologie voorziene ruimtes onmogelijk was geweest, als het begin van een aaneenschakeling van gebeurtenissen.

En nu, nu ik deze zinnen schrijf, zit ik hier; dankbaar en nadenkend over wat er gebeurde. Ik heb als jurist en advocaat ervaren, hoe moeilijk het naar de tegenwoordige kennis van zaken is, wat me overkomen is en het fascinerende wat ook anderen met de memon technologie ervaren hebben, te verklaren. Om dat te doen is het zo ongeveer verboden, om je over de werking van het product te uiten. Er zijn echter heel veel mensen, die uit jaloezie of koppigheid of misschien ook vanwege diezelfde eenzijdige inzicht er alles aan doen om de uitspraken over deze technologie te verhinderen of zelfs te verbieden. Dat is helaas zo en de juridische mogelijkheden bieden daarvoor talloze, ongekende mogelijkheden.
Daarom heb ik besloten om verschillende verhalen te verzamelen. Verhalen van mensen die dezelfde of andere belevenissen met Memon en de producten hadden en hebben… Memonbelevenissen.

De wereld verdient het, van deze technologie en van de werking te horen en het is goed om de verhalen te horen.
Mijn geschiedenis met Memon heeft aanleiding gegeven mijn diepe dankbaarheid om deze producten te kennen, ook aan u te laten weten.
Ik ben dankbaar, dankbaar aan de ontwikkelaar, Winfried Dochow en de onderneming die het gelukt is, de producten voor iedereen tot een succesvolle geschiedenis te maken.
Laat u de ervaringsverhalen op u inwerken, leef uw eigen ervaring met Memon, deze ervaring is leven.
Dank voor het lezen en veel plezier bij beleven van de verhalen *.
Uw Tilo Rößler.

 

 

Slotwoordvan Tilo


Ik bedank iedereen die over Memon wilde spreken, iedereen die deze verhalen durfde te verzamelen. Misschien kunnen deze verhalen ertoe bijdragen, dat er ogen open zullen gaan, open gaan voor zichzelf en voor de gezondheid.
Memon is echt niet alles, maar zonder Memon is veel niets. Wat ons levende organisme door de overal aanwezige straling moe maakt, kan met het woord ‘gevaarlijk’ amper worden omschreven.
Eigenlijk zou er een ‘wordt wakker schreeuw’ door alle landen moeten gaan!
Ik ga door met het verzamelen van Memon ervaringen en deze telkens weer en steeds verder openbaar maken. Ik zoek verder naar ervaringen, uw verhalen. En ik verheug me op elke toezending.
U kunt uw ervaringen heel eenvoudig sturen aan; info@technologie-fuer-besseres-leben.de
Ook als dat in het Nederlands is.
Ik bedank natuurlijk ook de makers van de fascinerende producten, de memon bionic instruments GmbH, in het bijzonder Erika en Hans Felder, de eigenaren, maar ook die voortdurend onophoudelijk bezig zijn de onvermoeibare onderzoekers, die dat wat ze doen, ondanks alle tegenstand volhouden en tot slot:
Weet dat dit idee, wat in deze tijd ontstaan is, niet meer kan worden tegengehouden en geschiedenis zal gaan schrijven.
In deze context zie ik ook de ontwikkelaar van de Memon technologie, de heer Winfried M. Dochow. Dank u wel, meneer Dochow.
Dan nog een laatste ding; ik feliciteer iedereen, die het heeft begrepen (misschien tegen de stroom in) om nieuwe dingen gaan gebruiken en beleven.