Nieuwsberichten over elektrosmog

MemonizerCAR & Car Media kit

Na aanschaf van een andere hybride auto (tevens uitgerust met een uitgebreide media box) was ik al bij de eerste autorit (15 minuten na vertrek) helemaal ‘vervelend’ in de auto. Ik voelde frustratie, hartkloppingen, druk op mijn hoofd en een weeïg gevoel in mijn maag. En dat ondanks het feit dat het een feestelijke dag zou worden en we geen enkele stress hadden.
Ook onze dochter zei, zowel op de heen- als op de terugweg: “ik denk dat ik ziek word”. Tussen de ritten door voelde ze zich (na het ontladen) prima en was er niets aan de hand. Al snel zagen we een relatie met de nieuwe auto.
Na wat speurwerk op het internet kwam ik op de Memon producten terecht. Sinds we deze producten (de Memonizer Car en Car media) in gebruik hebben is iedere autorit een feestje. Onze 3 kinderen op de achterbank hebben plezier (daar waar eerder, toch wel heel vaak, gemopperd werd op elkaar in de auto), ze voelen zich fit, kunnen goed ontspannen (en zelfs lezen zonder wagenziek te worden) in de auto (af en toe valt er één in slaap, dit gebeurde in het verleden niet). En ook ik heb geen klachten meer (zelfs niet als we onze mobiele telefoons gebruiken als we navigatie nodig hebben). Het is veel makkelijker alert te blijven tijdens de rit als bestuurder. En na een lange autorit stappen we fit en helder de auto uit. Een heel groot verschil!! Het is voor ons de investering dubbel en dwars waard.

Mandy H. uit B.

Leave a Comment