Nieuwsberichten over elektrosmog

Lang gezocht naar een oplossing voor het beschermen van mijn familie

B.D uit B. Natuurgeneeskundige


Sinds we in ons huis MemonizerCOMBI en MemonizerWATER geïnstalleerd hebben, kan ons lichaam weer zijn ‘reparatie’ werk doen. Daar ben ik heel dankbaar voor. We verheugen ons nu ook op het beste water, de veel frissere lucht en we slapen veel beter. Wij wonen in een dicht bevolkte wijk, in ons huis meten we 15 Wi-Fi-zenders uit de buurt. Dat is ‘stralingstechnisch’ geen kleinigheid meer. Dan heeft het weinig zin als je zelf geen draadloze telefoon of Wi-Fi hebt. Toen we Memon in ons huis gingen gebruiken, hadden mijn man en mijn 11-jarige zoontje en ik na het wegvallen van de stralingsbelasting eerst heftige reacties. Dat duurde ongeveer 4 weken. Tegenwoordig zijn we heel blij, dat we niet voortijdig gestopt zijn. Ik heb lang naar een oplossing gezocht om mijn gezin te beschermen en ben uiteindelijk bij Memon uitgekomen.

Bericht geplaatst door B. D. uit B.

Leave a Comment