Nieuwsberichten over elektrosmog

Het is een goed gevoel om ‘iets’ te hebben gedaan

Gezondheid is een heel belangrijk onderwerp voor mij, voor mijn hele familie en ook voor ons bedrijf in kantoorinrichting. Daarom hebben we de MemonizerCOMBI genomen – en sindsdien werken onze medewerkers in een wezenlijk beter en aangenamer milieu. De positieve ervaringen met Memon hebben we daarom ook thuis beleefd. We houden ons al langer bezig met het onderwerp gezondheid. Gezond leven is voor ons simpelweg een gezamenlijk thema. Wij hebben Memon al vele jaren thuis en de werking was heel snel te merken.
Voor alles smaakte het water totaal anders als daarvoor (na plaatsing van MemonizerWATER. red). Merkbaar zachter en beter. Vroeger heb ik nooit leidingwater gedronken en tegenwoordig drink ik niets anders, gewoon omdat het zo goed smaakt.
Een heel spannend thema is de fijnstof belasting binnen. Als de zon scheen was het stof wat in de lucht zweefde goed te zien, met Memon werd het duidelijk minder zichtbaar. Dus; minder fijnstof in de lucht en het was te merken dat er meer op de grond en – bij het afstoffen – meer op de meubels lag. Een heel duidelijk gevolg van de Memon technologie.
Wij genieten van de verbeterde waterkwaliteit en de bescherming tegen electrosmog. Het is dus een goed gevoel om ‘iets; te hebben gedaan.

W.S. uit R.Bedrijfleider kantoorinrichting

Leave a Comment