Nieuwsberichten over elektrosmog

Mijn migraine aanvallen horen tot het verleden

Ik ben een uitzondering in de medische wetenschap en werd door mijn artsen – met uitzondering van 2 natuurgeneeskundigen – opgegeven ofwel niet ernstig genomen. Overigens woon ik in de buurt van een spoorbaan, werk ik in de IT-branche en ben dus de hele dag door straling omgeven.
Ook in mijn familie zijn migraineaanvallen, vaak een keer in de week, een onaangename gewoonte. Van mijn arts kreeg ik de tip; mijn woning door te laten meten en zo kwam ik in contact met Memon.
De migraine aanvallen in de familie horen tot het verleden en mijn voortdurende gevoel van ‘niet goed in mij vel zitten; voelen is duidelijk verbeterd.
Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden(red). Er werd bij mij ook een belasting met zware metalen ontdekt en hoewel ik van mening was alles te hebben gedaan voor goed water, ben ik ook de MemonizerWATER gaan gebruiken. Dat leidde ertoe dat ik enorme dorst kreeg en heel veel ging drinken. Daardoor is de belasting met zware metalen in mijn lichaam enorm verbeterd. Mijn hele situatie kon veel beter bekeken worden en ik ben nu op de goede weg.
Dat heeft mij ertoe aangezet, over al mijn medische ervaringen een boek te schrijven. De migraine aanvallen in de familie horen tot het verleden en mijn voortdurende gevoel van ‘niet goed in mij vel zitten; voelen is duidelijk verbeterd.

R.V. uit E.

Leave a Comment