Nieuwsberichten over elektrosmog

Mijn gasten voelen de positieve energie

Direct na de inbouw van de MemonizerCOMBI en MemonizerWATER heb ik in ons restaurant en café vele positieve veranderingen gemerkt; zo ging het leidingwater aanmerkelijk beter smaken. Dat hebben collega’s bevestigd. Na een paar weken is opgevallen dat iedereen veel meer ontspannen met elkaar om ging, inclusief ikzelf. De stress-spiegel werd behoorlijk lager. Er kwamen gasten in het restaurant die de bediening zeiden; wat voor positieve energie ze voelden. Ik stelde vast dat zelfs de koffie beter smaakt.
In ons restaurant zijn we natuurlijk op vele draadloze apparaten aangewezen, bv. draadloze telefoons, draadloze bewegingsmelders en mobieltjes. Dat het dan toch mogelijk is om een heel prettige sfeer voor onze gasten en het personeel te creëren, is voor mij een groot geschenk.
Daar komt dan nog bij, dat ik daardoor alle aangeboden maaltijden en drankjes energetisch opwaardeer.
Bij Memon heeft mij de meeste indruk gemaakt, de verbinding tussen waterharmonie en het harmoniseren van de elektriciteit. Ik heb het boek; „Die Memon Revolution” gelezen en dat heeft mij zeer geraakt. De veelzijdige werking van deze harmoniseringtechnologie in dit zo’n boek is absoluut aan te raden.
Dat je met Memon de mogelijkheid hebt, alle moderne apparatuur zonder gevaar en zonder erover te hoeven denken kunt gebruiken, vind ik als gezondheids- en milieubewust mens wonderlijk.

A.H. cafehouder uit P.

Leave a Comment