Nieuwsberichten over elektrosmog

Het is een wonder, maar mijn bloedwaarden zijn weer goed

Jaren geleden heb ik een zwaar arbeidsongeval gehad. Bij de behandeling moest ik jaarlijks mijn bloedwaarden laten meten. Voordat ik bij Memon ging werken, hadden mijn witte bloedlichaampjes een waarde van 1350. Mijn arts (plastische chirurgie) stelde dat dit getal mijn leven lang niet hoger dan 1800/1900 zou worden. 

xxxxx (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. Red.)  …een waarde van 1600 bereikt. Dat was voor mij niet zo verwonderlijk, omdat dat nog een acceptabele waarde was, die de arts ook voorspeld had.
xxxxx (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. Red.)  …had ik er maar liefst 4500.

Voor een man is een waarde van 6000/7000 normaal. Voor ik Memon had werd ik met diverse preparaten behandeld, die heel duur waren en die in een 8 maandelijkse dagelijkse kuur in een verhoging van de witte bloedlichaampjes van slechts 300 resulteerde. De reguliere medische wetenschap kan tot op heden niet verklaren waar de verhoging naar 4500 op gebaseerd is.
Mijn verwijzing naar Memon werd door de artsen als ‘dat kan niet’ afgedaan.
De lage waarde van de witte bloedlichaampjes was bedenkelijk, omdat elke verkoudheid of infectie voor mijn erg moeilijk was en ik dus elk jaar vaak ziek was. Ik ben ervan overtuigd, dat Memon die oorzaak is van de verhoging van het aantal witte bloedlichaampjes is. Vandaag kan ik zeggen; dat door de stijging van het aantal witte bloedlichaampjes verkoudheden tot het verleden behoren en xxxxxx (Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden. Red.)

Hans, W. uit R.

Leave a Comment