Nieuwsberichten over elektrosmog

Het gaat steeds beter met mij – Dag voor Dag

Op grond van verschillende problemen met mijn gezondheid heb ik in de loop van de tijd een overgevoeligheid voor electrosmog ontwikkeld. De plaats van mijn bed was op grond van wateraders en stoorvelden slecht gekozen en ik liet sterke reacties zien op elektromagnetische velden. Nadat ik veel therapieën, dingen en producten had geprobeerd, werden door mijn therapeut de Memon producten aanbevolen uit te proberen en we bouwden zowel de MemonizerCOMBI als de MemonizerWATER in en al na korte tijd kon ik een duidelijke Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden (red). We drinken nu uitsluitend geMemoniseerd Memonwater, omdat dit water een heel aangename smaak en zachtheid heeft. Ook de kalkafzetting in de waterkoker en andere apparaten blijven weg. Opmerkelijk is ook, dat ik nadat we Memon kregen, na een bepaalde tijd.  Hier stond een zin die volgens de huidige wetgeving niet gepost mag worden(red)
Toen we ook nog de MemonizerHEATING namen, trad weer een verbetering op. Onze kinderen slapen veel beter, wat voor een moeder natuurlijk altijd fijn is. 
In de auto hebben we door de MemonizerCAR een vermindering van belasting ontdekt. Ik kan door de Memonizer weer zelf langere trajecten rijden, wat door de ‘ingebeelde ‘electro-gevoeligheid niet meer mogelijk was.
Zo gauw ik het huis verliet, kan ik meteen voelen, hoe de problemen terugkomen, als ik in electromagnetische velden of straling terecht kom. Toch zijn deze problemen, sinds ik in huis verlichting en herstelmogelijkheden heb, daadwerkelijk terug gedraaid. Ik vertrouw erop, dat het mettertijd nog meer zal verbeteren. Doordat de problemen van de overgevoeligheid voor electrosmog compleet buiten gevecht gesteld worden, verdwijnen of opgeheven worden.
 Ik ben nog steeds elektrosensibel, maar het gaat mij beter dan voorheen, en dat dag bij dag.

U.H. uit M.

Leave a Comment