Nieuwsberichten over elektrosmog

Zorgen dat de aan ons toevertrouwde mensen zich goed voelen, zit in ons hart

Het verplegen van zieken en hulpbehoevende oudere mensen in de St. Nicolaistift heeft een lange traditie. Wij zijn de eerste kerkelijke inrichting die in deze actuele vorm actief in sinds 1977 en die sindsdien voortdurend uitgebreid en gemoderniseerd is. Daarbij houden we regelmatige controles en testen we verschillende disciplines.
De kwaliteit van water is een uiterst belangrijke onderwerp. Bij een groot en ouder leidingnet bestaat altijd het risico op bacteriën. Met het bestrijden hiervan zijn hoge kosten gemoeid; chemische oplossingen, thermische desinfecties, het dagelijks doorspoelen van de leidingen enz.
En toen kwam Memon in het spel. Een ons bekende bioloog, die met dit thema bezig was en zijn privé-omgeving met de Memon technologie had beschermd, was enorm enthousiast over de resultaten en maakte ons nieuwsgierig.
Van een laboratorium en van een natuurgeneeskundige die de tijdens de testfase gevonden waarden hebben bekeken, net zoals onze eigen ervaring, waren we absoluut overtuigd. Niet alleen van de waterkwaliteit. Door de MemonizerCOMBI en MemonizerWATER technologie kregen we harmonisering van water en lucht, de belangrijkste onderdelen van het dagelijkse leven. Zo we een goed geweten over onze beslissing voor Memon.

Wij, het bestuur van de St. Nicolaistift, zijn ervan overtuigd dat Memon, op een natuurlijke en zachtaardige manier… 
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden*

Herr Brüggemann, Evangelische Verzorgingshuis St. Nicolaistift, Neustadt a. Rübenberge

Leave a Comment