Nieuwsberichten over elektrosmog

Alsof iemand de schakelaar heeft omgezet

De prettige werking werd het sterkst gevoeld door mijn medewerker Art S. Hij had mij Memon ook aanbevolen, omdat hij in zijn kantoor vaak een gevoel van pijn had. Die pijnen kwamen bv. vaak als zenuwpijnen in de gewrichten, pijn in zijn kaken in de tandwortels en als klassieke hoofdpijnen.
Ook had hij problemen met concentreren. Dat hij nu meldt; Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden (red) …en er kwam een zekere lichtheid en frisheid voor terug in de ruimte waar hij werkte. Het voelde alsof iemand de schakelaar had omgezet.
Naast de heer S. hebben ook andere medewerkers verteld dat ze zich door Memon beter voelen. Een paar collega’s drinken bijvoorbeeld nu graag thee omdat wij ontdekten dat het water zachter is geworden. Onze waterkoker hoeft ook niet meer zo vaak te worden ontkalkt.
Voor mij als bedrijfsleider van een ingenieursbureau c.q. dienstverleningsbedrijf staat de mensen altijd op de meest belangrijke plaats als middelpunt van de onderneming. Ik denk, dat de investering in de Memon producten uiteindelijk leidt tot betere werkprestaties.

A. K. bedrijfsleider K-Tronic uit G.

Leave a Comment