Nieuwsberichten over elektrosmog

Renate Muggenhumer van Muggenhumer Grieskirchen

Alles loopt op de een of andere manier beter dan vroeger

Omdat ik thuis op een waterader slaap en onder onze slaapkamer ook de centrale verwarmingsketel van het huis zit, heb ik in de loop van de jaren een hoge gevoeligheid voor verschillende soorten straling ontwikkeld.
Na de inbouw van de MemonizerCOMBI kon ik direct ..Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. red. .. en de slaapkamer voelde lekker fris aan. Op basis van deze positieve ervaringen hebben we de MemonizerCOMBI ook in ons bedrijf geïnstalleerd. En hoewel de eisen in ons bedrijf sterk zijn toegenomen, gaat alles wat ik doe me gemakkelijker af. Stress ervaar ik amper nog als negatief, maar meer als constructieve energie, en dat verhoogt mijn prestaties. Ook de inbouw van de MemonizerWATER heeft voordelen gebracht. Zelfs onze huishoudelijke hulp heeft me erop aangesproken, dat alles plotseling veel makkelijker is schoon te houden. Het is prachtig om te weten, dat we dankzij Memon moderne technologieën kunnen blijven gebruiken, zonder daar last van te ondervinden.
Door de voelbare zachtheid van het water, drink ik meer en mijn huid is na het baden en douchen niet meer zo uitgedroogd.

Leave a Comment