Nieuwsberichten over elektrosmog

Verrassing in de vakantie…. Dat begon goed

Eindelijk Pinksteren – wij waren toe aan een vakantie. Wij, dat zijn mijn vrouw en onze 3 dochters in de school resp. kleuterschool leeftijd. De een wilde wel weer naar Kroatië, de ander wilde absoluut een keer naar zee en de derde moest en zou naar een stop maken in Lipica, om de paarden te zien. Ik wilde gewoon ontspannen, een beetje wandelen en mijn vrouw wilde een paar dagen niet koken. We hoefden alleen nog maar met onze volgestouwde auto de krappe 500 km te rijden, liefst zonder files en weinig wegwerkzaamheden in de tunnels of de Oostenrijkse autowegen.
2 jaar geleden ging dat niet zo. We gingen om 01.30 uur ’s nachts weg en al na 25 km stonde we in de eerst file met 2 uur stoppen/gaan. De voorpret op onze reis was minstens bij ons, de volwassenen een beetje verdwenen. Maar na 4 uur rijden en 380 km bij onze eerste stop in Lipica was de stemming opperbest. We stapten uit, rekten en strekten en verheugden ons op het bezichtigen van de bekende stoeterij.
Absoluut niet vermoeid, vroeg mijn vrouw plotseling;“Zeg, heb je dat Ding eigenlijk nog in de auto gezet?” Dat Ding was de MemonizerCAR. Ding is ook goed, hij ziet er nl uit als een zilveren, een beetje platte mueslireep. En het installeren is ook bijzonder. Gewoon met een kleefstrip op de accu bevestigen – klaar. Ik antwoordde mijn vrouw dat het Ding ons tijdens onze reis had begeleid.
De vakantie was overigens fantastisch. Wij hadden prachtig weer, zwommen in dit jaargetijde al in een warme zee, maakten leuke uitstapjes en genoten het een en ander op een terrasje. De terugreis kan ik me niet precies meer herinneren. Die schijnt ook zonder complicaties te zijn verlopen. Sinds die reis rijdt het Ding altijd met ons mee. Ook in onze tegenwoordige auto. Ik heb het gewoon uit de oude auto gehaald en op de accu in de nieuwe gezet. Ja, het resultaat is echt niet te geloven.
Dat is te gek, ik voel me alsof net ben ingestapt en niet dat we al 4 uur onderweg zijn..

Fam. S. uit A.

Leave a Comment