Nieuwsberichten over elektrosmog

Stella Barbara Weinstoch van Positive Fitness

Het is tegenwoordig veel prettiger om bij ons te trainen

Als bedrijfsleider van de POSITIV studio’s in Wolnzach werk ik ook veel met de computer en draadloze telefoon. Vroeger reageerde ik hier altijd zeer gevoelig op. Ik heb b.v. tijdens een telefoongesprek altijd aan de kant van het toestel een warm hoofd gekregen. Dat is sinds we de MemonizerCOMBI hebben ingezet; helemaal weg.
Onze klanten is opgevallen dat de lucht aanmerkelijk beter is geworden. Als we een ‘volle bak’ hebben, was het vroeger vaak benauwd door alle drukte in de studio. Soms waren mensen zelfs latent agressief, was natuurlijk negatief werkt op het resultaat van de training. Wij hebben vastgesteld, dat dit alles absoluut beter is geworden. Sinds we Memon hebben, is de sfeer veel vriendelijker en meer harmonisch geworden. Het is tegenwoordig veel prettiger, in onze ruimtes te trainen. Door het wegnemen van vele storende en belastende milieu-invloeden staat niets een gezonde training meer in de weg.
Ons succes bestaat er in eerste instantie uit, dat we een compleet concept aanbieden, waarmee we de mens op de voorgrond plaatsen.

Leave a Comment