Nieuwsberichten over elektrosmog

Manfred Denner directie Merkur Wenen

Ik ben gelukkig dat ik deze investering gedaan heb

Ik persoonlijk merkte direct een opmerkelijk verschil, toen ik onze Gourmettempel MERKUR Hoge Markt binnenging –door de aangename atmosfeer dankzij de Memon technologie werk alles bij elkaar voor mij enigszins onthaastend.
Ik had MemonizerCOMBI voor die tijd, 3 maanden privé getest, om het bij ons unieke assortiment en bijzondere service kwaliteit in te gaan zetten. Nu ben ik blij dat in deze investering gedaan heb.
Ook van onze medewerkers krijgen we doorgaans positieve reacties. Ze voelen zich heel prettig op hun werkplaats.
Ik denk dat de luchtkwaliteit daarin zeker een wezenlijke rol speelt, een van schadelijke stoffen ontdane lucht zorgt niet alleen voor energie en vitaliteit, maar ook voor een beter gevoel in het leven zelf.
Ook top-kokkin Kim Sohyl van ons hoog gekwalificeerde restaurant is uiterst tevreden met de kracht, die ze nu, dank zij Memon voor haar werk heeft. Zij zegt; we leven en werken hier 8 uur per dag. Kort voor de heropening was dat bijna de klok rond….
Dan kun je geen negatieve energie hebben, dat voel ik meteen. Wij moeten ons goed voelen, omdat onze klanten dat merken. Daar zit nu een wonderlijke energie achter, we lachen veel, met mijzelf gaat het fantastisch.

Leave a Comment