Nieuwsberichten over elektrosmog

Susanne Miller van yoga studio Yogaart in Rosenheim

Ik kan weer uitgerust en ontspannen mijn yoga-lessen geven

Als medisch geschoold yogalerares en bedrijfsleider van de Yogaart studio ben ik er verantwoordelijk voor dat er een goede sfeer is, en dat mensen zich goed voelen bij ons, zodat het hun goed gaat. De studio zelf moet als een soort oase ervaren en gevoeld worden. Een oase waar je even uit de dagelijkse beslommeringen bent, waar je je even helemaal terug kunt trekken en je kunt ontspannen.
Ik werd door een leerling van mij, op Memon geattendeerd en heb ik de MemonizerCOMBI vervolgens privé aangeschaft. Als yogalerares moet je goed ontspannen en uitgeslapen je lessen kunnen geven. Dat was op de een of andere manier niet meer mogelijk. Toen ik de MemonizerCOMBI thuis geïnstalleerd had, waren de effecten enorm positief.
Ik kon weer gewoon doorslapen en de volgende dag uitgerust en ontspannen mijn leerlingen les geven. Voor mij was het aansluitend een hartenwens, de mensen in mijn studio hetzelfde gevoel van ‘je lekker voelen’ te kunnen aanbieden. Als yogastudio moet je ervoor zorgen met je tijd mee gaan en open te staan voor vernieuwingen. Dat stopt natuurlijk niet bij het lesgeven. Memon is voor mij het compleet maken van het gehele concept.
Het was een hartenwens van mij, de mensen in mijn studio een zelfde gevoel van ‘je lekker voelen’ te kunnen aanbieden.

Leave a Comment